Tuotemerkit

Edustamme useita eri tuotemerkkejä, joiden koko valikoima on saatavilla kauttamme. Verkkokauppaamme olemme valinneet vain osan valikoimasta. Kuvaa klikkaamalla pääset toimittajan omille sivuille.

Edustamamme tuotemerkit täyttävät julkitilakalusteille asetetut laatu- ja ympäristöstandardit.  

&Tradition
Arktis
Arrmet
AVOLT
AYTM
Bestool
Bolia
Caimi
Camira
Cane-line
Casala
Contractin
COZO
CPH Lighting
DeVorm
Diemme
Echojazz
Eva Solo
Fatboy
Fornasarig
Frandsen
Fredericia
Gabriel
Götessons
Green Furniture Concept
GUBI
HÅG
HansK
HAY
Infiniti
Inno
Innolux
Kristalia
Kvadrat
Lepo
Lintex
Lodes
Lundqvist Inredningar
Magnus Olensen
Malmstolen
Massimo Copenhagen
MDD
Million
MJ Design
Monena
Narbutas
Nardi
Naturen
Nevotex
New Works
Nomon
Normann Copenhagen
Nuura
Olikos
OX DENMARQ
Palau
Pedrali
PLANK
Punta
Quinti
SACKit
Salli
Scab
Score
Selka
Sitia
Slalom
Slamp
Softline
Softrend
SORTAIDER
Stellar Works
Svensson
Tapio Anttila
TK-Team
Tonon
Trece
Tronhill
True
Valaisin Grönlund
Vermobil
Verpan
Vluv
VM Carpet
Woud
Zilenzio

Narbutas

NARBUTAS on liettualainen toimistokalustevalmistaja, joka valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita. Valikoimasta löytyy toimisto-, akustiikka-, neuvottelu-, sohva- ja aulakalusteet sekä työtuolit myös erikois- ja mittatilauskalusteet ovat mahdollisia. Narbutaksen tehdas on nykyaikainen ja automatisoitu, joka takaa tuotannon tehokkuuden ja tuotteiden laadun.


Malmstolen

MALMSTOLEN on ruotsalainen työtuolivalmistaja, joka valmistaa kaikki työtuolit Ruotsissa. Työtuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut ihmiskeho ja sen ergonomiset vaatimukset istuintyössä, joten ne ovat markkinoiden ergonomisimpia työtuoleja. Työtuoleilla on joutsenmerkki ja 10 vuoden takuu.


MJ Design

MJ DESIGN on puolalainen 2003 perustettu yritys. Yritys valmistaa innovatiivisia kalusteita mm. toimisto- ja hotelliympäristöihin. MJ Design valmistaa myös räätälöityjä ratkaisuja projekteihin. Tuotteet valmistetaan Puolassa nykyaikaisella konekannalla sekä käyttäen uusinta teknologiaa ja ratkaisuja.


Tronhill

TRONHILL on liettualainen laadukkaiden työtuolien sekä asiakas- ja neuvottelutuolien valmistaja. Valmistajalla on nopeat toimitusajat. Myös räätälöidyt tuolit ovat mahdollisia.


Salli

SALLI SYSTEMS on johtava tekijä istumaterveyden kehittämisessä ja istuinperäisten vaivojen ehkäisyssä. Tuotevalikoimaan kuuluvat satulatuolit, jotka mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.


Bestool

BESTOOL on suomalainen vuonna 2017 perustettu yritys. Yrityksen mukaan nimetty Bestool satulatuolisarja on patentoitu suomalainen avainlipputuote. Tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisesti, esim. tuotteissa ei ole käytetty PVC:tä tai yleisesti käytettyjä kuumaliimoja.


Score

SCORE BV on hollantilainen yritys, joka on erikoistunut työpaikkojen istuinratkaisuihin, jotka vastaavat nykyisiä ergonomiastandardeja. Mallistosta löytyy laaja valikoima toimistotuoleja ja satulatuoleja toimistohin, tehtaisiin, sairaaloihin, kouluihin, kassoille, laboratoreihin, hammaslääkärien sekä lääkärien vastaanotoille sekä erikoistuoleja puhdastiloihin ja ESD-huoneisiin.


Håg

HÅG on yli 60 vuotias norjalainen yritys. Valikoimasta löytyvät työ- ja neuvottelutuolit toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. HÅG:n tunnetuin tuote on Capisco-työtuoli.


