Palvelut sisustussuunnittelijoille

Meiltä saat halutessasi kokonaispalvelun avaimet käteen periaatteella. Kartoitamme kanssasi tilauudistuksen tarpeet ja tavoitteet. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme saat tukea päätöksentekoon ja vastuulliseen kalustamiseen. Asentajamme varmistavat, että projektisi valmistuvat käyttökuntoon ajallaan, tehokkaasti ja suunnitelmien mukaisesti.

Tarvitsetko apua tai ideoita kalustevalintoihin? Autamme sinua löytämään oikeat ja toimivat kalusteratkaisut projektiisi käyttäen uusia ja/tai käytettyjä kalusteita sekä yhdistämään niitä jo mahdollisesti olemassa oleviin kalusteisiin.

Tervetuloa showroomiin

Myyntinäyttelyissämme on kattavasti malleja kalusteista, materiaaleista ja kankaista sekä valmistajien ideakuvastoja, jotka kaikki ovat suunnittelijoiden ja arkkitehtien käytössä helpottamaan suunnittelua ja kalustevalintoja. Tarjoamme suunnittelijoille ja heidän asiakkailleen myös mahdollisuuden kalusteiden koekäyttöön.

Varaa aika ennakkoon haluamastasi toimipisteestä niin voimme palvella parhaiten varaamalla tapaamiseen ajan projektimyyntimme kanssa. Voit halutessasi ottaa tapaamiseen mukaan kuvia tilasta ja sen materiaaleista ja väreistä sekä tilan mitat. Halutessasi voit myös etukäteen katsella nettisivujemme tuotevalikoimaa ja listata sinua kiinnostavimmat tuotteet.


Tuotevalikoima: kalusteita eri tarpeisiin

Nettisivuillamme voit tutustua rauhassa kalusteisiin ja myös sitä kautta voit tehdä tarjouspyynnön.

Valikoimastamme löytyy sekä uusia että käytettyjä kalusteita eri budjetteihin. Meiltä löydät niin edulliset kalusteet kuin design kalusteet - ja kaikkea siltä väliltä onpa projektisi sitten yksityiskoti, toimisto, ravintola, hotelli...

Valikoimassamme on lisäksi runsaasti tuotteita ja brändejä, jotka eivät ole nettisivuillamme. Ole yhteydessä niin autamme sinua etsimään projektiisi sopivat kalusteet, jos et löydä niitä heti sivuiltamme. Meiltä saat kokonaistoimituksen avaimet käteen periaatteella.

 


Varastotuotteet ja käytetyt kalusteet nopealla toimitusajalla

Kiireellisiin projekteihin meiltä löytyy heti kalusteita, suosituimmat kalusteet pidämme varastomallistostamme. Lisäksi meillä on varastossamme runsas ja vaihtuva käytettyjen kalusteiden valikoima. Käytetyt kalusteet ovat aina kuntotarkastettuja ja puhdistettuja. Käytettyjen kalusteiden valikoimasta voit löytää edullisesti niin designin helmiä kuin mitä tahansa sisustustuotteita, kalusteita, mattoja, valaisimia… Käytettyjen kalusteiden valikoimasta voimme varata kalusteet projektiisi päätöksentekoprosessin ajaksi. Hyödyntämällä käytettyjä kalusteita suunnitelmassasi säästät sekä luontoa että rahaa sekä edistät kiertotaloutta.


Toimitus ja asennus

Toimitamme kalusteet omalla kuljetuskalustollamme sovittuna ajankohtana. Palveluumme kuuluu myös asennuspalvelu. Omat ammattitaitoiset asentajamme toimittavat kalusteet valmiiksi kasattuina, paikoilleen asennettuna sekä pakkaus- ja kuljetusjätteet poisvietynä.

Noudatamme ISO 14001 ympäristöjärjestelmää. Kuljetamme kalusteet mahdollisuuksien mukaan omalla kuljetuskalustollamme kuljetus- ja pakkausmateriaalien minimoimiseksi sekä pakkausmateriaalien uudelleenkäytön mahdollistamiseksi. Kierrätämme myös tarvittaessa käytöstä poistuvat kalusteet, jolloin ne voidaan kierrättää parhaalla mahdollisella tavalla ja ympäristöystävällisesti.


Käytettyjen kalusteiden ostopalvelu

Jos suunnittelemassasi kohteessa on vanhoja kalusteita, ostamme hyväkuntoisia toimisto- ja julkitilakalusteita. Teemme kaikille käytetyille kalusteille kuntotarkistukset ja puhdistuksen ennen toimitusta asiakkaalle. Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti.


Vastuullisuus

Toimimme ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin sekä luomamme ympäristöpolitiikan mukaisesti.

Haluamme tarjota kalusteita kustannustehokkaasti, eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Tuotevalikoimassamme panostamme mm. korkeaan laatuun, materiaaleihin ja muotoiluun. Elinkaariajattelua toteutamme myös huoltamalla ja myymällä käytettyjä kalusteita. 

Lisää voit lukea täältä: Vastuullisuus ja ympäristöpolitiikka