Tuotemerkit

Edustamme useita eri tuotemerkkejä, joiden koko valikoima on saatavilla kauttamme. Verkkokauppaamme olemme valinneet vain osan valikoimasta. Kuvaa klikkaamalla pääset toimittajan omille sivuille.

Edustamamme tuotemerkit täyttävät julkitilakalusteille asetetut laatu- ja ympäristöstandardit.  

&Tradition
Akaba
Alki
Arktis
Arrmet
Artisan
Artome
AVOLT
AYTM
Bestool
Blocko
Bolia
BuzziSpace
Caimi
Camira
Cane-line
Carl Hansen
Casala
Contractin
COZO
CPH Lighting
DeVorm
Diemme
Echojazz
Egoe life
EMU
Eva Solo
Fatboy
FDB Møbler
Fornasarig
Frandsen
Fredericia
Gabriel
Gebrüder Thonet Vienna
Green Furniture Concept
GUBI
Gärsnäs
Götessons
HansK
HAY
HÅG
Inclass
Infiniti
Inno
Innolux
Into Concept
Intuit by Softrend
Karl Andersson & Söner
Kristalia
Kvadrat
Lepo
Lintex
Lodes
Loook Industries
Lundqvist Inredningar
Magnus Olensen
Malmstolen
Mara
Massimo Copenhagen
Mater
MDD
MEMEDESIGN
Mizetto
MJ Design
Monena
Narbutas
Nardi
Naturen
Nevotex
New Works
Nikari
Nomon
Normann Copenhagen
Noti
Nuura
Olikos
OX DENMARQ
Palau
Pedrali
Piiroinen
PLANK
Punta
Quinti
SACKit
Salli
Scab
Score
Selka
Sitia
Slalom
Slamp
SMD Design
Softline
Softrend
SORTAIDER
Stellar Works
STUA
Svensson
Tapio Anttila
TK-Team
Tonon
Trece
Tronhill
True
Vaimee
Valaisin Grönlund
van Esch
Vermobil
Verpan
Vetrospace
Vluv
VM Carpet
Vondom
Woud
Zilenzio
Örsjö

&Tradition

&TRADITION on tanskalainen, vuonna 2010 perustettu design-yritys. &Tradition valmistaa valaisimia ja kalusteita, joiden muotoilu yhdistää pohjoismaisen perinteen ajanmukaiseen designiin. Arne Jacobsen ja Verner Panton ovat kaksi yrityksen tunnetuinta suunnittelijaa, mutta &Tradition etsii jatkuvasti maailmanlaajuisesti suunnittelijoita, joiden tuotteita voimme kutsua jonakin päivänä klassikoiksi.


Akaba

Espanjalainen Akaba on valmistanut kalusteita vuodesta 1986. Mallistossa yhdistyy persoonallinen muotoilu, kestävyys ja käyttömukavuus. Valikoimaan kuuluu paljon erilaisia kalusteita eri materiaaleista, kalusteet sopivat yhtä lailla julkisiin tiloihin kuin koteihinkin.


Alki

Alki on ranskalainen yritys joka perustettiin vuonna 1981 Itsasussa, pienesssä kylässä Pohjois-Baskimaassa. Nimi Alki tarkoittaa baskin kielellä tuolia. Alkin mallisto keskittyy erityisesti puuhuonekaluihin jotka sopivat niin koti- kuin julkitilakäyttöön.


Arktis

ARKTIS on suomalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. ARKTIS huonekalut ovat suomalaisten huippusuunnittelijoiden muotoilemia. Esteettisiltä, toiminnallisilta ja ekologisilta ominaisuuksiltaan korkealaatuisia.


Arrmet

ARRMET on italialainen ravintola- ja julkitilakalusteita valmistava yritys. Kalusteet ovat laadukkaita ja niissä yhdistyy perinteinen, sekä teollinen kalustevalmistus.


Artisan

Valmistamme huonekaluja, koska rakastamme puuta, ja haluamme jakaa tämän rakkauden teidän kanssanne – niiden kanssa, jotka arvostavat hienoa puuntyöstöä ja korkealaatuisia kalusteita.

Intohimomme puuhun johtamana teemme yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten huippusuunnittelijoiden kanssa, jotka tuntevat teknologiset etumme ja jotka ymmärtävät kuinka muuntaa asiantuntemus visioksi, joka on tämän arvokkaan materiaalin arvoinen.

Käytämme käsityöläisten käsiä tärkeimpinä valmistustyökaluinamme, koska pyrimme sijoittamaan tuotteisiimme rakkautemme puuta kohtaan. Artisan-käsityöläiset ovat mestareita muuttamaan suunnittelijoiden ideat ainutlaatuiseksi käsityöksi.


Artome

Ajatus asennusvapaasta ja helposti käyttöön mukautuvasta esitysteknologiasta on ollut -ja on edelleen- Artomen perusta. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille suomalaista designia unohtamatta. Artome valmistaa Heinolan tehtaalla siirrettäviä plug-and-play ominaisuuksin varustettuja älykalusteita esittämiseen, oppimiseen ja moneen muuhun -vain mielikuvitus on rajana.


Avolt

AVOLT on ruotsalainen designstudio, joka kehittää ja suunnittelee jatkojohtoja hyödyntäen skandinaavista muotoilua koteihin, toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin.


AYTM

Tanskalainen AYTM on suunnittelijapari Kathrine ja Per Gran Hartvigsenin vuonna 2004 perustama sisustusbrändi, jonka ajatuksena on uudistaa ja laajentaa tanskalaista muotoilua persoonallisella muotokielellä sekä hienostuneilla ja rohkeilla väreillä. Tuotteissa yhdistyy ylellisesti vahva pohjoismainen muotoiluperinne ja kansainvälinen muotokieli.


Bestool

BESTOOL on suomalainen vuonna 2017 perustettu yritys. Yrityksen mukaan nimetty Bestool satulatuolisarja on patentoitu suomalainen avainlipputuote. Tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisesti, esim. tuotteissa ei ole käytetty PVC:tä tai yleisesti käytettyjä kuumaliimoja.