Arktis

ARKTIS on suomalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. ARKTIS huonekalut ovat suomalaisten huippusuunnittelijoiden muotoilemia. Esteettisiltä, toiminnallisilta ja ekologisilta ominaisuuksiltaan korkealaatuisia.


Arrmet

ARRMET on italialainen ravintola- ja julkitilakalusteita valmistava yritys. Kalusteet ovat laadukkaita ja niissä yhdistyy perinteinen, sekä teollinen kalustevalmistus.


Bolia

BOLIA.COM on tanskalainen vuonna 2000 perustettu huonekaluketju. Valikoimasta löytyy kaikkea kokonaisvaltaiseen sisustamiseen. 


Caimi

CAIMI on 1949 perustettu italialainen yritys, joka on yksi Euroopan johtavista design-kalusteiden valmistajista koteihin ja julkisiin tiloihin. Caimi tekee yhteistyötä tunnettujen kansainvälisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, mutta myös nuorten uusien ja tulevien suunnittelijoiden kanssa.

Caimi on keskittynyt tieteelliseen ja teknologiseen tutkimukseen erityisesti akustisen hyvinvoinnin alalla. Kaikki Caimin tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Yritys on yhdistänyt teollisen valmistuksen tarkkuuden ja viimeistelyn italialaiseen käsityöhön ja designiin.


Cane-line

CANE-LINE on tanskalainen muotoiluyritys, jolla on 30 vuoden kokemus toimivien ja mukavien huonekalujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Cane-linella on sisä- ja ulkotilamallistot.


Casala

CASALA/PALAU on saksalainen vuonna 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat- että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


COZO

COZO valmistaa korkealaatuisia ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tuotteet on valmistettu lasikuidusta, alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja corten-teräksestä ja ne ovat vahvoja ja kestäviä, joten ne soveltuvat myös kotien lisäksi julkitilakäyttöön. Projekteihin saatavana myös räätälöityjä mittatilaustuotteita.


&Tradition

&TRADITION on tanskalainen, vuonna 2010 perustettu design-yritys. &Tradition valmistaa valaisimia ja kalusteita, joiden muotoilu yhdistää pohjoismaisen perinteen ajanmukaiseen designiin. Arne Jacobsen ja Verner Panton ovat kaksi yrityksen tunnetuinta suunnittelijaa, mutta &Tradition etsii jatkuvasti maailmanlaajuisesti suunnittelijoita, joiden tuotteita voimme kutsua jonakin päivänä klassikoiksi.


Contractin

Contractin on italialainen valmistaja joka on erikoistunut räätälöityihin projektikalusteisiin.


DeVorm

DEWORM on hollantilainen designyritys. DeVorm on perustettu vuonna 2005 ja se on yksi kierrätetystä PET:stä valmistettujen huonekalujen pioneereja.
Ensimmäinen PET-huopatuote oli Pod-tuoli. Mallisto laajeni nopeasti ja sisältää nyt monia huonekaluja, valaisimia ja akustoivia tuotteita, jotka kaikki on valmistettu tästä monipuolisesta ja kestävästä materiaalista. ”Olemme vastuussa maailmasta, jossa elämme. Tuotamme paikallisesti, käytämme kierrätysmateriaalia mahdollisuuksien mukaan ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotantotekniikkaamme. Koska parempi huominen alkaa tänään”.


Diemme

DIEMME on italialainen vuonna 1985 perustettu yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan istuinkalusteita toimistoihin, joissa on tarve luoda joustavia, avoimia ja innovatiivisia työ- ja vuorovaikutustiloja. Laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat, ergonomiset ja visuaaliset istuinkalusteet sekä lisävarusteet kaikkiin toimistojen tiloihin.


Eva Solo

Eva Solo A/S on tanskalainen designyritys, joka on perustettu yli 100 vuotta sitten. Eva Solon karismaattinen huonekalumallisto on sekä katseenvangitsija että hillitty. Selkeät linjat ja vahva estetiikka tyyneyden, lämmön ja yksinkertaisuuden tunteen. Huonekalumallistossa mm. sohvat, nojatuolit, sohvapöydät, baarituolit ja valaisimet.


Fatboy

Vuonna 1998 suomalainen suunnittelija Jukka Setälä suunnitteli säkkituolin, joka on tänään maailman tunnetuin säkkituoli. Tänä päivänä Fatboy on paljon enemmän, tuotevalikoima on laajentunut myös muihin kalusteisiin.


