Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta.

Maksutavat verkkokaupassa

Bambora PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Nyt käytettävissä myös MobilePay, Siirto, Pivo, Masterpass sekä Jousto-lasku- ja -osamaksu.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Bambora maksutavat

Maksutavat liikkeessä

Liikkeessä vieraillessa tai noudon yhteydessä kalusteet voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla.
Vantaan liikkeessä käy myös käteinen. Varaathan mukaasi tasarahan!
Tampereen ja Kuopion liikkeet eivät valitettavasti voi ottaa käteistä vastaan.

Maksuehdot

Ellei muuta ole sovittu, Tavara Trading laskuttaa tuotteet toimituksen tai osatoimituksen tapahduttua. Maksuehto yritysasiakkaille on seitsemän (7) päivää netto laskun päiväyksestä. Niin harkitessaan Tavara Trading voi edellyttää tuotteiden kauppahinnan ennakkosuoritusta ennen toimitusta. Asiakkaan tulee ilmoittaa Tavara Tradingille ajantasaiset laskutustiedot. Laskutus suoritetaan joko sähköisesti, sähköpostilla tai kirjeitse.

Yksityishenkilön tulee suorittaa kauppahinta ennakkoon ennen tuotteiden toimitusta joko ennakkolaskulla, verkkokaupassa tai Tavara Tradingin liikkeessä.

Jos Asiakas ei maksa laskua viimeistään eräpäivänä, Tavara Tradingilla on oikeus periä viivästyskorkoa korkolain (633/1982) 4 §:n mukaisesti sekä perinnästä aiheutuvat kulut.

Mahdolliset vähäiset viat tai puutteet tuotteissa tai niiden toimituksessa eivät oikeuta Asiakasta pidättymään koko laskun maksamisesta.

Hinnat

Verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi niin kauan, kun ne on julkaistu Tavara Tradingin verkkokaupassa. Verottomiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (tällä hetkellä 24%).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusta tai asennusta, vaan nämä lisäpalvelut veloitetaan erikseen tarjouksessa esitettyjen tai tilauksen teon yhteydessä ilmoitettujen hintojen mukaisesti. Muussa tapauksessa sovelletaan Tavara Tradingin hinnaston mukaisia toimitus- ja asennushintoja.

Tavara Trading pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.