Blocko

Suomalaisen Blockon patentoitu uniikki muotoilu tarjoaa täysin uudenlaisen ratkaisun vetäytymistiloihin. Veistoksellinen ulkonäkö yhdistettynä akustiikkaan ja antibakteeriseen valaistukseen luovat turvallisen, puhtaan ja näyttävän kokonaisuuden. 


Bolia

BOLIA.COM on tanskalainen vuonna 2000 perustettu huonekaluketju. Valikoimasta löytyy kaikkea kokonaisvaltaiseen sisustamiseen. 


BuzziSpace

Vuonna 2007 perustettu BuzziSpace on keskittynyt akustiikkaan; heidän mallistostaan löytyy huikea määrä erilaisia korkealaatuisia ja toimivia akustisia kalusteista ja valaisimia. 


Caimi

CAIMI on 1949 perustettu italialainen yritys, joka on yksi Euroopan johtavista design-kalusteiden valmistajista koteihin ja julkisiin tiloihin. Caimi tekee yhteistyötä tunnettujen kansainvälisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, mutta myös nuorten uusien ja tulevien suunnittelijoiden kanssa.

Caimi on keskittynyt tieteelliseen ja teknologiseen tutkimukseen erityisesti akustisen hyvinvoinnin alalla. Kaikki Caimin tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Yritys on yhdistänyt teollisen valmistuksen tarkkuuden ja viimeistelyn italialaiseen käsityöhön ja designiin.


Camira

CAMIRA on englantilainen verhoilukangasvalmistaja, joka valmistaa kankaansa itse omilla tehtaillaan. Valikoimaan kuuluu laadukkaat julkitilakankaat kaikkiin kohteisiin. Valikoimasta löytyy niin nokkosesta, hampusta, pellavasta, juutista kuin kierrätetyistä muovipulloista valmistetut kankaat.


Cane-line

CANE-LINE on tanskalainen muotoiluyritys, jolla on 30 vuoden kokemus toimivien ja mukavien huonekalujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Cane-linella on sisä- ja ulkotilamallistot.


Carl Hansen

Carl Hansen & Søn on klassisiin puuhuonekaluihin erikoistunut perinteinen tanskalainen perheyritys. Yrityksen tarina juontaa juurensa vuoteen 1908, jolloin huonekalupuuseppä Carl Hansen perusti pienen verstaan Fynin saarelle. Yrityksen tunnetuin tuote on Hans J. Wegnerin suunnittelema ikoninen Wishbone tuoli. Carl Hansen & Sønin malliston takaa löytyy myös muita 1900-luvun puolivälin muotoilijalegendoja kuten Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher ja Kaare Klint. 


Casala

CASALA/PALAU on saksalainen vuonna 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat- että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


COZO

COZO valmistaa korkealaatuisia ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tuotteet on valmistettu lasikuidusta, alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja corten-teräksestä ja ne ovat vahvoja ja kestäviä, joten ne soveltuvat myös kotien lisäksi julkitilakäyttöön. Projekteihin saatavana myös räätälöityjä mittatilaustuotteita.


CPH Lighting

CPH LIGHTING on tanskalainen valaistusyritys. Valaistuskokoelma koostuu Guglielmo Berchiccin, Morten Flenstedin ja Tom Steppin klassista ja moderneista valaisinmalleista. Tuotteissa kiinnitetään suurta huomiota toiminnallisuuteen, korkeaan laatuun ja energiankulutukseen. Tuotteet soveltuvat sekä julkisiin tiloihin että yksityisasuntoihin. Mallisto valmistetaan Tanskassa.


DeVorm

DEWORM on hollantilainen designyritys. DeVorm on perustettu vuonna 2005 ja se on yksi kierrätetystä PET:stä valmistettujen huonekalujen pioneereja.
Ensimmäinen PET-huopatuote oli Pod-tuoli. Mallisto laajeni nopeasti ja sisältää nyt monia huonekaluja, valaisimia ja akustoivia tuotteita, jotka kaikki on valmistettu tästä monipuolisesta ja kestävästä materiaalista. ”Olemme vastuussa maailmasta, jossa elämme. Tuotamme paikallisesti, käytämme kierrätysmateriaalia mahdollisuuksien mukaan ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotantotekniikkaamme. Koska parempi huominen alkaa tänään”.


Diemme

DIEMME on italialainen vuonna 1985 perustettu yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan istuinkalusteita toimistoihin, joissa on tarve luoda joustavia, avoimia ja innovatiivisia työ- ja vuorovaikutustiloja. Laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat, ergonomiset ja visuaaliset istuinkalusteet sekä lisävarusteet kaikkiin toimistojen tiloihin.


Echojazz

ECHOJAZZ on vuonna 2015 perustettu sveitsiläinen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan akustisia ratkaisuja, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, kertakäyttöisten muovien muuttaminen korkealaatuisiksi lopputuotteiksi. Kaikki tuotteet on valmistettu huipputeknisesta huovasta ja kierrätetystä teräksestä. Mallistoon kuuluu akustoivia seinäpaneeleita, kattopaneeleita, tilanjakajia, pöytäseinäkkeitä sekä valaisimia. Tuotteet soveltuvat kaikkiin julkisiin tiloihin.


Egoe life

Egoe life suunnittelee ja valmistaa ympärivuotiseen ulkokäyttöön tarkoitettuja kalusteita, roska-astioita, pergoloita, istutusastioita, oleskelukatoksia, pyörätelineitä, tilanjakajia ja kaikkea mitä ulkona tarvitaan. 


Emu

Emu on vuonna 1951 perustettu italialainen kalustevalmistaja joka on tunnettu erityisesti laadukkaista metallisista ulkokalusteista. Emun ajattomat ja laadukkaat tuotteet valmistetaan Emun omalla tehtaalla Umbriassa.