Fornasarig

FORNASARIG on italialainen neljän sukupolven perheyritys, joka on perustettu vuonna 1878, joten sillä on yksi maailma pisimmistä istuimien valmistuksen historiasta. Kaikki tuotteet on edelleen valmistettu 100% Italiassa. Tuotteet on suunniteltu kovaan julkiseen käyttöön ja niillä on 10 vuoden takuu. Mallistosta löytyy kalusteet mm. hotelleihin, ravintoloihin, kokoustiloihin, luentosaleihin ja oleskelu- ja odotustiloihin. Formasarig sitoutuu ympäristöystävälliseen ja eettiseen toimintaan kaikilla osa-alueilla.


Fredericia

Tanskalainen FREDERICIA on 1911 perustettu designyritys. Yrityksen etiikka alusta asti on ollut kannustaa asiakkaita ostamaan vähemmän, mutta parempia tuotteita sekä luoda huonekaluja, jotka muuttuvat kauniiksi iän myötä ja jotka on tarkoitus siirtää sukupolvelta toiselle. Mallistossa tuoleja, nojatuoleja, sohvia, penkkejä ja pöytiä.


GUBI

GUBI on tanskalainen designyritys, joka on tunnettu rohkeista, tyylikkäistä ja tunteita herättävistä huonekaluista, valaisimista ja sisustustarvikkeista. Nykyisen omistajan ja luovan johtajan Jacob Gubin vanhemmat perustivat yrityksen vuonna 1967. GUBI tekee yhteistyötä globaalisti arvostettujen suunnittelijoiden ja nousevien kykyjen kanssa.


HAY

Rolf & Mette Hay perustivat HAY:n vuonna 2002 pyrkimyksenään rohkaista tanskalainen huonekalusuunnittelu palaamaan  1950 ja 60-lukujen innovaatiseen loistoon nykyaikaisessa muodossa. Kalusteet on kestävää muotoilua ja korkealuokkaisia kohtuuhintaan. HAY tekee yhteistyötä lahjakkaiden kansanvälisten muotoilijoiden kanssa sekä käyttää uusia materiaaleja ja modernia teknologiaa.


Infiniti

INFINITI on italialainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimassa on tuoleja, jakkaroita, pöytiä ja sohvia, jotka on luotu nykyajan elämän tarpeisiin. Infinitilla on kolme tehdasta, joissa valmistetaan muovia, metallia ja puuta ja kaikki valmistus 100 % Italiassa. Luovuus, tekninen innovaatio ja muotoiluajattelu ovat keskeisiä käsitteitä ”Infiniti-filosofiassa”.


Inno

INNO on suomalainen 1975 perustettu kaluste- ja lisätarvikevalmistaja. Inno kehittää innovatiivisiä korkealaatuisia design-tuotteita julkisten sisustusten vaativimpienkin vaatimusten täyttämiseksi.


Kristalia

KRISTALIA on italiainen vuonna 1994 perustettu kalustevalmistaja. KRISTALIA kalusteissa korostuu innovaatio, toimivuus, käsityöosaaminen ja kestävyys. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuolit ja pöydät.


Lepo

LEPO on suomalainen yritys, jonka päätoimiala on julkisten tilojen istuinkalusteet. Valikoimassa on design-klassikoita, sekä nuorten suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita.


Lintex

LINTEX on ruotsalainen valmistaja, jonka valikoimassa on kirjoitus- ja ilmoitustaulut, lattia- ja pöytäseinäkkeet sekä akustiikkatuotteet.


Magnus Olensen

MAGNUS OLENSEN A/S on vuonna 1937 perustettu tanskalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä toiminnallisia designhuonekaluja. Yritys kehittää ja valmistaa korkealaatusia huonekaluja yhteistyössä nykypäivän johtavien suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. 


MDD

MDD on puolalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka panostaa kalusteissa asiakaslähtöisesti visuaalisuuteen sekä käytännöllisyyteen. Valikoimassa toimisto-, ravintola- ja aulakalusteiden lisäksi myös valaisimet ja tiskit.


