Tuotemerkit

Edustamme useita eri tuotemerkkejä ja vaikka kaikkia tuotemerkkien kalusteita ei löydy nettisivuiltamme, saa tuotemerkkien koko valikoimaa kauttamme. Pyydä vain rohkeasti tarjous. Tuotemerkin logoa klikkaamalla, pääset aina valmistajan omille sivuille.

Kaikki edustamamme tuotemerkit täyttävät toimistokalusteille asetetut laatu- ja ympäristöstandardit.  

Malmstolen

MALMSTOLEN on Ruotsalainen työtuolivalmistaja, joka valmistaa kaikki työtuolit Ruotsissa. Työtuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut ihmiskeho ja sen ergonomiset vaatimukset istuintyössä, joten ne ovat markkinoiden ergonomisimpia työtuoleja. Työtuoleilla on joutsenmerkki ja 10 vuoden takuu.


Narbutas

NARBUTAS on Liettualainen toimistokalustevalmistaja, joka valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä kalusteita. Valikoimasta löytyy toimisto-, akustiikka-, neuvottelu-, sohva- ja aulakalusteet sekä työtuolit myös erikois- ja mittatilauskalusteet ovat mahdollisia. Narbutaksen tehdas on nykyaikainen ja automatisoitu, joka takaa tuotannon tehokkuuden ja tuotteiden laadun.


Tronhill

TRONHILL on Liettualainen laadukkaiden työtuolien ja asiakas- ja neuvottelutuolien valmistaja. Valmistajalla on nopeat toimitusajat ja myös räätälöidyt tuolit ovat mahdollisia.


Calligaris

CALLIGARIS on Italialainen ravintola- ja hotellikalustevalmistaja, mutta kalusteet soveltuvat myös hyvin toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin.


Scab

SCAB on Italialainen kalustevalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu sisä- ja ulkokalusteet. Valikoimassa pöydät, tuolit ja aurinkotuolit. Kalusteet soveltuvat niin ravintoloihin kuin toimistoympäristöönkin.


Arrmet

ARRMET on Italialainen ravintola- ja julkitilakalusteita valmistava yritys. Kalusteet ovat laadukkaita ja niissä yhdistyy perinteinen, sekä teollinen kalustevalmistus.


Vermobil

VERMOBIL on Italiainen kalustevalmistaja, joka käyttää kalusteissaan galvanoitua terästä ja pulverimaalausta. Kalusteet on suunniteltu kestämään vaativatkin ulko-olosuhteet, sekä kesällä, että talvella. Valikoima keskittyy terassi- ja ulkokalusteisiin, mutta modernin ja viimeistellyn ulkonäön vuoksi soveltuu myös ravintoloiden ja muiden julkisten sisätilojen kalusteiksi.


Pedrali

PEDRALI on Italialainen yritys, joka valmistaa nykyaikaisia design-huonekaluja julkisiin tiloihin, toimistoihin ja koteihin. Kalusteiden valmistuksessa on käytetty muovia, metallia ja puuta, sekä kangas- ja nahkaverhoilua.


Casala

CASALA/PALAU on Saksalainen vuonna 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat- että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


Palau

CASALA/PALAU on Saksalainen v. 1917 perustettu kalustevalmistaja. Yritys valmistaa alan johtavien suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita, joissa yhdistyvät laatu, design ja tarkkaan mietitty toiminallisuus. Valikoimasta löytyvät sekä kovat, että pehmeät kalusteet kaikkiin julkisiin tiloihin. Paulau on Casalan omistama brändi.


Götessons

GÖTESSONS on innovaatinen Ruotsalainen valmistaja / toimittaja, jonka valikoimaan kuuluu toimistoympäristön lisätarvikkeet, akustiikkatuottteet ja kalusteet.


Monena

MONENA on Suomalainen vaatesäilytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Monenan tuotteissa korostuu laatu, käytännöllisyys ja design.


Olikos

OLIKOS on Suomalainen naulakkovalmistaja, jonka valikoimaan kuuluu vakiotuotteet, sekä mittatilaustuotteet.


Inno

INNO on Suomalainen 1975 perustettu kaluste- ja lisätarvikevalmistaja. Inno kehittää innovatiivisiä korkealaatuisia design-tuotteita julkisten sisustusten vaativimpienkin vaatimusten täyttämiseksi.


Lepo

LEPO on Suomalainen yritys, jonka päätoimiala on julkisten tilojen istuinkalusteet. Valikoimassa on design-klassikoita, sekä nuorten suunnittelijoiden suunnittelemia kalusteita.


Arktis

ARKTIS on Suomalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. ARKTIS huonekalut ovat suomalaisten huippusuunnittelijoiden muotoilemia. Esteettisiltä, toiminnallisilta ja ekologisilta ominaisuuksiltaan korkealaatuisia.