Eva Solo

Eva Solo A/S on tanskalainen designyritys, joka on perustettu yli 100 vuotta sitten. Eva Solon karismaattinen huonekalumallisto on sekä katseenvangitsija että hillitty. Selkeät linjat ja vahva estetiikka tyyneyden, lämmön ja yksinkertaisuuden tunteen. Huonekalumallistossa mm. sohvat, nojatuolit, sohvapöydät, baarituolit ja valaisimet.


Fatboy

Vuonna 1998 suomalainen suunnittelija Jukka Setälä suunnitteli säkkituolin, joka on tänään maailman tunnetuin säkkituoli. Tänä päivänä Fatboy on paljon enemmän, tuotevalikoima on laajentunut myös muihin kalusteisiin.


FDB Møbler

FDB Møblerin tarina alkoi vuonna 1942, mutta yritys näkee yhä tärkeänä, että tarina jatkuu lapsenlapsiltamme seuraaville luontoa kunnioittaen. FDB Møbler pyrkii olemaan Tanskan vastuullisin kalusteyritys - vastuullisuus on kaiken suunnittelun ja työn punainen lanka. Tämä näkyy materiaalivalintojen lisäksi tavoitteessa olla CO2 neutraali sekä saamaan kaikkiin kalusteisiinsa Nordic swan-merkin.

Jokaisen FDB Møbler -tuotteen takana on suunnittelija, joka on omistautunut luomaan arvoa ihmisille, nyt ja tulevaisuudessa. FDB Møblerin suunnittelijoihin kuuluu lukuisia tunnettuja nimiä, Børge Mogensen lisäksi mm. Poul M. Volther, Mogens Koch, Ejvind A. Johansson, Salto & Sigsgaard ja Foersom & Hiort-Lorenzen.

 


Fornasarig

FORNASARIG on italialainen neljän sukupolven perheyritys, joka on perustettu vuonna 1878, joten sillä on yksi maailma pisimmistä istuimien valmistuksen historiasta. Kaikki tuotteet on edelleen valmistettu 100% Italiassa. Tuotteet on suunniteltu kovaan julkiseen käyttöön ja niillä on 10 vuoden takuu. Mallistosta löytyy kalusteet mm. hotelleihin, ravintoloihin, kokoustiloihin, luentosaleihin ja oleskelu- ja odotustiloihin. Formasarig sitoutuu ympäristöystävälliseen ja eettiseen toimintaan kaikilla osa-alueilla.


Frandsen

FRANDSEN tarina alkoi vuonna 1968, kun perustaja Benny Frandsen suunnitteli ensimmäisen valaisimensa. Frandsen mallistoa kehitetään jatkuvasti perustajan suunnitteluperintöä kunnioittaen. Valaisimet ovat koristeellia ja ajattomia pohjoismaisella vivahteella.


Fredericia

Tanskalainen FREDERICIA on 1911 perustettu designyritys. Yrityksen etiikka alusta asti on ollut kannustaa asiakkaita ostamaan vähemmän, mutta parempia tuotteita sekä luoda huonekaluja, jotka muuttuvat kauniiksi iän myötä ja jotka on tarkoitus siirtää sukupolvelta toiselle. Mallistossa tuoleja, nojatuoleja, sohvia, penkkejä ja pöytiä.


Gabriel

GABRIEL on vuonna 1851 perustettu tanskalainen laadukkaita julkitila-verhoilukankaita valmistava yritys.


Gebrüder Thonet Vienna

Wiener GTV Design (Gebrüder Thonet Vienna) on yksi kolmesta eurooppalaisesta alkuperäisten, huippulaatuisten Thonet-huonekalujen valmistajasta. Puuseppä Michael Thonet perusti yrityksen vuonna 1853. Yhtiön menestys perustui Michael Thonetin patentoimaan vallankumoukselliseen puun taivutusmenetelmään, jonka hän oli kehittänyt yli viisikymmentä vuotta kestäneen tutkimuksen ja kokeilun tuloksena. Nykyään Gebrüder Thonet Vienna kuuluu Moschini-konserniin, ja se on tehnyt paluun kansainvälisten huippumerkkien joukkoon. 


Green Furniture Concept

GREEN FURNITURE CONCEPT on ruotsalainen kestävän suunnittelun edelläkävijä, joka tarjoaa uutta näkemystä julkisten tilojen suunnittelussa. Tuotevalikoimassa on uniikkeja modulaarisia istuin- ja valaisinratkaisuja.


GUBI

GUBI on tanskalainen designyritys, joka on tunnettu rohkeista, tyylikkäistä ja tunteita herättävistä huonekaluista, valaisimista ja sisustustarvikkeista. Nykyisen omistajan ja luovan johtajan Jacob Gubin vanhemmat perustivat yrityksen vuonna 1967. GUBI tekee yhteistyötä globaalisti arvostettujen suunnittelijoiden ja nousevien kykyjen kanssa.


Gärsnäs

Gärsnäs on Ruotsin Österlenissä Skånessa vuonna 1893 perustettu perheyritys. Puuhuonekalut valmistetaan vastuullisesti pääasiassa lähialueiden puuraaka-aineesta joka tulee Etelä-Ruotsista ja Tanskasta. Gärsnäsin malliston ilmeen takaa löytyy useita kuuluisia suunnittelijoita, mm. Åke Axelsson, Färg & Blanche, Nina Jobs ja Matti Klenell.


Götessons

GÖTESSONS on innovaatinen ruotsalainen yriys jonka valikoimaan kuuluu toimistoympäristön lisätarvikkeet, akustiikkatuottteet ja kalusteet.


Hans K

Hans K:n klassiseen kalustevalikoimaan kuuluu tuoleja, pöytiä ja säilytyskalusteita jotka sopivat niin koti- kuin julkitilakäyttöön. Malliston takaa löytyy muotoilijoina mm. Sami Kallio ja Markus Johansson. Hans K:n pääkonttori löytyy Ruotsin Kinnasta, läheltä Göteborgia.