Million

MILLION on 2015 perustettu tanskalainen brändi, joka luo ikonista designia korkealaatuisilla materiaaleilla ja vaativilla tuotantomenetelmillä. Million ylläpitää skandinaavista muotoiluperinnettä ja mallisto ilmentää selkeää estetiikkaa ja muotoilua. Perustajat Jens Kajus ja Claus Jakobsen tekevät yhteistyötä huolellisesti valittujen samanmielisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa innovoidakseen uusia tuotteita, jotka kaikki suunnitellaan Kööpenhaminassa ja valmistetaan Tanskassa ja Ruotsissa.

 


Monena

MONENA on suomalainen vaatesäilytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Monenan tuotteissa korostuu laatu, käytännöllisyys ja design.


Nardi

Italialainen NARDI on yli 25 vuotta valmistanut ulkokalusteita koteihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Tuotevalikoimassa tuolit/baarituolit, pöydät, sohvat ja aurinkotuolit. Tuotteissa on yksinkertainen muotoilu ja iloiset värit. NARDI panostaa suunnittelussa ja valmistuksessa ympäristöön mm. 100% kierrätetty polypropeeni, muovituotantojätteet uudelleenkäytetään, pakkausmateriaalissa 75% kierrätyskuitua, osa tuotannon sähköstä aurinkoenegiasta.


Nomon

Espanjalaisissa Nomon kalusteissa ja kelloissa korumainen kauneus ja aidot materiaalit yhdistyvät innovatiivisesti eleganteiksi ja hienostuneiksi tuotteiksi. Nomon käyttää mallistossaan paljon puuta, marmoria ja metallia jonka he yhdistävät taidokkaalla toteutuksella klassisen kauniiksi tuotteiksi


Normann Copenhagen

NORMANN COPENHAGEN on tanskalainen muotoiluyritys, jonka tehtävänä on luoda alkuperäisiä ja innovatiivisia tuotteita yksinkertaisella ja nykyaikaisella muotoilulla, joka kestää aikaa.

Jan Andersenin ja Poul Madsenin vuonna 1999 perustama brändi kattaa laajan ja jatkuvasti kasvavan kokoelman huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja lisävarusteita.


Olikos

OLIKOS on suomalainen naulakkovalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu vakiotuotteet, sekä mittatilaustuotteet.


OX DENMARQ

OX DENMARQ on tanskalainen vuonna 2003 perustettu yritys. Tuotteissa korostuu skandinaavinen muotokieli, laatu ja kauniit patinoituvat materiaalit. Materiaalivalikoimassa kupari, messinki, eriväriset marmorit ja kasviparkittu satulanahka. Käsintehdyt tuotteet tulevat vain kauniimmiksi ajan kuluessa ja luonnollisen patinan muodostuessa.


Palau

CASALA/PALAU on saksalainen v. 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat, että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


Pedrali

PEDRALI on italialainen yritys, joka valmistaa nykyaikaisia design-huonekaluja julkisiin tiloihin, toimistoihin ja koteihin. Kalusteiden valmistuksessa on käytetty muovia, metallia ja puuta, sekä kangas- ja nahkaverhoilua.


Quinti

QUINTI on italialainen muotoilu- ja kalustealan yritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin toimisto- ja julkitilakalusteisiin. Kalusteissa voi nähdä Toscanan taiteen ja historian vaikutuksen, kalusteiden perinteiset linjat sekoittuvat innovatiivisiin väreihin ja viimestelyihin. Quinti kalusteet on valmistettu 100% Italiassa. Yrityksellä on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit ja kaikilla tuotteilla on 6 vuoden takuu.


SACKit

SACKit-tarina alkoi Tanskassa 2012 ja siitä lähtien siitä on tullut tarina vakiintuneesta designbrändistä, joka tekee designia kaikkien saataville. SACKit tuotteissa korostuu tanskalainen muotoilu toimivuutta ja laatua unohtamatta. Yritys tuottaa elämäntapatuotteita, jotka sopivat moderniin, aktiiviseen elämään.


Scab

SCAB on italialainen kalustevalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu sisä- ja ulkokalusteet. Valikoimassa pöydät, tuolit ja aurinkotuolit. Kalusteet soveltuvat niin ravintoloihin kuin toimistoympäristöönkin.


Selka

SELKA on kotimainen kestävien ja räätälöitävien julkitilakalusteiden valmistaja. Tuotteiden värit ja mitat ovat aina muokattavissa suunnittelijan määrittelyn mukaisiksi. Selka tekee myös täysin uniikkeja räätälöityjä kalusteita.


