Yritys

Vuonna 1998 perustettu perheyritys Tavara Trading on toimistokalusteiden täyden palvelun kauppa yrityksille.

Meiltä löydät laadukkaat käytetyt, uudet sekä esittelykäytössä olleet julkitila- sekä toimistokalusteet.

Myymälämme sijaitsevat Vantaan Korsossa, Tampereella Nuutisarassa ja Kuopiossa Suvannontiellä. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta asennukseen asti. 

Liikkeistämme löytyy mm. Iskun, Kinnarpsin, Martelan ja EFG:n käytettyjä kalusteita sekä paljon uusia kalusteita. Edustamiemme uusien kalusteiden tuotemerkit löytyvät "Tuotemerkit"-osiosta.

Osa kalusteista on uudenkarheita, sillä esimerkiksi esittelykäytössä olleita ja leasing-palautettuja kalusteita on yleensä käytetty hyvin vähän.

Valikoimamme vaihtelee ja liikkuvuus kalusteillamme on suuri. Päivitämme verkkokauppaamme myytävien kalusteiden valikoimaa, mutta liikkeestämme löytyy myös yksittäisiä kalusteita sekä erilaisia lisävarusteita edullisin hinnoin. Parhaiten tutustut koko valikoimaamme paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan edullisiin laatukalusteisiin!

 

Koko toimitilan kalustus yhdestä paikasta

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Olemme keskittyneet vain laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin kalusteisiin, joiden keski-ikä pyörii viiden vuoden hujakoilla. Vantaan myymälämme ja varastomme sijaitsevat samassa osoitteessa ja ovat kooltaan yhteensä 2300 neliötä. Samoissa tiloissa toteutamme myös kalusteiden räätälöintiä asiakkaiden tarpeiden mukaan yhdessä verhoilijan ja puusepän kanssa.

Jo yli kaksikymmentä vuotta tyytyväisiä asiakkaita!

Me Tavara Tradingilla välitämme ympäristöstä!

Tavara Trading toimii ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti.

ISO 14001:2015 SERTIFIKAATTI