Tuotemerkit

Edustamme useita eri tuotemerkkejä, joiden koko valikoima on saatavilla kauttamme. Verkkokauppaamme olemme valinneet vain osan valikoimasta. Kuvaa klikkaamalla pääset toimittajan omille sivuille.

Kaikki edustamamme tuotemerkit täyttävät julkitilakalusteille asetetut laatu- ja ympäristöstandardit.  

Narbutas

NARBUTAS on liettualainen toimistokalustevalmistaja, joka valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita. Valikoimasta löytyy toimisto-, akustiikka-, neuvottelu-, sohva- ja aulakalusteet sekä työtuolit myös erikois- ja mittatilauskalusteet ovat mahdollisia. Narbutaksen tehdas on nykyaikainen ja automatisoitu, joka takaa tuotannon tehokkuuden ja tuotteiden laadun.


Malmstolen

MALMSTOLEN on ruotsalainen työtuolivalmistaja, joka valmistaa kaikki työtuolit Ruotsissa. Työtuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut ihmiskeho ja sen ergonomiset vaatimukset istuintyössä, joten ne ovat markkinoiden ergonomisimpia työtuoleja. Työtuoleilla on joutsenmerkki ja 10 vuoden takuu.


Tronhill

TRONHILL on liettualainen laadukkaiden työtuolien sekä asiakas- ja neuvottelutuolien valmistaja. Valmistajalla on nopeat toimitusajat. Myös räätälöidyt tuolit ovat mahdollisia.


Salli

SALLI SYSTEMS on johtava tekijä istumaterveyden kehittämisessä ja istuinperäisten vaivojen ehkäisyssä. Tuotevalikoimaan kuuluvat satulatuolit, jotka mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.


Håg

HÅG on yli 60 vuotias norjalainen yritys. Valikoimasta löytyvät työ- ja neuvottelutuolit toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. HÅG:n tunnetuin tuote on Capisco-työtuoli.


MDD

MDD on puolalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka panostaa kalusteissa asiakaslähtöisesti visuaalisuuteen sekä käytännöllisyyteen. Valikoimassa toimisto-, ravintola- ja aulakalusteiden lisäksi myös valaisimet ja tiskit.


Scab

SCAB on italialainen kalustevalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu sisä- ja ulkokalusteet. Valikoimassa pöydät, tuolit ja aurinkotuolit. Kalusteet soveltuvat niin ravintoloihin kuin toimistoympäristöönkin.


Pedrali

PEDRALI on italialainen yritys, joka valmistaa nykyaikaisia design-huonekaluja julkisiin tiloihin, toimistoihin ja koteihin. Kalusteiden valmistuksessa on käytetty muovia, metallia ja puuta, sekä kangas- ja nahkaverhoilua.


Arrmet

ARRMET on italialainen ravintola- ja julkitilakalusteita valmistava yritys. Kalusteet ovat laadukkaita ja niissä yhdistyy perinteinen, sekä teollinen kalustevalmistus.


HAY

Rolf & Mette Hay perustivat HAY:n vuonna 2002 pyrkimyksenään rohkaista tanskalainen huonekalusuunnittelu palaamaan  1950 ja 60-lukujen innovaatiseen loistoon nykyaikaisessa muodossa. Kalusteet on kestävää muotoilua ja korkealuokkaisia kohtuuhintaan. HAY tekee yhteistyötä lahjakkaiden kansanvälisten muotoilijoiden kanssa sekä käyttää uusia materiaaleja ja modernia teknologiaa.


&Tradition

&TRADITION on tanskalainen, vuonna 2010 perustettu design-yritys. &Tradition valmistaa valaisimia ja kalusteita, joiden muotoilu yhdistää pohjoismaisen perinteen ajanmukaiseen designiin. Arne Jacobsen ja Verner Panton ovat kaksi yrityksen tunnetuinta suunnittelijaa, mutta &Tradition etsii jatkuvasti maailmanlaajuisesti suunnittelijoita, joiden tuotteita voimme kutsua jonakin päivänä klassikoiksi.