Selka

SELKA on kotimainen kestävien ja räätälöitävien julkitilakalusteiden valmistaja. Tuotteiden värit ja mitat ovat aina muokattavissa suunnittelijan määrittelyn mukaisiksi. Selka tekee myös täysin uniikkeja räätälöityjä kalusteita.


Lintex

LINTEX on Ruotsalainen valmistaja, jonka valikoimassa on kirjoitus- ja ilmoitustaulut, lattia- ja pöytäseinäkkeet sekä akustiikkatuotteet.


TK-Team

TK-TEAM on Suomalainen yritys, joka valmistaa sekä markkinoi kirjoitus- ja ilmoitustauluja. Vakiomalliston lisäksi myös räätälöityjen tuoteratkaisujen valmistus.


Valaisin Grönlund

VALAISIN GRÖNLUND on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuoja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä. Valikoimasta löytyy valaisimet kaikkiin julkisiin tiloihin.


Innolux

INNOLUX on valaisinvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat design-valaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on Avainlippu ja Design from Finland -merkkien haltija.


VM Carpet

VM Carpet on vuonna 1973 perustettu Suomalainen mattovalmistaja. Valikoimissa on kotimattojen lisäksi hyvä valikoima julkitiloihin sopivia irto- ja kokolattiamattoja.


Håg

HÅG on yli 60 vuotias Norjalainen yritys. Valikoimasta löytyvät työ- ja neuvottelutuolit toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. HÅG:n tunnetuin tuote on Capisco-työtuoli.


MDD

MDD on puolalainen design-kalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka panostaa kalusteissa asiakaslähtöisesti visuaalisuuteen sekä käytännöllisyyteen. Valikoimassa toimisto-, ravintola- ja aulakalusteiden lisäksi myös valaisimet ja tiskit.


HAY

Rolf & Mette Hay perustivat HAY:n vuonna 2002 pyrkimyksenään rohkaista tanskalainen huonekalusuunnittelu palaamaan  1950 ja 60-lukujen innovaatiseen loistoon nykyaikaisessa muodossa. Kalusteet on kestävää muotoilua ja korkealuokkaisia kohtuuhintaan. HAY tekee yhteistyötä lahjakkaiden kansanvälisten muotoilijoiden kanssa sekä käyttää uusia materiaaleja ja modernia teknologiaa.


&Tradition

&TRADITION on tanskalainen, vuonna 2010 perustettu design-yritys. &Tradition valmistaa valaisimia ja kalusteita, joiden muotoilu yhdistää pohjoismaisen perinteen ajanmukaiseen designiin. Arne Jacobsen ja Verner Panton ovat kaksi yrityksen tunnetuinta suunnittelijaa, mutta &Tradition etsii jatkuvasti maailmanlaajuisesti suunnittelijoita, joiden tuotteita voimme kutsua jonakin päivänä klassikoiksi.


Softline

SOFTLINE on tanskalainen vuonna 1979 perustettu kalustevalmistaja. Valmistajasta on tullut kansainvälinen tuotemerkki luomalla innovatiivisia, ikonisia, nykyaikaisia ja värikkäitä huonekaluja. Kaikki verhoillut huonekalut valmistetaan omassa tehtaassa Tanskassa, joka takaa korkean laadun.


Fatboy

Vuonna 1998 suomalainen suunnittelija Jukka Setälä suunnitteli säkkituolin, joka on tänään maailman tunnetuin säkkituoli. Tänä päivänä Fatboy on paljon enemmän, tuotevalikoima on laajentunut myös muihin kalusteisiin.


Contractin

Contractin on italialainen valmistaja joka on erikoistunut räätälöityihin projektikalusteisiin.


Nardi

Italialainen NARDI on yli 25 vuotta valmistanut ulkokalusteita koteihin, hotelleihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Tuotevalikoimassa tuolit/baarituolit, pöydät, sohvat ja aurinkotuolit. Tuotteissa on yksinkertainen muotoilu ja iloiset värit. NARDI panostaa suunnittelussa ja valmistuksessa ympäristöön mm. 100% kierrätetty polypropeeni, muovituotantojätteet uudelleenkäytetään, pakkausmateriaalissa 75% kierrätyskuitua, osa tuotannon sähköstä aurinkoenegiasta.


Tonon

TONON on italialainen tunnettu kansainvälinen kalustevalmistaja, joka on perustettu 1926. TONON tuotteet on suunnitellut kansainväliset muotoilijat ja arkkitehdit. Suunnitelijat, joilla on erilainen kulttuuritausta luovat tuotteille esteettisen ilmeen toimivuutta unohtamatta erilaisiin toimintaympäristöihin.