Sitia

SITIA on vuonna 2002 perustettu italialainen tuotemerkki. Brändi, joka perustuu avantgarde-teknologioiden, sertifioitujen menetelmien ja innovatiivisten rakennetutkimusten tuntemukseen yhdistettynä käsityön intohimoon ja mahdollisimman tarkkoihin yksityiskohtiin.


Slalom

Ääntä vaimentavilla SLALOM-tuotteilla säilytät avoimien tilojen joustavuuden, mutta samalla akustisen mukavuuden. Ääntä vaimentavat tuotteet edistävät keskittymistä, tuottavuutta ja mukavuutta sekä fyysistä että psyykkistä. Slalom käyttää kaikissa tuotteissaan missä mahdollista vihreitä ja kierrätettyjä materiaaleja. Tuotteet ovat Greenguard ja Greenguard Gold sertifioituja ja yrityksellä on myös ISO9001-laatustandardi.


Softline

SOFTLINE on tanskalainen vuonna 1979 perustettu kalustevalmistaja. Valmistajasta on tullut kansainvälinen tuotemerkki luomalla innovatiivisia, ikonisia, nykyaikaisia ja värikkäitä huonekaluja. Kaikki verhoillut huonekalut valmistetaan omassa tehtaassa Tanskassa, joka takaa korkean laadun.


Softrend

SOFTREND on virolainen 1997 perustettu verhoiltujen huonekalujen valmistaja, joka tunnetaan jo laajalti Euroopassa. Kalusteet on käsintehtyjä ja ne valmistetaan Softrendin omassa tehtaassa Virossa. Softrend kalusteet ovat pitkälle mietittyjä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti nykyaikaisiin ja joustaviin toimistotiloihin sekä muihin julkisiin tiloihin.


Stellar Works

STELLAR WORKS on perustettu 2012. Mallistossa yhdistyy itä ja länsi, perintö ja modernius, käsityö ja teollisuus eli menneisyyden parhaat puolet tuodaan nykyisyyden valoon. Mallisto on saanut vaikutteita japanilaisesta muotoilusta.


Tapio Anttila

TAPIO ANTTILA on suomalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä designhuonekaluja. Suunnittelun esikuvana on perinteinen suomalainen taito valmistaa esineitä materiaalin ehdoilla, käyttäen sitä säästeliäästi, mutta kestävästi.


Tonon

TONON on italialainen tunnettu kansainvälinen kalustevalmistaja, joka on perustettu 1926. TONON tuotteet on suunnitellut kansainväliset muotoilijat ja arkkitehdit. Suunnitelijat, joilla on erilainen kulttuuritausta luovat tuotteille esteettisen ilmeen toimivuutta unohtamatta erilaisiin toimintaympäristöihin.


True

TRUE on vuonna 1983 perustettu italialainen perheyritys, joka aluksi toimi nimellä TMA. TMA oli lyhenne kolmesta kaupungista – Treviso, Monselice ja Asiago, jotka ovat erityisen tunnettuja huonekaluteollisuudestaan. Vuonna 2009 yrityksen nimeksi tuli True, kun mukaan yritykseen liittyi perheen toisen sukupolven yrittäjä. Truelle on oma tehdas Italiassa, jossa kaikki sen kalusteet valmistetaan.

Brändin henki kiteytyy adjektiiveihin aitous, käytännöllisyys ja konkreettisuus. True-kalusteiden suunnittelusta vastaa nimekkäät suunnittelijat ja tehtaalla on käytössä huipputeknologiaa, joka mahdollistaa tehokkaan tuotannon ja erilaisten materiaalien työstämisen. Kaikki kalusteet ovat tarkkaan mietittyjä, visuaalisesti kauniita ja viimeisteltyjä.


Vermobil

VERMOBIL on italiainen kalustevalmistaja, joka käyttää kalusteissaan galvanoitua terästä ja pulverimaalausta. Kalusteet on suunniteltu kestämään vaativatkin ulko-olosuhteet, sekä kesällä, että talvella. Valikoima keskittyy terassi- ja ulkokalusteisiin, mutta modernin ja viimeistellyn ulkonäön vuoksi soveltuu myös ravintoloiden ja muiden julkisten sisätilojen kalusteiksi.


