Ajankohtaista

21.6.2018

Hyvää juhannusta!

Myymälämme on kiinni juhannusaattona 22.6.2018. Muuten kesällä palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti ma-pe klo 9-17.

Kesän toimitusajoista: Verkkokaupassamme tilaustuotteiden kohdalla on mainittu normaalit toimitusajat, mutta kesällä osalla tehtaista toimitusajat ovat normaalia pidemmät. Kerromme tarjouksen ja tilauksen yhteydessä tarkemmin toimitusajoista. Toimitusaikoja voi tiedustella myös puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Täältä löydät yhteystietomme


5.4.2018

Keväiset terveiset!

Tavara Tradingin 20-vuotissynttäritarjous ergonomisesti maailman parhaasta työtuolista jatkuu! Tarjoamme Malmstolen 4000 (varastomallit) työtuolin huikeaan - 20 % alehintaan! Etu koskee ainoastaan Malmstolen 4000 työtuolin varastomallia high- tai medium- selkänojalla. Etu on voimassa rajoitetun ajan.

Tuotevalikoimastamme löydät nyt uuden ihanan MEET moduulisohvan, jonka moduulit voit valita haluamasi mukaan. Varastotuotteeksi olemme ottaneet uuden OCEAN verkkoselkäisen työtuolin.

Käytettynä löytyy erä Martelan sähköpöytiäMARTELA COMBO liukuovikaappeja sekä monia erilaisia neuvotteluryhmiä.

Tervetuloa liikkeeseen tai verkkokauppaan tutustumaan tuotteisiin!


28.1.2017

Helsingin kaupungin puitesopimus

Olemme Helsingin kaupungin uusi puitesopimustoimittaja v. 2017 - 2021 sekä toimistokalusteissa että julkitilakalusteissa. 

12.8.2015

Peräkärry lainaan

Nyt meiltä on myös mahdollisuus lainata peräkärryä oston yhteydessä. Kun ostat meiltä isoja kalusteita, etkä halua toimitustamme eivätkä kalusteet mahdu autoosi, voit lainata peräkärryämme veloituksetta.