Puku-, lokero- ja peltikaapit

Yhteensä 6 tuotetta

Tavara Tradingin kautta voit tilata suoraan maahantuojalta uudet KLICK kaapit. Valikoimassa on useita erilaisia puku-, lokero- ja peltikaappeja, joiden avulla pukuhuoneen tai varaston kalustaminen tyylikkäästi on vaivatonta.

Kaappien tilaaminen on helppoa: Valikoi ostoskoriin haluamasi kaapit ja lopuksi klikkaa ”tee tarjouspyyntö” -linkkiä sivuston oikeasta yläkulmasta.

KLICK-pukukaappi on 38 cm leveä ja 185 cm korkea peltikaappi. Sen peltiosat on jauhemaalattu, runko on valkoinen ja ovi hopeanharmaa. Sisällä kaapissa on hattuhylly, kenkähylly ja vaatetanko. Ovessa on ilmareiät sekä paikka nimikyltille. Kaapin mukana toimitetaan lukko ja kaksi avainta. Maksullisina lisävarusteina asiakkaille tarjotaan kaappiin sopivaa peltistä väliseinää ja muovista vaatekoukkua. Kaappi toimitetaan asiakkaalle kokoamattomana litteässä pakkauksessa, mutta tuote on nopea ja helppo kasata kokoon omin käsin.

Pukukaapista on myös tarjolla kaksiovinen ja kolmiovinen versio. Isommankin pukuhuoneen kalustaminen onnistuu näppärästi ja edullisesti näiden kompaktien vaihtoehtojen avulla.

KLICK-lokerokaappi soveltuu pienempien tavaramäärien säilyttämiseen. Lokerokaapissa on mallista riippuen kuusi tai kaksitoista lokeroa päällekkäin. Ovissa on ilmareiät ja paikka nimikyltille.

Kaappisarjaamme kuuluu lisäksi turvallinen kaksiovinen KLICK-peltikaappi, jolla on leveyttä 90 cm. Kaapin sisällä on viisi peltistä hyllytasoa, joista neljän korkeutta voidaan säätää. Kaapin ovissa on kolmipistelukitus. Mukana tulee lukko ja kaksi avainta.

Toimitamme kaikki kaapit pääkaupunkiseudun sisällä perille asti nopeasti ja tehokkaasti. Kauemmas kalusteet kulkevat luotettavasti rahtina.

Miten tilaan?

Voit selata konttorikalusteita ja lisätä mieleiset tuotteet tarjouspyyntöön. Näet tarjouspyyntöön lisätyt tuotteet sivuston oikeasta yläkulmasta. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet, klikkaa vain "tee tarjouspyyntö" linkkiä sivuston oikeasta yläkulmasta.