Palvelut

Meidän palvelumme toimii

Meiltä saat halutessasi täyden palvelun koko toimistokalustamisen osalta.  Myymälässämme on kalustemallit esillä ja lisää kappaleita löytyy varastosta.  Jos tulet pitkältä ja haluat kalusteita heti mukaan, ilmoitathan etukäteen, jotta osaamme varautua!

Toimistotilojen suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme kanssasi toimivan kokonaisuuden. Saavu vain mittojen kanssa, niin päästään heti toimeen!
Alla esimerkkejä suunnitelemistamme ratkaisuista, klikkaa kuvia suurentaaksesi niitä.

Kuljetamme kalusteet ja asennamme ne paikoilleen. Tule valitsemaan toimitiloihisi sopivat kalusteet ja anna meidän huolehtia lopusta. Lähetämme kalusteita myös rahdilla ympäri Suomen.

Nyt meiltä on myös mahdollisuus lainata peräkärryä oston yhteydessä. Kun ostat meiltä isoja kalusteita ja haluat hoitaa toimiituksen itse, voit lainata peräkärryämme veloituksetta. Peräkärryn lainaaminen vain Vantaan liikkeestä. Ilmoitathan lainahalukkuudestasi etukäteen, niin voimme varmistaa, että peräkärry on vapaana.


Puitesopimukset

Olemme Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja v. 2017 - 2020 sekä toimistokalusteissa että julkitilakalusteissa sekä Valtion Hallinnon (Hanselin) puitesopimustoimittaja toimistokalusteissa kaudella 2019-2025.

Maksutavat

Liikkeessämme käyvät seuraavat maksutavat: yleisimmät maksukortit (pankki- ja luottokortit). Yrityksiä voimme myös laskuttaa. Vantaan liikkeessä käy maksutavaksi myös käteinen (varaudu mielellään tasarahalla). Tampereen ja Kuopion liikkeet eivät valitettavasti voi ottaa käteistä vastaan.

Verkkokaupan kautta tilatessa maksutapoja on useita erilaisia. Lue lisää maksutavoista.

Ostot

Ostamme isoja eriä siistikuntoisia toimisto- ja julkitilakalusteita. Emme osta yhtä tai viittä työpistettä kerrallaan, vaan isompia eriä (yli 10 työpisteen kokonaisuudet). Kalusteiden on oltava hyväkuntoisia ja sellaisia, jotka voimme myydä eteenpäin. Jos joukossa on kalusteita, joilla ei ole enää menekkiä, lajittelemme ne kierrätykseen.

Käsittelemme ostoihin liittyvät yhteydenotot vain sähköpostitse. Jos sinulla on tarjota meille isompaa erää kalusteita, ota valokuvia kalusteista ja lähetä kuvat sekä kalustelistaus (jossa kpl-määrät) sähköpostitse osoitteeseen: kristian.rajakontu (at) tavaratrading.com

Kalusteiden kuntotarkastus

Käymme kalusteet aina läpi ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Kuntotarkastamme, puhdistamme ja tarvittaessa huollamme kalusteet ennen luovutusta. Osan työtuoleista verhoilutamme uudelleen.

Kierrätys

Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti uusiokäyttöä varten.