Verpan

VERPAN on yritys, joka on nostanut Tanskan modernin ja ainutlaatuisen muotoilun maailmankartalle. Verpanin tarina alkoi vuonna 2003, jolloin Verner Panton valaisimien tuotanto aloitettiin. Vuonna 2010 lisättiin huonekaluvalikoima. Nykyään Verpan tarjoaa huolellisesti valitun valikoiman Verner Pantonin ajattomia malleja. Tuotevalikoimaan kuuluu ikonisia huonekaluja ja valaisimia. Verpan on Verner Panton Design AG:n virallinen lisenssinhaltija.


Vluv

VLUV istumapallo on tyylikäs vaihtoehto ergonomiseen istumiseen. Pallo on kevyt ja mukava, jolla voi istua aktiivisesti, rullata tai treenata. Palloja on eri kokoja ja useita erilaisia verhoiluja.


Woud

WOUD on tanskalainen 2014 perustettu yritys. Perustajat Mia ja Torben Koed rakensivat kunnianhimoisen designbrändin, jossa tuotteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja ja kiinnitetään huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Woud tekee yhteistyötä kirkkaimpien tulevien ja kokeneiden suunnittelijoiden kanssa monista eri maista. Jokaisella suunnittelijalla on oma ilmeensä, mutta heitä kaikkia yhdistää näkemys skandinaavisesta muotoilusta. Alusta alkaen tavoitteena oli, että kokoelmassa on viisi kokonaisuutta: huonekalut, valaisimet, pienkalusteet, ulkokalusteet ja tekstiilit.


TK-Team

TK-TEAM on suomalainen yritys, joka valmistaa sekä markkinoi kirjoitus- ja ilmoitustauluja. Vakiomalliston lisäksi myös räätälöityjen tuoteratkaisujen valmistus.


Götessons

GÖTESSONS on innovaatinen ruotsalainen valmistaja / toimittaja, jonka valikoimaan kuuluu toimistoympäristön lisätarvikkeet, akustiikkatuottteet ja kalusteet.


Echojazz

ECHOJAZZ on vuonna 2015 perustettu sveitsiläinen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan akustisia ratkaisuja, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, kertakäyttöisten muovien muuttaminen korkealaatuisiksi lopputuotteiksi. Kaikki tuotteet on valmistettu huipputeknisesta huovasta ja kierrätetystä teräksestä. Mallistoon kuuluu akustoivia seinäpaneeleita, kattopaneeleita, tilanjakajia, pöytäseinäkkeitä sekä valaisimia. Tuotteet soveltuvat kaikkiin julkisiin tiloihin.


Zilenzio

ZILENZIO perustajat Marie Lindqvist-Pahlstad ja Jenny Helldén loivat vuonna 2004 ruotsalaisen yrityksen, joka kehittää ja valmistaa tarkkaan mietittyjä ja toiminnallisia tuotteita sekä korkealaatuisia akustiikkakalusteita. Yrityksellä on korkea asiantuntemus äänenvaimennuksesta ja eri materiaalien akustisista ominaisuuksista. Tuotteet ovat tulosta pitkästä kokemuksesta äänisuunnittelusta, toimistotilojen analynoinnista ja kansanvälisten standardien mukaan suoritetuista testeistä.


Trece

TRECE on ruotsalainen valmistaja, joka tuntee suurta vastuuta ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä ja se on lähtökohtana suunnittelussa, materiaalien ja kumppanien valinnassa sekä tuotannon prosesseissa unohtamatta muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tuotevalikoimassa on mm. säilytyskalusteita, henkilökohtaisia säilytysratkaisuja, jäte- ja kierrätysastioita sekä naulakoita. Sertifikaatit: ISO 14001, ISO 9001 ja Möbelfakta


Punta

PUNTA on suomalainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytyskalusteita, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä työpaikoilla, julkisissa tiloissa ja harrastepaikoissa.

Valikoimasta löytyy lokero-, hylly-, ja vaatekaappeja sekä kenkätelineitä, lataustuotteita ja myös uusimmat älylukitusratkaisut. 


Lundqvist Inredningar

LUNDQVIST INREDNINGAR on ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia kierrätysasemia ja säilytysratkaisuja arkistoihin, varastoihin, toimistoihin, julkisiin tiloihin sekä koteihin. Kaikki tuotteet myös valmistetaan Ruotsissa.