HAY

Rolf & Mette Hay perustivat HAY:n vuonna 2002 pyrkimyksenään rohkaista tanskalainen huonekalusuunnittelu palaamaan  1950 ja 60-lukujen innovaatiseen loistoon nykyaikaisessa muodossa. Kalusteet on kestävää muotoilua ja korkealuokkaisia kohtuuhintaan. HAY tekee yhteistyötä lahjakkaiden kansanvälisten muotoilijoiden kanssa sekä käyttää uusia materiaaleja ja modernia teknologiaa.


Håg

HÅG on yli 60-vuotias norjalainen yritys. Valikoimasta löytyvät työ- ja neuvottelutuolit toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. HÅG:n tunnetuin tuote on Capisco työtuoli.


Inclass

Välimeren rannalla sijaitseva Inclass on dynaaminen ja innovatiivinen perheyritys, joka on 1990-luvun lopulta lähtien omistautunut valmistamaan nykyaikaisia designhuonekaluja työympäristöihin, julkisiin tiloihin sekä yksityisiin koteihin. Inclass toimii tiiviissä yhteistyössä johtavien kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa luodakseen innovatiivisia tuotteita, jotka ovat aina osoitus hienostuneesta, elegantista ja ajattomasta muotoilusta.


Infiniti

INFINITI on italialainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimassa on tuoleja, jakkaroita, pöytiä ja sohvia, jotka on luotu nykyajan elämän tarpeisiin. Infinitilla on kolme tehdasta, joissa valmistetaan muovia, metallia ja puuta ja kaikki valmistus 100 % Italiassa. Luovuus, tekninen innovaatio ja muotoiluajattelu ovat keskeisiä käsitteitä ”Infiniti-filosofiassa”.


Inno

INNO on suomalainen 1975 perustettu kaluste- ja lisätarvikevalmistaja. Inno kehittää innovatiivisiä korkealaatuisia design-tuotteita julkisten sisustusten vaativimpienkin vaatimusten täyttämiseksi.


Innolux

INNOLUX on valaisinvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat design-valaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on Avainlippu ja Design from Finland -merkkien haltija.


Intuit

Hyvä design ei ole pelkästään kaunista katsella, vaan se parantaa elämää! Intuit kalusteet valmistetaan käsityönä Virossa Väänassa. Intuitin juuret ovat 1990-luvulla perustetussa Softrendissä josta se eriytyi omaksi yritykseksi keskittyen julkisten tilojen kalusteisiin.


Karl Andersson & Söner

Karl Andersson & Söner on valmistanut laadukkaita puuhuonekaluja Ruotsin Huskvarnassa vuodesta 1898 lähtien. Mallistoon kuuluu mm. pöytiä, tuoleja, kaappeja, lipastoja, tilanjakajia, lehtihyllyjä, esittelyjärjestelmiä ja naulakoneita. Kaikki tuotteet valmistetaan kestävästi ja vastuullisesti Huskvarnassa jo neljännessä sukupolvessa.


Kristalia

KRISTALIA on italiainen vuonna 1994 perustettu kalustevalmistaja. KRISTALIA kalusteissa korostuu innovaatio, toimivuus, käsityöosaaminen ja kestävyys. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuolit ja pöydät.


Kvadrat

KVADRAT perustettiin Tanskassa vuonna 196 ja on yksi johtavista tekstiilisuunnittelun kangasvalmistajista. Kvadratin asiakkaita ovat arkkitehdit, taiteilijat, suunnittelijat ja huonekalujen valmistajat. 


Lepo

LEPO on suomalainen yritys, jonka päätoimiala on julkisten tilojen istuinkalusteet. Valikoimassa on design-klassikoita, sekä nuorten suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita.


Lintex

LINTEX on ruotsalainen valmistaja, jonka valikoimassa on kirjoitus- ja ilmoitustaulut, lattia- ja pöytäseinäkkeet sekä akustiikkatuotteet.


Lodes

LODES on italialainen valaisinvalmistaja, joka tunnettiin aiemmin nimellä Studio Italia Design. Lodes on suunnitellut ja valmistanut valaisinratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin vuodesta 1950 lähtien. Perustajan Angelo Tosetton intohimosta lasiin ja jatkuvan teknologisen tutkimuksen pohjalta yritys on kehittynyt yhdeksi Euroopan johtavista koristevalaistusten suunnittelijoista ja valmistajista. Valaisimissa käytetään viimeisintä LED-tekniikkaa, jotka ovat valmistajan itse suunnittelemia ja valmistamia. Lodes on suunnitellut yhteistyössä Diesel-brändin kanssa ”Diesel Living with Lodes” malliston.


LoOok Industries

LoOokilla emme ole vain huonekalujen valmistajia: olemme tarinankertoja. Suunniteltaessa tuotetta haluamme antaa sille tarkoituksen, paikan tässä maailmassa, osana isompaa kertomusta. LoOokilla uskomme, että kaikilla ympärillämme olevilla asioilla voi olla tarina kerrottavana ja sinun tehtäväsi on antaa tuotteille uusi merkitys. Koska loppujen lopuksi tuotteen arvo ei ole sen suunnittelijan nimessä, vaan tarinoissa, jotka jaat sen kanssa. Mittaamme arvomme tarinoissa, jotka saamme jakaa kanssasi.


Lundqvist Inredningar

LUNDQVIST INREDNINGAR on ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia kierrätysasemia ja säilytysratkaisuja arkistoihin, varastoihin, toimistoihin, julkisiin tiloihin sekä koteihin. Kaikki tuotteet myös valmistetaan Ruotsissa.


Magnus Olensen

MAGNUS OLENSEN A/S on vuonna 1937 perustettu tanskalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä toiminnallisia designhuonekaluja. Yritys kehittää ja valmistaa korkealaatusia huonekaluja yhteistyössä nykypäivän johtavien suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. 


Malmstolen

MALMSTOLEN on ruotsalainen työtuolivalmistaja, joka valmistaa kaikki työtuolit Ruotsissa. Työtuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut ihmiskeho ja sen ergonomiset vaatimukset istuintyössä, joten ne ovat markkinoiden ergonomisimpia työtuoleja. Työtuoleilla on joutsenmerkki ja 10 vuoden takuu.


