Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat verkkokaupassa

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Bambora maksutavat

Maksutavat liikkeessä

Liikkeessä vieraillessa tai noudon yhteydessä kalusteet voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.
Vantaan liikkeessä käy myös käteinen. Varaathan mukaasi tasarahan!
Tampereen ja Kuopion liikkeet eivät valitettavasti voi ottaa käteistä vastaan.

Maksuehdot

Ellei muuta ole sovittu, Tavara Trading laskuttaa tuotteet toimituksen tai osatoimituksen tapahduttua. Maksuehto yritysasiakkaille on seitsemän (7) päivää netto laskun päiväyksestä. Niin harkitessaan Tavara Trading voi edellyttää tuotteiden kauppahinnan ennakkosuoritusta ennen toimitusta. Asiakkaan tulee ilmoittaa Tavara Tradingille ajantasaiset laskutustiedot. Laskutus suoritetaan joko sähköisesti, sähköpostilla tai kirjeitse.

Yksityishenkilön tulee suorittaa kauppahinta ennakkoon ennen tuotteiden toimitusta joko ennakkolaskulla, verkkokaupassa tai Tavara Tradingin liikkeessä.

Jos Asiakas ei maksa laskua viimeistään eräpäivänä, Tavara Tradingilla on oikeus periä viivästyskorkoa korkolain (633/1982) 4 §:n mukaisesti sekä perinnästä aiheutuvat kulut.

Mahdolliset vähäiset viat tai puutteet tuotteissa tai niiden toimituksessa eivät oikeuta Asiakasta pidättymään koko laskun maksamisesta.

Hinnat

Verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi niin kauan, kun ne on julkaistu Tavara Tradingin verkkokaupassa. Verottomiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (tällä hetkellä 24%).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusta tai asennusta, vaan nämä lisäpalvelut veloitetaan erikseen tarjouksessa esitettyjen tai tilauksen teon yhteydessä ilmoitettujen hintojen mukaisesti. Muussa tapauksessa sovelletaan Tavara Tradingin hinnaston mukaisia toimitus- ja asennushintoja.

Tavara Trading pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.