Uudet lattiasermit ja tilanjakajat

Yhteensä 21 tuotetta

 

585,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

2559,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

42,50(alv 0 %)

Tilaustuote

Ääntä vaimentavat ACUSTO sermit tuovat toimistollesi pehmeyttä, rauhaa sekä tyylikkyyttä. Akustiikkasermejä ja -paneeleita on saatavissa pöytään, seinään tai kattoon kiinnitettävinä. Seinään kiinnitettävillä akustiikkalevyillä voit tehdä vaikka taideteoksen seinällesi, joka samalla vaimentaa ääniä. Sarjaan kuuluu myös Acusto sohva, jossa voit rauhassa puhua puhelimessa tai pitää pikku palavereja. Tutustu alta valikoimaamme!

ACUSTO sermi on mittojen mukaan tilattava seisova sermi. Sermiin tilataan erikseen jalat tai pyörälliset jalat, jotka ovat tarpeelliset tiloissa, joissa sermin paikkaa vaihdetaan usein tai sitä tulee säilöä aina toisinaan. Sermejä voi myös kiinnittää yhteen, jolloin tulee erikseen tilata kiinnityskappaleet. 

Kaikki nämä akustiikkasermit vaimentavat ääntä tehokkaasti, sillä sisällä on erittäin korkealaatuista ääntä eristävää akustista vaahtomuovia. Sermin päällinen verhoillaan kestävällä villa- tai polyesterikankaalla. Värivaihtoehtoja on useita erilaisia - pöytäsermit ovatkin oiva tapa tuoda väriä toimistoon tai vaikka korostaa yrityksen brändiväriä.