Inno

INNO on suomalainen 1975 perustettu kaluste- ja lisätarvikevalmistaja. Inno kehittää innovatiivisiä korkealaatuisia design-tuotteita julkisten sisustusten vaativimpienkin vaatimusten täyttämiseksi.


Calligaris

CALLIGARIS on italialainen ravintola- ja hotellikalustevalmistaja, mutta kalusteet soveltuvat myös hyvin toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin.


Nardi

Italialainen NARDI on yli 25 vuotta valmistanut ulkokalusteita koteihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Tuotevalikoimassa tuolit/baarituolit, pöydät, sohvat ja aurinkotuolit. Tuotteissa on yksinkertainen muotoilu ja iloiset värit. NARDI panostaa suunnittelussa ja valmistuksessa ympäristöön mm. 100% kierrätetty polypropeeni, muovituotantojätteet uudelleenkäytetään, pakkausmateriaalissa 75% kierrätyskuitua, osa tuotannon sähköstä aurinkoenegiasta.


Vermobil

VERMOBIL on italiainen kalustevalmistaja, joka käyttää kalusteissaan galvanoitua terästä ja pulverimaalausta. Kalusteet on suunniteltu kestämään vaativatkin ulko-olosuhteet, sekä kesällä, että talvella. Valikoima keskittyy terassi- ja ulkokalusteisiin, mutta modernin ja viimeistellyn ulkonäön vuoksi soveltuu myös ravintoloiden ja muiden julkisten sisätilojen kalusteiksi.


Softrend

SOFTREND on virolainen 1997 perustettu verhoiltujen huonekalujen valmistaja, joka tunnetaan jo laajalti Euroopassa. Kalusteet on käsintehtyjä ja ne valmistetaan Softrendin omassa tehtaassa Virossa. Softrend kalusteet ovat pitkälle mietittyjä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti nykyaikaisiin ja joustaviin toimistotiloihin sekä muihin julkisiin tiloihin.


Lepo

LEPO on suomalainen yritys, jonka päätoimiala on julkisten tilojen istuinkalusteet. Valikoimassa on design-klassikoita, sekä nuorten suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita.


Casala

CASALA/PALAU on saksalainen vuonna 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat- että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


Palau

CASALA/PALAU on saksalainen v. 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat, että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


Infiniti

INFINITI on italialainen tuotemerkki, jonka tuotevalikoimassa on tuoleja, jakkaroita, pöytiä ja sohvia, jotka on luotu nykyajan elämän tarpeisiin. Infinitilla on kolme tehdasta, joissa valmistetaan muovia, metallia ja puuta ja kaikki valmistus 100 % Italiassa. Luovuus, tekninen innovaatio ja muotoiluajattelu ovat keskeisiä käsitteitä ”Infiniti-filosofiassa”.


Selka

SELKA on kotimainen kestävien ja räätälöitävien julkitilakalusteiden valmistaja. Tuotteiden värit ja mitat ovat aina muokattavissa suunnittelijan määrittelyn mukaisiksi. Selka tekee myös täysin uniikkeja räätälöityjä kalusteita.


Diemme

DIEMME on italialainen vuonna 1985 perustettu yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan istuinkalusteita toimistoihin, joissa on tarve luoda joustavia, avoimia ja innovatiivisia työ- ja vuorovaikutustiloja. Laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat, ergonomiset ja visuaaliset istuinkalusteet sekä lisävarusteet kaikkiin toimistojen tiloihin.


