Palvelut

Meiltä saat halutessasi kokonaispalvelun suunnittelusta asennukseen.

Projektimyynti ja suunnittelu

Myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua löytämään oikeat ja toimivat kalusteratkaisut tilaasi tai projektiisi käyttäen uusia ja/tai käytettyjä kalusteita sekä yhdistämään niitä jo mahdollisesti olemassa oleviin kalusteisiin.

Myyntinäyttelyissämme on kattavasti malleja kalusteista, materiaaleista ja kankaista sekä valmistajien ideakuvastoja, jotka kaikki ovat suunnittelijoiden, arkkitehtien ja muiden asiakkaittemme käytössä helpottamaan suunnittelua ja kalustevalintoja. Tarjoamme yritysasiakkaillemme myös mahdollisuuden kalusteiden koekäyttöön.


Toimitus ja asennus

Toimitamme kalusteet omalla kuljetuskalustollamme sovittuna ajankohtana tai luotettavien rahtiyhtiöiden kuljetuksilla. Palveluumme kuuluu myös asennuspalvelu. Omat ammattitaitoiset asentajamme toimittavat kalusteet valmiiksi kasattuina, paikoilleen asennettuna sekä pakkaus- ja kuljetusjätteet poisvietynä.

Noudatamme ISO 14001 ympäristöjärjestelmää niin kuljetamme kalusteet mahdollisuuksien mukaan omalla kuljetuskalustollamme kuljetus- ja pakkausmateriaalien minimoimiseksi ja pakkausmateriaalien uudelleenkäytön mahdollistamiseksi. Kierrätämme myös tarvittaessa käytöstä poistuvat kalusteet, jotta ne tulee kierrätettyä parhaalla tavalla ja ympäristöystävällisesti.


Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Verkkokaupassa voit tutustua rauhassa kalusteisiin ja tehdä tarjouspyynnön tai tilauksen, jonka jälkeen myyjämme on yhteydessä sinuun.


Maksutavat

Liikkeessämme käy maksutavaksi yleisimmät maksukortit (pankki- ja luottokortit). Yrityksiä voimme myös laskuttaa. Vantaan liikkeessä käy maksutavaksi myös käteinen (varaudu mielellään tasarahalla). Tampereen ja Kuopion liikkeet eivät valitettavasti voi ottaa käteistä vastaan.

Verkkokaupan kautta tilatessa maksutapoja on useita erilaisia. Lue lisää maksutavoista.


Noutopalvelu

Halutetessasi voit noutaa kalusteet päävarastolta Vantaalta tai myyntinäyttelyistämme Tampereelta ja Kuopiosta. Maksu onnistuu kätevästi pankki- tai luottokortilla.


Peräkärryn lainaus

Nyt meiltä on myös mahdollisuus lainata peräkärryä oston yhteydessä. Kun ostat meiltä kalusteita ja haluat hoitaa toimituksen itse, voit lainata peräkärryämme veloituksetta. Peräkärryn lainaaminen vain Vantaan liikkeestä. Ilmoitathan lainahalukkuudestasi etukäteen, niin voimme varmistaa, että peräkärry on vapaana.


Varastotuotteet ja käytetyt kalusteet

Varastomallistomme ja käytetyt kalusteet nopeasti heti päävarastostamme tai myyntinäyttelyistämme. Voit noutaa kalusteet itse tai halutessasi toimitamme kalusteet sovitusti.


Koekäyttö

Yrityksille voimme toimittaa mm. Malmstolen työtuoleja  koekäyttöön viikon ajaksi. Koekäyttötuolin toimitus on pääkaupunkiseudulla ilmaista, muualle maahan toimituskuluista on sovittava erikseen.  

Jos tuote palautetaan koekäytöstä on sen oltava pakattuna pakkaukseen samalla tavalla, mitä se oli vastaanotettaessa. Yrityksen halutessa tuoleja koekäyttöön, on asiakkaan oltava suoraan yhteydessä Tavara Tradingin myyntiin.


Käytettyjen kalusteiden ostopalvelu

Ostamme isoja eriä hyväkuntoisia toimisto- ja julkitilakalusteita. Teemme kaikille käytetyille kalusteille kuntotarkistukset ja puhdistuksen ennen toimitusta asiakkaalle. Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti.


Kalusteiden kuntotarkastus ja kierrätys

Käymme kalusteet aina läpi ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Kuntotarkastamme, puhdistamme ja tarvittaessa huollamme kalusteet ennen luovutusta. Osan työtuoleista verhoilutamme uudelleen.

Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti uusiokäyttöä varten.


Puitesopimukset

Olemme Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja toimisto- ja julkitilakalusteissa, Valtion Hallinnon (Hanselin) puitesopimustoimittaja toimistokalusteissa sekä Sansian puitesopimustoimittaja työympäristökalusteissa.


Sertifioinnit

Meillä on sertifioitu ISO 14001-standardin mukainen ympäristöjärjestelmä käytössä. Haluamme, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät tiukatkin ympäristövaatimukset.