Mara

Mara on Italialainen yritys joka on erikoistunut innovatiivisten, esteettisten ja toimivien järjestelmien ja kalusteiden tuotantoon julkisiin tiloihin. Huolellinen tutkimus, innovatiiviset ja edistyneet tuotantoteknologiat antavat Maralle mahdollisuuden suorittaa kaikki tuotantovaiheet omissa tuotantotiloissaan Bresciassa: laserleikkauksesta hitsaukseen, taivutukseen ja maalaukseen. Mara kiinnittää paljon huomiota myös turvallisuus-, palonkestävyys- ja paloteknisyysvaatimuksiin sekä eurooppalaisten sertifikaattien saavuttamiseen.


Massimo Copenhagen

Tanskalainen Massimo on yli 20 vuoden ajan keskittynyt valmistamaan käsintehtyjä mattoja niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin koteihin. Massimo tekee yhden maton kerrallaan ja kiinnittää huomiota suunnitteluun, laatuun, kestävyyteen – ja sinuun. 

Massimo suhtautuu kaikkiin tiedusteluihin yhtä tarkkaavaisesti ja uteliaasti, olipa paras ratkaisu jokin varastossa olevista laadukkaista mattoistamme tai yksilöllinen, tilaukseen suunniteltu ja valmistettu matto.


Mater

Mater tarkoittaa latinaksi äitiä. Nimi viittaa yrityksen pyrkimykseen minimoida elinympäristömme eli luontoäidin kuormittaminen. Mater on tanskalainen vuonna 2006 perustettu yritys ja jo heti vuonna 2008 Wallpaper -lehti valitsi Materin parhaaksi uudeksi designbrändiksi. Materin valikoimassa on kalusteiden ja valaisimien lisäksi heidän kehittämänsä patentoitu ainutlaatuinen Matek® materiaali. 


MDD

MDD on puolalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka panostaa kalusteissa asiakaslähtöisesti visuaalisuuteen sekä käytännöllisyyteen. Valikoimassa toimisto-, ravintola- ja aulakalusteiden lisäksi myös valaisimet ja tiskit.


Meme

Memedesign on nuori, vuonna 2012 perustettu, dynaaminen perheyritys joka sijaitsee Riminin kaupungissa Italiassa. MEME:n nimi tulee Memeticistä, modernista tieteestä, joka tutkii "meemejä" yhteiskunnan ideoiden mittayksikkönä. 


Mizetto

Mizettossa on kyse suurista ideoista, rohkeasta suunnittelusta ja luovasta yhteistyöstä. Sen perustajat, Malin ja Rickard Muskala, johtavat yritystä jonka visio on haastaa jokaisen ihmisen uteliaisuus leikkisällä, joustavalla ja helposti lähestyttävällä suunnittelulla. Rohkea askel, joka ulottuu kauas Skandinavian rajojen yli. Oman tuotannon ja paikallisten kumppaneiden avulla Mizetto uudistaa paikallisen huonekalutuotannon perinteitä.


MJ Design

MJ DESIGN on puolalainen 2003 perustettu yritys. Yritys valmistaa innovatiivisia kalusteita mm. toimisto- ja hotelliympäristöihin. MJ Design valmistaa myös räätälöityjä ratkaisuja projekteihin. Tuotteet valmistetaan Puolassa nykyaikaisella konekannalla sekä käyttäen uusinta teknologiaa ja ratkaisuja.


Monena

MONENA on suomalainen vaatesäilytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Monenan tuotteissa korostuu laatu, käytännöllisyys ja design.


Narbutas

NARBUTAS on liettualainen toimistokalustevalmistaja, joka valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita. Valikoimasta löytyy toimisto-, akustiikka-, neuvottelu-, sohva- ja aulakalusteet sekä työtuolit myös erikois- ja mittatilauskalusteet ovat mahdollisia. Narbutaksen tehdas on nykyaikainen ja automatisoitu, joka takaa tuotannon tehokkuuden ja tuotteiden laadun.


Nardi

Italialainen NARDI on yli 25 vuotta valmistanut ulkokalusteita koteihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Tuotevalikoimassa tuolit/baarituolit, pöydät, sohvat ja aurinkotuolit. Tuotteissa on yksinkertainen muotoilu ja iloiset värit. NARDI panostaa suunnittelussa ja valmistuksessa ympäristöön mm. 100% kierrätetty polypropeeni, muovituotantojätteet uudelleenkäytetään, pakkausmateriaalissa 75% kierrätyskuitua, osa tuotannon sähköstä aurinkoenegiasta.


Naturen

Naturen brändin perustivat Benjamin Martin ja Florian Bertrand vuonna 2007. Yrityksen kotipaikka on Meylanissa Isèren osavaltiossa Alpeilla ja se on erikoistunut jätteenkeräysastioiden suunnitteluun. Tuotteiden uraauurtava innovaatio on alumiinista valmistetut taitettavat, kompaktit, kevyet ja muokattavat keräysastiat sekä ulko- että sisätiloihin.


Nevotex

NEVOTEX on vuonna 1886 perustettu skandinaavinen yritys, jonka valikoimaan kuuluu julkitilaverhoilukankaat ja nahat.


New Works.

NEW WORKS on tanskalainen huonekalu- ja valaisinvalmistaja. New Works luo yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kanssa tuotteita, joissa skandinaavinen käsityöperinne kohtaa modernin muotoilukielen. 


Nikari

Nikari on kotimainen huonekaluyritys joka perustettiin vuonna 1967 Seinäjoella, Nikkarinkosken varrella. Nikari on jo alkuvuosistaan saakka tähdännyt laadukkaaseen ja kestävää kehitystä tukevaan toimintaan. Luonnon ja puumateriaalin kunnioitus on keskiössä kaikissa kalusteissa. Yrityksen nimeä luullaan maailmalla usein japanilaiseksi, mutta se on sanaleikki; yhdistelmä alkuperäisen sijainnin, ”puuseppä-nikkarin” sekä perustajan, Kari Virtasen, nimestä. 


