Malmstolen

Yhteensä 11 tuotetta

Malmstolen nyt myynnissä meillä!

Malmstolen on ruotsalainen perheyritys, joka on omistautunut yhdelle tehtävälle: Sen perustajat haluavat kehittää maailman parhaan ja ergonomisimman työtuolin.

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Malmstolen on onnistunut tässä tehtävässään. Tuoli ei ole markkinoiden halvin, mutta parempaa on turha hakea. Ruotsalaissuunnittelijan valikoimasta löytyy paras vaihtoehto mitä moninaisimpiin käyttöihin.

Malmstolenin perustuoli on mallia 4000. Sen, kuten muiden Malmstolen-tuolien, säädöt sopivat mitä moninaisimpiin tilanteisiin. Malmstolen-tuoli on suunniteltu sopimaan kaiken kokoisille ihmisille lyhytkasvuisesta yli kaksimetrisiin hujoppeihin. Tuolin säädöissä voidaan huomioida myös sairaudet ja vaivat, kuten skolioosi, välilevypullistuma tai ihan vain toimistotyöntekijöille niin tyypillinen hiirikäsi.

Muut Malmstolen-mallit, kuten Malmstolen 7000, sisältävät vielä kehittyneempiä ominaisuuksia. 7000-malli sopii erityisen hyvin tuoliksi, jonka käyttäjä vaihtuu usein. Säätöjä ei tarvitse korjata jokaiselle istujalle erikseen, vaan tuoli reagoi hyvin monenlaisiin istujatyyppeihin.

Tutustu myös muihin Malmstolenin toimistotuoleihin. Jokaiselle työntekijälle ja jokaiseen työtehtävään löytyy erinomainen design. Esimerkiksi, jos joudut istumaan korkeammalla kuin useimmat ihmiset tai pidät kyseisestä työskentelyasennosta, selkänojallinen satulatuoli Malmstolen High5 on loistava vaihtoehto.

Huomaa, että Malmstolenin tuotteilla on pohjoismainen joutsenmerkki, joka on osoitus ynpäristöystävällisestä tuotannosta.

Kaikissa Malmstolenin työtuoleissa on kymmenen vuoden takuu normaalissa toimistokäytössä ja viiden vuoden takuu ympärivuorokautisessa käytössä.

Tavara Trading toimittaa tilatut tuotteet nopeasti pääkaupunkiseudun sisällä suoraan perille. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella tuolit kulkevat luotettavasti rahtina.

Kaikki hinnat sivustollamme sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa Malmstolen-työtuoli viikoksi koeistuntaan!