Woud

WOUD on tanskalainen 2014 perustettu yritys. Perustajat Mia ja Torben Koed rakensivat kunnianhimoisen designbrändin, jossa tuotteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja ja kiinnitetään huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Woud tekee yhteistyötä kirkkaimpien tulevien ja kokeneiden suunnittelijoiden kanssa monista eri maista. Jokaisella suunnittelijalla on oma ilmeensä, mutta heitä kaikkia yhdistää näkemys skandinaavisesta muotoilusta. Alusta alkaen tavoitteena oli, että kokoelmassa on viisi kokonaisuutta: huonekalut, valaisimet, pienkalusteet, ulkokalusteet ja tekstiilit.


Tonon

TONON on italialainen tunnettu kansainvälinen kalustevalmistaja, joka on perustettu 1926. TONON tuotteet on suunnitellut kansainväliset muotoilijat ja arkkitehdit. Suunnitelijat, joilla on erilainen kulttuuritausta luovat tuotteille esteettisen ilmeen toimivuutta unohtamatta erilaisiin toimintaympäristöihin.


Softline

SOFTLINE on tanskalainen vuonna 1979 perustettu kalustevalmistaja. Valmistajasta on tullut kansainvälinen tuotemerkki luomalla innovatiivisia, ikonisia, nykyaikaisia ja värikkäitä huonekaluja. Kaikki verhoillut huonekalut valmistetaan omassa tehtaassa Tanskassa, joka takaa korkean laadun.


Kristalia

KRISTALIA on italiainen vuonna 1994 perustettu kalustevalmistaja. KRISTALIA kalusteissa korostuu innovaatio, toimivuus, käsityöosaaminen ja kestävyys. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuolit ja pöydät.


Fatboy

Vuonna 1998 suomalainen suunnittelija Jukka Setälä suunnitteli säkkituolin, joka on tänään maailman tunnetuin säkkituoli. Tänä päivänä Fatboy on paljon enemmän, tuotevalikoima on laajentunut myös muihin kalusteisiin.


Contractin

Contractin on italialainen valmistaja joka on erikoistunut räätälöityihin projektikalusteisiin.


Quinti

QUINTI on italialainen muotoilu- ja kalustealan yritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin toimisto- ja julkitilakalusteisiin. Kalusteissa voi nähdä Toscanan taiteen ja historian vaikutuksen, kalusteiden perinteiset linjat sekoittuvat innovatiivisiin väreihin ja viimestelyihin. Quinti kalusteet on valmistettu 100% Italiassa. Yrityksellä on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit ja kaikilla tuotteilla on 6 vuoden takuu.


Fredericia

Tanskalainen FREDERICIA on 1911 perustettu designyritys. Yrityksen etiikka alusta asti on ollut kannustaa asiakkaita ostamaan vähemmän, mutta parempia tuotteita sekä luoda huonekaluja, jotka muuttuvat kauniiksi iän myötä ja jotka on tarkoitus siirtää sukupolvelta toiselle. Mallistossa tuoleja, nojatuoleja, sohvia, penkkejä ja pöytiä.


Vluv

VLUV istumapallo on tyylikäs vaihtoehto ergonomiseen istumiseen. Pallo on kevyt ja mukava, jolla voi istua aktiivisesti, rullata tai treenata. Palloja on eri kokoja ja useita erilaisia verhoiluja.


Pohjanmaan Kaluste

POHJANMAAN KALUSTE OY on vuonna 1964 perustettu kotimainen perheyritys. Tuotteissa käytetään ainoastaan kestäviä ja korkealaatuisia materiaaleja sekä pyrkimyksenä on minimoida tuotteiden ekologinen jalanjälki niiden koko elinkaaren ajalta. Valikoimassa huippulaadukkaat julkitilakalusteet hotelli-, majoitus-, ravintola-, toimisto- ja hoivakohteisiin.


GUBI

GUBI on tanskalainen designyritys, joka on tunnettu rohkeista, tyylikkäistä ja tunteita herättävistä huonekaluista, valaisimista ja sisustustarvikkeista. Nykyisen omistajan ja luovan johtajan Jacob Gubin vanhemmat perustivat yrityksen vuonna 1967. GUBI tekee yhteistyötä globaalisti arvostettujen suunnittelijoiden ja nousevien kykyjen kanssa.