Nomon

Espanjalaisissa Nomon kalusteissa ja kelloissa korumainen kauneus ja aidot materiaalit yhdistyvät innovatiivisesti eleganteiksi ja hienostuneiksi tuotteiksi. Nomon käyttää mallistossaan paljon puuta, marmoria ja metallia jonka he yhdistävät taidokkaalla toteutuksella klassisen kauniiksi tuotteiksi


Normann Copenhagen

NORMANN COPENHAGEN on tanskalainen muotoiluyritys, jonka tehtävänä on luoda alkuperäisiä ja innovatiivisia tuotteita yksinkertaisella ja nykyaikaisella muotoilulla, joka kestää aikaa.

Jan Andersenin ja Poul Madsenin vuonna 1999 perustama brändi kattaa laajan ja jatkuvasti kasvavan kokoelman huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja lisävarusteita.


Noti.

NOTI on Puolassa valmistettu huonekalumerkki. Brändi edustaa vastuullista suunnittelua, ja sen juuret ovat perustajasuvun historiassa. Yrityksen perustaja Ryszard Balcerkiewicz on vuodesta 2005 lähtien noudattanut johdonmukaisesti pääperiaatettaan "design ensin" luoden huonekaluja ajattomilla, yksinkertaisilla ja eleganteilla muodoilla keskittyen toimivuuteen, mukavuuteen ja kestävyyteen. Brändin ydin on kaunis ja toimiva muotoilu yhdistettynä laadukkaaseen käsityötaitoon.


Nuura

NUURA on tanskalainen valaistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen perustivat vuonna 2017 Sofie Refel, Nadia Lassen ja Peter Østerberg. Yhdistämällä herkkä muotoilu huipputeknologiaan ja huolella valittuihin korkealaatuisiin materiaaleihin luodaan valaistus, jolla on positiivinen vaikutus hyvinvointiin. Nuuran valaisinmallistosta löytyy valaisimet julkisiin tiloihin sekä koteihin.


Olikos

OLIKOS on suomalainen naulakkovalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu vakiotuotteet, sekä mittatilaustuotteet.


OX DENMARQ

OX DENMARQ on tanskalainen vuonna 2003 perustettu yritys. Tuotteissa korostuu skandinaavinen muotokieli, laatu ja kauniit patinoituvat materiaalit. Materiaalivalikoimassa kupari, messinki, eriväriset marmorit ja kasviparkittu satulanahka. Käsintehdyt tuotteet tulevat vain kauniimmiksi ajan kuluessa ja luonnollisen patinan muodostuessa.


Palau

CASALA/PALAU on saksalainen v. 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat, että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


Pedrali

PEDRALI on italialainen yritys, joka valmistaa nykyaikaisia design-huonekaluja julkisiin tiloihin, toimistoihin ja koteihin. Kalusteiden valmistuksessa on käytetty muovia, metallia ja puuta, sekä kangas- ja nahkaverhoilua.


Piiroinen

Piiroinen on suomalainen vuonna 1949 perustettu perheyritys. Päätoimipaikka ja koko tuotanto sijaitsee Salossa. Piiroinen valmistaa teknisesti ja materiaaleiltaan korkealaatuisia ja ajattomia designkalusteita, katsomokalusteita sekä auditoriokalusteita. Koko tuotannossa yhdistyy vastuullisuus ja ympäristön kunnioittaminen. Toiminta on sertifioitu kansainvälisten laatu- (ISO 9001:2015), ympäristö- (14001:2015) ja työterveys- ja turvallisuus- (ISO 45001:2018) standardien mukaisesti.


Plank

PLANK on italialainen designhuonekalujen valmistaja, jolla on intohimo intensiiviseen teollisen tuotantoteknologian tutkimukseen ja innovatiiviseen muotoiluun. Vuodesta 1953 lähtien PLANK on kehittänyt valikoiman ajattomia ja ikonisia tuotteita läheisessä yhteistyössä johtavien suunnittelijoiden, kuten Konstantin Grcicin, Naoto Fukasawan ja Biagio Cisottin + Sandra Lauben kanssa.


Punta

PUNTA on suomalainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytyskalusteita, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä työpaikoilla, julkisissa tiloissa ja harrastepaikoissa.

Valikoimasta löytyy lokero-, hylly-, ja vaatekaappeja sekä kenkätelineitä, lataustuotteita ja myös uusimmat älylukitusratkaisut. 


Quinti

QUINTI on italialainen muotoilu- ja kalustealan yritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin toimisto- ja julkitilakalusteisiin. Kalusteissa voi nähdä Toscanan taiteen ja historian vaikutuksen, kalusteiden perinteiset linjat sekoittuvat innovatiivisiin väreihin ja viimestelyihin. Quinti kalusteet on valmistettu 100% Italiassa. Yrityksellä on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit ja kaikilla tuotteilla on 6 vuoden takuu.


SACKit

SACKit-tarina alkoi Tanskassa 2012 ja siitä lähtien siitä on tullut tarina vakiintuneesta designbrändistä, joka tekee designia kaikkien saataville. SACKit tuotteissa korostuu tanskalainen muotoilu toimivuutta ja laatua unohtamatta. Yritys tuottaa elämäntapatuotteita, jotka sopivat moderniin, aktiiviseen elämään.


Salli

SALLI SYSTEMS on kotimainen, johtava tekijä istumaterveyden kehittämisessä ja istuinperäisten vaivojen ehkäisyssä. Tuotevalikoimaan kuuluvat satulatuolit, jotka mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.


Scab

SCAB on italialainen kalustevalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu sisä- ja ulkokalusteet. Valikoimassa pöydät, tuolit ja aurinkotuolit. Kalusteet soveltuvat niin ravintoloihin kuin toimistoympäristöönkin.


Score

SCORE BV on hollantilainen yritys, joka on erikoistunut työpaikkojen istuinratkaisuihin, jotka vastaavat nykyisiä ergonomiastandardeja. Mallistosta löytyy laaja valikoima toimistotuoleja ja satulatuoleja toimistohin, tehtaisiin, sairaaloihin, kouluihin, kassoille, laboratoreihin, hammaslääkärien sekä lääkärien vastaanotoille sekä erikoistuoleja puhdastiloihin ja ESD-huoneisiin.


