Yritys

Vuonna 1998 perustettu perheyritys Tavara Trading on toimistokalusteiden täyden palvelun kauppa yrityksille.

Meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman sekä uusia että käytettyjä julkitila- ja toimistokalusteita. Meiltä löydät kalusteet myös ravintola-, kirjasto- ja hoivapuolelle.

Valikoimassamme on kalusteita useilta eri valmistajilta ja edustamamme tuotemerkit löytyvät Tuotemerkit-osiosta. Myyntinäyttelyissämme on esillä eri valmistajien kalustemalleja materiaali- ja kangasmalleineen. Meillä on myös valikoima varastotuotteita, jotka voi noutaa varastostamme nopeallakin aikataululla. Lisää palveluistamme voit lukea täältä.

Käytetyissä kalusteissa olemme keskittyneet laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin kalusteisiin. Kalusteiden keski-ikä on yleensä viiden vuoden paikkeilla, mutta osa kalusteista on jopa uudenkarheita, sillä esimerkiksi esittelykäytössä olleita ja leasing-palautettuja kalusteita on yleensä käytetty hyvin vähän. Liikkeistämme löytyy mm. Iskun, Kinnarpsin, Martelan ja EFG:n käytettyjä kalusteita.

Käytettyjen kalusteiden valikoima vaihtelee ja liikkuvuus kalusteillamme on suuri. Päivitämme verkkokauppaamme myytävien kalusteiden valikoimaa, mutta liikkeestämme saattaa löytyä myös yksittäisiä kalusteita edullisin hinnoin.

 

Jo yli kaksikymmentä vuotta tyytyväisiä asiakkaita!

Myymälämme sijaitsevat Vantaan Korsossa, Tampereella Sarankulman alueella ja Kuopiossa Suvannontiellä. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta asennukseen asti. Halutessasi saat koko toimitilan kalustuksen yhdestä paikasta! Myymälöiden tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

Vantaan myymälämme ja varastomme sijaitsevat samassa osoitteessa ja ovat kooltaan yhteensä 2300 neliötä. Samoissa tiloissa toteutamme myös kalusteiden räätälöintiä projektiluontoisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan yhdessä verhoilijan ja puusepän kanssa.

Parhaiten tutustut koko valikoimaamme paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan!

Me Tavara Tradingilla välitämme ympäristöstä!

Tavara Trading toimii ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti. Alta löydät ISO 14001:2015-sertifikaattimme. 

ISO 14001:2015 SERTIFIKAATTI

Lisää Tavara Tradingin vastuullisuudesta ja ympäristöpolitiikasta voit lukea täältä.