CPH Lighting

CPH LIGHTING on tanskalainen valaistusyritys. Valaistuskokoelma koostuu Guglielmo Berchiccin, Morten Flenstedin ja Tom Steppin klassista ja moderneista valaisinmalleista. Tuotteissa kiinnitetään suurta huomiota toiminnallisuuteen, korkeaan laatuun ja energiankulutukseen. Tuotteet soveltuvat sekä julkisiin tiloihin että yksityisasuntoihin. Mallisto valmistetaan Tanskassa.


Frandsen

FRANDSEN tarina alkoi vuonna 1968, kun perustaja Benny Frandsen suunnitteli ensimmäisen valaisimensa. Frandsen mallistoa kehitetään jatkuvasti perustajan suunnitteluperintöä kunnioittaen. Valaisimet ovat koristeellia ja ajattomia pohjoismaisella vivahteella.


Green Furniture Concept

GREEN FURNITURE CONCEPT on ruotsalainen kestävän suunnittelun edelläkävijä, joka tarjoaa uutta näkemystä julkisten tilojen suunnittelussa. Tuotevalikoimassa on uniikkeja modulaarisia istuin- ja valaisinratkaisuja.


Innolux

INNOLUX on valaisinvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat design-valaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on Avainlippu ja Design from Finland -merkkien haltija.


New Works.

NEW WORKS on tanskalainen huonekalu- ja valaisinvalmistaja. New Works luo yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kanssa tuotteita, joissa skandinaavinen käsityöperinne kohtaa modernin muotoilukielen. 


Lodes

LODES on italialainen valaisinvalmistaja, joka tunnettiin aiemmin nimellä Studio Italia Design. Lodes on suunnitellut ja valmistanut valaisinratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin vuodesta 1950 lähtien. Perustajan Angelo Tosetton intohimosta lasiin ja jatkuvan teknologisen tutkimuksen pohjalta yritys on kehittynyt yhdeksi Euroopan johtavista koristevalaistusten suunnittelijoista ja valmistajista. Valaisimissa käytetään viimeisintä LED-tekniikkaa, jotka ovat valmistajan itse suunnittelemia ja valmistamia. Lodes on suunnitellut yhteistyössä Diesel-brändin kanssa ”Diesel Living with Lodes” malliston.


Nuura

NUURA on tanskalainen valaistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen perustivat vuonna 2017 Sofie Refel, Nadia Lassen ja Peter Østerberg. Yhdistämällä herkkä muotoilu huipputeknologiaan ja huolella valittuihin korkealaatuisiin materiaaleihin luodaan valaistus, jolla on positiivinen vaikutus hyvinvointiin. Nuuran valaisinmallistosta löytyy valaisimet julkisiin tiloihin sekä koteihin.


Slamp

SLAMP on italialainen vuonna 1994 perustettu valaisinvalmistaja, joka omistautuu design-valaisimille, jotka vangitsevat katseet upealla visuaalisella ja ylellisellä ilmeellään. Valaisimet ovat 100% käsityötä.


Valaisin Grönlund

VALAISIN GRÖNLUND on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuoja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä. Valikoimasta löytyy valaisimet kaikkiin julkisiin tiloihin.


Avolt

AVOLT on ruotsalainen designstudio, joka kehittää ja suunnittelee jatkojohtoja hyödyntäen skandinaavista muotoilua koteihin, toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin.


VM Carpet

VM Carpet on vuonna 1973 perustettu suomalainen mattovalmistaja. Valikoimissa on kotimattojen lisäksi hyvä valikoima julkitiloihin sopivia irto- ja kokolattiamattoja.


Camira

CAMIRA on englantilainen verhoilukangasvalmistaja, jolla on valmistusta Englannissa ja Liettuassa. 


Gabriel

GABRIEL on vuonna 1851 perustettu tanskalainen laadukkaita julkitila-verhoilukankaita valmistava yritys.


Kvadrat

KVADRAT on yksi johtavista tekstiilisuunnittelun kangasvalmistajista, jonka asiakkaita ovat arkkitehdit, taiteilijat, suunnittelijat ja huonekalujen valmistajat.


Nevotex

NEVOTEX on vuonna 1886 perustettu skandinaavinen yritys, jonka valikoimaan kuuluu julkitilaverhoilukankaat ja nahat.


Svensson

SVENSSON on vuonna 1887 perustettu ruotsalainen verho- ja verhoilukankaita valmistava yritys.