Selka

SELKA on kotimainen kestävien ja räätälöitävien julkitilakalusteiden valmistaja. Tuotteiden värit ja mitat ovat aina muokattavissa suunnittelijan määrittelyn mukaisiksi. Selka tekee myös täysin uniikkeja räätälöityjä kalusteita.


Sitia

SITIA on vuonna 2002 perustettu italialainen tuotemerkki. Brändi, joka perustuu avantgarde-teknologioiden, sertifioitujen menetelmien ja innovatiivisten rakennetutkimusten tuntemukseen yhdistettynä käsityön intohimoon ja mahdollisimman tarkkoihin yksityiskohtiin.


Slalom

Ääntä vaimentavilla SLALOM-tuotteilla säilytät avoimien tilojen joustavuuden, mutta samalla akustisen mukavuuden. Ääntä vaimentavat tuotteet edistävät keskittymistä, tuottavuutta ja mukavuutta sekä fyysistä että psyykkistä. Slalom käyttää kaikissa tuotteissaan missä mahdollista vihreitä ja kierrätettyjä materiaaleja. Tuotteet ovat Greenguard ja Greenguard Gold sertifioituja ja yrityksellä on myös ISO9001-laatustandardi.


Slamp

SLAMP on italialainen vuonna 1994 perustettu valaisinvalmistaja, joka omistautuu design-valaisimille, jotka vangitsevat katseet upealla visuaalisella ja ylellisellä ilmeellään. Valaisimet ovat 100% käsityötä.


SMD

SMD on erityisesti metallikalusteisiin erikoistunut pieni kalustevalmistaja Ruotsin Smålannissa. Mallisto on uniikki, tuotteiden jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu. Suunnittelun takana on joukko maineikkaita nimiä, mm. Nina Jobs, Monica Förster, Jesper Ståhl ja Stina Sandwall. Valikoimasta löytyy mm. kalusteita ulko- sekä sisätiloihin, valaisimia, naulakoita sekä kukka-astioita.


Softline

SOFTLINE on tanskalainen vuonna 1979 perustettu kalustevalmistaja. Valmistajasta on tullut kansainvälinen tuotemerkki luomalla innovatiivisia, ikonisia, nykyaikaisia ja värikkäitä huonekaluja. Kaikki verhoillut huonekalut valmistetaan omassa tehtaassa Tanskassa, joka takaa korkean laadun.


Softrend

SOFTREND on virolainen 1997 perustettu verhoiltujen huonekalujen valmistaja, joka tunnetaan jo laajalti Euroopassa. Kalusteet on käsintehtyjä ja ne valmistetaan Softrendin omassa tehtaassa Virossa. Softrend kalusteet ovat pitkälle mietittyjä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti nykyaikaisiin ja joustaviin toimistotiloihin sekä muihin julkisiin tiloihin.


Sortaider

Sortaider on virolainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa käytännöllisiä jätteiden lajitteluratkaisuja niin koteihin kuin yrityksiin. Lajitteluastiat on valmistettu FSC sertifioidusta koivuvanerista ilman ruuveja. 


Stellar Works

STELLAR WORKS on perustettu 2012. Mallistossa yhdistyy itä ja länsi, perintö ja modernius, käsityö ja teollisuus eli menneisyyden parhaat puolet tuodaan nykyisyyden valoon. Mallisto on saanut vaikutteita japanilaisesta muotoilusta.


Stua

Stua on Espanjalainen designhuonekalujen valmistaja jonka mallistoon kuuluu monipuolinen valikoima kalusteita niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Stuan perustaja ja pääsuunnittelija on Jesús Gasca. Stuan mallisto sopii täydellisesti niin koti- kuin julkitilakohteisiin.


Svensson

SVENSSON on vuonna 1887 perustettu ruotsalainen verho- ja verhoilukankaita valmistava yritys. 


Tapio Anttila

TAPIO ANTTILA on suomalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä designhuonekaluja. Suunnittelun esikuvana on perinteinen suomalainen taito valmistaa esineitä materiaalin ehdoilla, käyttäen sitä säästeliäästi, mutta kestävästi.


TK-Team

TK-TEAM on suomalainen yritys, joka valmistaa sekä markkinoi kirjoitus- ja ilmoitustauluja. Vakiomalliston lisäksi myös räätälöityjen tuoteratkaisujen valmistus.


Tonon

TONON on italialainen tunnettu kansainvälinen kalustevalmistaja, joka on perustettu 1926. TONON tuotteet on suunnitellut kansainväliset muotoilijat ja arkkitehdit. Suunnitelijat, joilla on erilainen kulttuuritausta luovat tuotteille esteettisen ilmeen toimivuutta unohtamatta erilaisiin toimintaympäristöihin.


Trece

TRECE on ruotsalainen valmistaja, joka tuntee suurta vastuuta ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä ja se on lähtökohtana suunnittelussa, materiaalien ja kumppanien valinnassa sekä tuotannon prosesseissa unohtamatta muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tuotevalikoimassa on mm. säilytyskalusteita, henkilökohtaisia säilytysratkaisuja, jäte- ja kierrätysastioita sekä naulakoita. Sertifikaatit: ISO 14001, ISO 9001 ja Möbelfakta


Tronhill

TRONHILL on liettualainen laadukkaiden työtuolien sekä asiakas- ja neuvottelutuolien valmistaja. Valmistajalla on nopeat toimitusajat. Myös räätälöidyt tuolit ovat mahdollisia.


True

TRUE on vuonna 1983 perustettu italialainen perheyritys, joka aluksi toimi nimellä TMA. TMA oli lyhenne kolmesta kaupungista – Treviso, Monselice ja Asiago, jotka ovat erityisen tunnettuja huonekaluteollisuudestaan. Vuonna 2009 yrityksen nimeksi tuli True, kun mukaan yritykseen liittyi perheen toisen sukupolven yrittäjä. Truelle on oma tehdas Italiassa, jossa kaikki sen kalusteet valmistetaan.

