Tuotteet

Toimistokalusteet

Täältä löydät toimistokalusteet kaikkiin tarpeisiin. Valikoimassamme on hyväkuntoisia käytettyjä, uusia sekä esittelykäytössä olleita konttorikalusteita. Käytetyt konttorikalusteet tarkistamme aina huolellisesti, joten ne ovat varmasti laadukkaita ja usein lähes uuden veroisia.

Meiltä saat mm. Kinnarpsin, Martelan, Iskun ja EFG:n käytettyjä tuotteita sekä mm. Malmstolenin uusia työtuoleja. Myymme sekä yritysten lisäksi yksityisille, joten nyt voit helposti kalustaa myös kotitoimistosi tai vaikka koululaisen huoneen laadukkailla ja ergonomisilla toimistokalusteilla!

Miten tilaan?

Voit selata konttorikalusteita ja lisätä mieleiset tuotteet tarjouspyyntöön. Näet tarjouspyyntöön lisätyt tuotteet sivuston oikeasta yläkulmasta. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet, klikkaa vain "tee tarjouspyyntö" linkkiä sivuston oikeasta yläkulmasta.

Osan tuotteista voit nyt myös ostaa suoraan verkkokaupastamme. Verkkokauppatuotteilla on ostoskorinäppäin tuotekortilla, jolloin ne ovat heti ostettavissa. 

Tavara Trading on täyden palvelun konttorikalustekauppa, josta löydät laajan valikoiman uusia, esittelykäytössä olleita sekä käytettyjä konttorikalusteita. Valikoimassa on mm. Martelan, Iskun, Kinnarpsin ja EFG:n käytettyjä kalusteita. Tavara Tradingilta voi tilata niin yritys- kuin yksityisasiakkaatkin.

Käytetyt konttorikalusteet ostamme suurissa erissä. Osa kalusteista on ollut esittelykäytössä eli lähes käyttämättömiä ja kalusteidemme keski-ikä harvoin ylittää viittä vuotta. Löydät toimistokalusteet-valikoimamme täältä verkkokaupastamme, ja myymälämme ja varastomme sijaitsee Vantaalla, joten Helsingistä, Espoosta ja muualta pääkaupunkiseudulta pääset myös testaamaan tuotteitamme helposti ja nopeasti.