Malmstolen koekäyttö

Malmstolen-tuoli on mahdollista tilata koekäyttöön. Maailman paras tuoli kun ei ole maailman halvin ja haluamme sinun tietävän, että olet saamassa vastinetta sijoituksellesi. Kun otat työtuolin koekäyttöön, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin.

Näin hankit Malmstolen-tuolin koekäyttöön

Malmstolen-tuolin voi tilata koekäyttöön viikon ajaksi. Sopiaksesi käytöstä ota yhteyttä Tavara Tradingiin puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta. Voit myös saapua suoraan varastollemme Vantaalle katsomaan saatavilla olevia malleja.

Koekäyttö ei ole ajanhukkaa. Noin 80 prosenttia koekäyttäjistä päätyy valitsemaan Malmstolenin työtuolikseen. Asiakastyytyväisyys on siis huippuluokkaa.

Näin säädät tuolisi oikeaan asentoon

Paraskaan työtuoli ei ole minkään väärti, jos tuolia ei säädetä oikeaan asentoon. Malmstolenin selkänoja asetetaan 100-105 asteen kulmaan. Tällöin vartalon paino kohdistuu tuoliin ja turha rasitus vähenee. Suurin osa ihmisistä valitsee luonnostaan tämän asennon, kun heille annetaa mahdollisuus säätää tuolia mukavimpaan mahdolliseen kulmaan. Harva päätyy aivan suoraan 90 asteen kulmaan tai ”ratsastaja-asentoon”.

Muu työpiste järjestetään tämän asennon ympärille. Tuolin istuinosan korkeus on kohdallaan, kun jalkaterät asettuvat jalkatuelle tai lattialle tukevasti. Pöydän korkeuden ja etäisyyden tulee työpöytään tulee olla sellainen, että kyynärpäät asettuvat luonnollisessa asennossa työpöydän tasolle – tai vähän ylemmäs. Näppäimistön asettelussa tärkeää on, ettei käsiä täydy näpytellessä ojennella eteen, ylös tai sivuille.

Näyttöpääte asetetaan hieman alaviistoon kasvoista katsottuna. Suoraan eteen katsottaessa katseen pitäisi kohdistua näytön ylimmälle kolmannekselle. Näytön sijainti kasvoja alempana on tärkeää paitsi niskojen hyvinvoinnin kannalta myös silmien kuivumisen ehkäisemiseksi.

Kokeile vaihtaa välillä seisoma-asentoon

Säädettävä työpöytä – käytännössä sähköpöytä – lisää uuden ulottuvuuden Malmstolenin tarjoamaan ergonomian vallankumoukseen. Osa Malmstolen-tuoleista soveltuu nimittäin tueksi myös seisomatyöpisteeseen. Tuolin ja pöydän korkeuden lisääminen kesken työpäivän vaihtaa painopistettä ja näin antaa yksittäisille kehon osille mahdollisuuden toipua istumisen aiheuttamasta rasituksesta. Yhä useammat tutkijat suosittelevat seisomatyöpistettä tapana vähentää istumisen keholle aiheuttamia vahinkoja.
Esimerkkejä Malmstolen-malleista

Malmstolen 4000 on monikäyttöinen Malmstolen-malli, jonka erikoisuutena on polvi-kallistusmekanismi. Se mahdollistaa istumisen hyvin lähellä työpöytää mukavassa takanojaisessa asennossa. Tällöin hartiat rentoutuvat ja veri kiertää hyvin. Samoin polvikallistus avaa lantion kulmaa ja lisää verenkiertoa istumatyössä helposti rasittuvilla lantion ja alaselän alueilla.

Malmstolen 7000 -istuimessa on hieman edellisestä mallista poikkeava syncroglide kallistusmekanismi, joka liikuttaa selkänojaa tuolin kallistuessa kaksi kertaa voimakkaammin kuin tavalliset syncro-mekanismit. Tämä tarkoittaa käytännössä, että selkä pysyy jatkuvasti kontaktissa selkänojaan. Malmstolen 7000 reagoi tehokkaasti eri istujien tarpeisiin, joten se sopii työpisteisiin, joissa työntekijä vaihtuu usein.

Malmstolen High5 -satulaistuin on erinomainen työtuoli sähköpöydän ääreen. LiquiCell-pehmusteinen istuin jakaa kehon painon täydellisesti. Korkea selkänoja tukee ja rentouttaa.

Malmstolen 6000 on markkinoiden vakain ja tasapainoisin toimistotuoli. Se soveltuu etenkin työtehtäviin, joissa vaaditaan varmaotteisuutta ja tarkkuutta. Esimerkiksi laboratoriotyöhön, mikroskooppityöskentelyyn ja kassatyöskentelyyn Malmstolen 6000 on paras vaihtoehto.

Katso kaikki koekäyttöön tarjottavat tuolimallit tältä sivulta.

Haluatko ostaa Malmstolen-toimistotuolin?

Jos haluat ostaa Malmstolen-tuoleja, ota yhteyttä Tavara Tradingin asiakaspalveluun tai käy vierailemassa varastollamme Vantaalla. Voit tutustua eri tuolimalleihin paikan päällä.

Malmstolenin tuoleille myönnetään kymmenen vuoden takuu normaalissa toimistokäytössä ja viiden vuoden takuu vuorokauden ympäri tapahtuvassa valvomokäytössä. Tuolin kestävyys taataan pohjoismaisella tuotannolla ja parhailla mahdollisilla materiaaleilla. Esimerkiksi istuinpäällisen hankauskestävyys on huippuluokkaa, 200 000 Martindalea. Halutessaan tuolin voi tilata päällystettynä millä tahansa asiakkaan valitsemalla kankaalla.

Tavara Trading toimittaa tilatut tuolit nopeasti minne vain pääkaupunkiseudulla. Kauemmas tuotteet lähetetään rahtina. Suuri varastomme takaa, että voit tilata kerralla isonkin määrän työtuoleja joutumatta odottamaan kauaa.

Made by Tremedia