Brändin henki kiteytyy adjektiiveihin aitous, käytännöllisyys ja konkreettisuus. True-kalusteiden suunnittelusta vastaa nimekkäät suunnittelijat ja tehtaalla on käytössä huipputeknologiaa, joka mahdollistaa tehokkaan tuotannon ja erilaisten materiaalien työstämisen. Kaikki kalusteet ovat tarkkaan mietittyjä, visuaalisesti kauniita ja viimeisteltyjä.


Vaimee

Suomainen Vaimee valmistaa erilaisia akustisia ratkaisuja sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Valikoimassa on useita erilaisia värejä ja kuvioita tai akustiikkapaneeleihin voidaan tulostaa myös haluamasi oma kuva. Akustiikkalevyt ovat palotestattu ja paloluokiteltu. Materiaalilla on M1 -sisäilmaluokitus.


Valaisin Grönlund

VALAISIN GRÖNLUND on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuoja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä. Valikoimasta löytyy valaisimet kaikkiin julkisiin tiloihin.


Van Esch

Hollantilainen Van Esch on vuonna 1972 perustettu kalustevalmistaja. Van Eschin valikoimassa on paljon erilaisia sisustustuotteita, naulakoita sekä kierrätysastioita jotka sopivat niin toimistoihin, hotelleihin kuin koteihinkin. 


Vermobil

VERMOBIL on italiainen kalustevalmistaja, joka käyttää kalusteissaan galvanoitua terästä ja pulverimaalausta. Kalusteet on suunniteltu kestämään vaativatkin ulko-olosuhteet, sekä kesällä, että talvella. Valikoima keskittyy terassi- ja ulkokalusteisiin, mutta modernin ja viimeistellyn ulkonäön vuoksi soveltuu myös ravintoloiden ja muiden julkisten sisätilojen kalusteiksi.


Verpan

VERPAN on yritys, joka on nostanut Tanskan modernin ja ainutlaatuisen muotoilun maailmankartalle. Verpanin tarina alkoi vuonna 2003, jolloin Verner Panton valaisimien tuotanto aloitettiin. Vuonna 2010 lisättiin huonekaluvalikoima. Nykyään Verpan tarjoaa huolellisesti valitun valikoiman Verner Pantonin ajattomia malleja. Tuotevalikoimaan kuuluu ikonisia huonekaluja ja valaisimia. Verpan on Verner Panton Design AG:n virallinen lisenssinhaltija.


Vetrospace

Suomalainen Littoisissa sijaitseva Vetrospace suunnittelee ja valmistaa puhelinkoppeja ja vetäytymistiloja. Vetrospacen tilat ovat tunnettuja hyvästä sisäilman laadusta, luokkansa parhaasta ääniesityksestä sekä aktiivisesta fotonidesinfiointivalaistuksestaan.


Vluv

VLUV istumapallo on tyylikäs vaihtoehto ergonomiseen istumiseen. Pallo on kevyt ja mukava, jolla voi istua aktiivisesti, rullata tai treenata. Palloja on eri kokoja ja useita erilaisia verhoiluja.


VM Carpet

VM Carpet on vuonna 1973 perustettu suomalainen mattovalmistaja. Valikoimissa on kotimattojen lisäksi hyvä valikoima julkitiloihin sopivia irto- ja kokolattiamattoja.


Vondom

Valencian lähellä sijaitseva VONDOM aloitti toimintansa vuonna 2006 kukkaruukkujen valmistajana. Nykypäivänä yritys on huippumoderni valmistaja, jonka laaja valikoima tuoleja, pöytiä ja sohvia sopii niin kotiin kuin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin – sisälle tai ulos. VONDOM mallistoon kuuluu valikoima 100% kierrätysmuovista valmistettuja tuoleja kolmessa eri värissä. VONDOM on ISO 9001 laatusertifioitu ja ISO 14001 ympäristosertifioitu valmistaja. Contract -malliston soveltuvuutta vaativaan projektikäyttöön varmistetaan rasituskokeilla. Tuotteet ovat palosuojattuja ja siten julkisiin tiloihin soveltuvia.


Woud

WOUD on tanskalainen 2014 perustettu yritys. Perustajat Mia ja Torben Koed rakensivat kunnianhimoisen designbrändin, jossa tuotteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja ja kiinnitetään huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Woud tekee yhteistyötä kirkkaimpien tulevien ja kokeneiden suunnittelijoiden kanssa monista eri maista. Jokaisella suunnittelijalla on oma ilmeensä, mutta heitä kaikkia yhdistää näkemys skandinaavisesta muotoilusta. Alusta alkaen tavoitteena oli, että kokoelmassa on viisi kokonaisuutta: huonekalut, valaisimet, pienkalusteet, ulkokalusteet ja tekstiilit.


Zilenzio

ZILENZIO perustajat Marie Lindqvist-Pahlstad ja Jenny Helldén loivat vuonna 2004 ruotsalaisen yrityksen, joka kehittää ja valmistaa tarkkaan mietittyjä ja toiminnallisia tuotteita sekä korkealaatuisia akustiikkakalusteita. Yrityksellä on korkea asiantuntemus äänenvaimennuksesta ja eri materiaalien akustisista ominaisuuksista. Tuotteet ovat tulosta pitkästä kokemuksesta äänisuunnittelusta, toimistotilojen analynoinnista ja kansanvälisten standardien mukaan suoritetuista testeistä.


Örsjö

Vuonna 1948 perustetun Örsjön juuret ovat Etelä-Ruotsin Smålannissa. Tänä päivänä valaisimet valmistetaan pitkälti käsityönä Ruotsin Nybron tehtaalla. Tuotteiden takaa löytyy monia maineikkaita suunnittelijoita kuten Jonas Bohlin, Claesson Koivisto Rune, Mats Teselius, Matti Klenell ja Note Design Studio. Vuonna 2009 Örsjölle myönnettiin Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki ensimmäisenä valaisinyrityksenä.