SACKit

SACKit-tarina alkoi Tanskassa 2012 ja siitä lähtien siitä on tullut tarina vakiintuneesta designbrändistä, joka tekee designia kaikkien saataville. SACKit tuotteissa korostuu tanskalainen muotoilu toimivuutta ja laatua unohtamatta. Yritys tuottaa elämäntapatuotteita, jotka sopivat moderniin, aktiiviseen elämään.


Normann Copenhagen

NORMANN COPENHAGEN on tanskalainen muotoiluyritys, jonka tehtävänä on luoda alkuperäisiä ja innovatiivisia tuotteita yksinkertaisella ja nykyaikaisella muotoilulla, joka kestää aikaa.

Jan Andersenin ja Poul Madsenin vuonna 1999 perustama brändi kattaa laajan ja jatkuvasti kasvavan kokoelman huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja lisävarusteita.


Cane-line

CANE-LINE on tanskalainen muotoiluyritys, jolla on 30 vuoden kokemus toimivien ja mukavien huonekalujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Cane-linella on sisä- ja ulkotilamallistot.


Arktis

ARKTIS on suomalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. ARKTIS huonekalut ovat suomalaisten huippusuunnittelijoiden muotoilemia. Esteettisiltä, toiminnallisilta ja ekologisilta ominaisuuksiltaan korkealaatuisia.


Monena

MONENA on suomalainen vaatesäilytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Monenan tuotteissa korostuu laatu, käytännöllisyys ja design.


Olikos

OLIKOS on suomalainen naulakkovalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu vakiotuotteet, sekä mittatilaustuotteet.


COZO

COZO valmistaa korkealaatuisia ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tuotteet on valmistettu lasikuidusta, alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja corten-teräksestä ja ne ovat vahvoja ja kestäviä, joten ne soveltuvat myös kotien lisäksi julkitilakäyttöön. Projekteihin saatavana myös räätälöityjä mittatilaustuotteita.


Götessons

GÖTESSONS on innovaatinen ruotsalainen valmistaja / toimittaja, jonka valikoimaan kuuluu toimistoympäristön lisätarvikkeet, akustiikkatuottteet ja kalusteet.


Lintex

LINTEX on ruotsalainen valmistaja, jonka valikoimassa on kirjoitus- ja ilmoitustaulut, lattia- ja pöytäseinäkkeet sekä akustiikkatuotteet.


TK-Team

TK-TEAM on suomalainen yritys, joka valmistaa sekä markkinoi kirjoitus- ja ilmoitustauluja. Vakiomalliston lisäksi myös räätälöityjen tuoteratkaisujen valmistus.


Echojazz

ECHOJAZZ on vuonna 2015 perustettu sveitsiläinen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan akustisia ratkaisuja, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, kertakäyttöisten muovien muuttaminen korkealaatuisiksi lopputuotteiksi. Kaikki tuotteet on valmistettu huipputeknisesta huovasta ja kierrätetystä teräksestä. Mallistoon kuuluu akustoivia seinäpaneeleita, kattopaneeleita, tilanjakajia, pöytäseinäkkeitä sekä valaisimia. Tuotteet soveltuvat kaikkiin julkisiin tiloihin.


Caimi

CAIMI on 1949 perustettu italialainen yritys, joka on yksi Euroopan johtavista design-kalusteiden valmistajista koteihin ja julkisiin tiloihin. Caimi tekee yhteistyötä tunnettujen kansainvälisten suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, mutta myös nuorten uusien ja tulevien suunnittelijoiden kanssa.

Caimi on keskittynyt tieteelliseen ja teknologiseen tutkimukseen erityisesti akustisen hyvinvoinnin alalla. Kaikki Caimin tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Yritys on yhdistänyt teollisen valmistuksen tarkkuuden ja viimeistelyn italialaiseen käsityöhön ja designiin.