Kristalia

KRISTALIA on italiainen vuonna 1994 perustettu kalustevalmistaja. KRISTALIA kalusteissa korostuu innovaatio, toimivuus, käsityöosaaminen ja kestävyys. Tuotevalikoimaan kuuluvat tuolit ja pöydät.


Punta

PUNTA on suomalainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä säilytyskalusteita, jotka parantavat tilojen toimintaa ja käytännöllisyyttä työpaikoilla, julkisissa tiloissa ja harrastepaikoissa.

Valikoimasta löytyy lokero-, hylly-, ja vaatekaappeja sekä kenkätelineitä, lataustuotteita ja myös uusimmat älylukitusratkaisut. 


Salli

SALLI SYSTEMS on johtava tekijä istumaterveyden kehittämisessä ja istuinperäisten vaivojen ehkäisyssä. Tuotevalikoimaan kuuluvat satulatuolit, jotka mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.


Vluv

VLUV istumapallo on tyylikäs vaihtoehto ergonomiseen istumiseen. Pallo on kevyt ja mukava, jolla voi istua aktiivisesti, rullata tai treenata. Palloja on eri kokoja ja useita erilaisia verhoiluja.


Softrend

SOFTREND on virolainen 1997 perustettu verhoiltujen huonekalujen valmistaja, joka tunnetaan jo laajalti Euroopassa. Kalusteet on käsintehtyjä ja ne valmistetaan Softrendin omassa tehtaassa Virossa. Softrend kalusteet ovat pitkälle mietittyjä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti nykyaikaisiin ja joustaviin toimistotiloihin sekä muihin julkisiin tiloihin.


Trece

TRECE on ruotsalainen valmistaja, joka tuntee suurta vastuuta ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä ja se on lähtökohtana suunnittelussa, materiaalien ja kumppanien valinnassa sekä tuotannon prosesseissa unohtamatta muotoilua ja käytännöllisyyttä. Tuotevalikoimassa on mm. säilytyskalusteita, henkilökohtaisia säilytysratkaisuja, jäte- ja kierrätysastioita sekä naulakoita. Sertifikaatit: ISO 14001, ISO 9001 ja Möbelfakta


Showroom Finland

SHOWROOM FINLAND on vuonna 2001 perustettu suomalainen yritys, jolla on pitkä ja perusteellinen kokemus suomalaisesta suunnittelusta ja muotoilufilosofiasta. Tuotevalikoimassa on design-tuotteita, jotka ovat loppuun asti mietittyjä ja kauniita huomisen klassikoita. Materiaalit ovat kestäviä ratkaisuja Suomen metsistä. Useita tuotteita on palkittu arvostetuilla kansainvälisillä design-palkinnoilla. Showroom Finland -tuotevalikoimassa on valaisimia, pienkalusteita ja sisustusesineitä.


Echojazz

ECHOJAZZ on vuonna 2015 perustettu sveitsiläinen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan akustisia ratkaisuja, jotka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, kertakäyttöisten muovien muuttaminen korkealaatuisiksi lopputuotteiksi. Kaikki tuotteet on valmistettu huipputeknisesta huovasta ja kierrätetystä teräksestä. Mallistoon kuuluu akustoivia seinäpaneeleita, kattopaneeleita, tilanjakajia, pöytäseinäkkeitä sekä valaisimia. Tuotteet soveltuvat kaikkiin julkisiin tiloihin.


Quinti

QUINTI on italialainen muotoilu- ja kalustealan yritys, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin toimisto- ja julkitilakalusteisiin. Kalusteissa voi nähdä Toscanan taiteen ja historian vaikutuksen, kalusteiden perinteiset linjat sekoittuvat innovatiivisiin väreihin ja viimestelyihin. Quinti kalusteet on valmistettu 100% Italiassa. Yrityksellä on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit ja kaikilla tuotteilla on 6 vuoden takuu.


Nevotex

NEVOTEX on vuonna 1886 perustettu Skandinaavinen yritys, jonka valikoimaan kuuluu julkitilaverhoilukankaat ja nahat.


Camira

CAMIRA on englantilainen verhoilukangasvalmistaja, jolla on valmistusta Englannissa ja Liettuassa. 


Gabriel

GABRIEL on vuonna 1851 perustettu Tanskalainen laadukkaita julkitila-verhoilukankaita valmistava yritys.


Kvadrat

KVADRAT on yksi johtavista tekstiilisuunnittelun kangasvalmistajista, jonka asiakkaita ovat arkkitehdit, taiteilijat, suunnittelijat ja huonekalujen valmistajat.


Svensson

SVESSON on vuonna 1887 perustettu Ruotsalainen verho- ja verhoilukankaita valmistava yritys.