Trece

TRECE on ruotsalainen valmistaja, joka tuntee suurta vastuuta ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä ja se on lähtökohtana suunnittelussa, materiaalien ja kumppanien valinnassa sekä tuotannon prosesseissa unohtamatta muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tuotevalikoimassa on mm. säilytyskalusteita, henkilökohtaisia säilytysratkaisuja, jäte- ja kierrätysastioita sekä naulakoita. Sertifikaatit: ISO 14001, ISO 9001 ja Möbelfakta


Punta

PUNTA on suomalainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytyskalusteita, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä työpaikoilla, julkisissa tiloissa ja harrastepaikoissa.

Valikoimasta löytyy lokero-, hylly-, ja vaatekaappeja sekä kenkätelineitä, lataustuotteita ja myös uusimmat älylukitusratkaisut. 


Valaisin Grönlund

VALAISIN GRÖNLUND on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuoja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä. Valikoimasta löytyy valaisimet kaikkiin julkisiin tiloihin.


Nuura

NUURA on tanskalainen valaistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen perustivat vuonna 2017 Sofie Refel, Nadia Lassen ja Peter Østerberg. Yhdistämällä herkkä muotoilu huipputeknologiaan ja huolella valittuihin korkealaatuisiin materiaaleihin luodaan valaistus, jolla on positiivinen vaikutus hyvinvointiin. Nuuran valaisinmallistosta löytyy valaisimet julkisiin tiloihin sekä koteihin.


Innolux

INNOLUX on valaisinvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat design-valaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on Avainlippu ja Design from Finland -merkkien haltija.


CPH Lighting

CPH LIGHTING on tanskalainen valaistusyritys. Valaistuskokoelma koostuu Guglielmo Berchiccin, Morten Flenstedin ja Tom Steppin klassista ja moderneista valaisinmalleista. Tuotteissa kiinnitetään suurta huomiota toiminnallisuuteen, korkeaan laatuun ja energiankulutukseen. Tuotteet soveltuvat sekä julkisiin tiloihin että yksityisasuntoihin. Mallisto valmistetaan Tanskassa.


Lodes

LODES on italialainen valaisinvalmistaja, joka tunnettiin aiemmin nimellä Studio Italia Design. Lodes on suunnitellut ja valmistanut valaisinratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin vuodesta 1950 lähtien. Perustajan Angelo Tosetton intohimosta lasiin ja jatkuvan teknologisen tutkimuksen pohjalta yritys on kehittynyt yhdeksi Euroopan johtavista koristevalaistusten suunnittelijoista ja valmistajista. Valaisimissa käytetään viimeisintä LED-tekniikkaa, jotka ovat valmistajan itse suunnittelemia ja valmistamia. Lodes on suunnitellut yhteistyössä Diesel-brändin kanssa ”Diesel Living with Lodes” malliston.


VM Carpet

VM Carpet on vuonna 1973 perustettu suomalainen mattovalmistaja. Valikoimissa on kotimattojen lisäksi hyvä valikoima julkitiloihin sopivia irto- ja kokolattiamattoja.


Camira

CAMIRA on englantilainen verhoilukangasvalmistaja, jolla on valmistusta Englannissa ja Liettuassa. 


Gabriel

GABRIEL on vuonna 1851 perustettu tanskalainen laadukkaita julkitila-verhoilukankaita valmistava yritys.


Kvadrat

KVADRAT on yksi johtavista tekstiilisuunnittelun kangasvalmistajista, jonka asiakkaita ovat arkkitehdit, taiteilijat, suunnittelijat ja huonekalujen valmistajat.


Nevotex

NEVOTEX on vuonna 1886 perustettu skandinaavinen yritys, jonka valikoimaan kuuluu julkitilaverhoilukankaat ja nahat.


Svensson

SVENSSON on vuonna 1887 perustettu ruotsalainen verho- ja verhoilukankaita valmistava yritys.