Palvelut

Meidän palvelumme toimii

Meiltä saat halutessasi täyden palvelun koko toimistokalustamisen osalta.  Myymälässämme on kalustemallit esillä ja lisää kappaleita löytyy varastosta.  Jos tulet pitkältä ja haluat kalusteita heti mukaan, ilmoitathan etukäteen, jotta osaamme varautua!

Toimistotilojen suunnittelu ja toteutus

Suunnittelemme kanssasi toimivan kokonaisuuden. Saavu vain mittojen kanssa, niin päästään heti toimeen!
Alla esimerkkejä suunnitelemistamme ratkaisuista, klikkaa kuvia suurentaaksesi niitä.

Kuljetamme kalusteet ja asennamme ne paikoilleen. Tule valitsemaan toimitiloihisi sopivat kalusteet ja anna meidän huolehtia lopusta. Lähetämme kalusteita myös rahdilla ympäri Suomen.

Nyt meiltä on myös mahdollisuus lainata peräkärryä oston yhteydessä. Kun ostat meiltä isoja kalusteita ja haluat hoitaa toimiituksen itse, voit lainata peräkärryämme veloituksetta. Peräkärryn lainaaminen vain Vantaan liikkeestä.


Helsingin kaupungin puitesopimus

Olemme myös Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja v. 2017 - 2020 sekä toimistokalusteissa että julkitilakalusteissa. 

Maksutavat

Liikkeessämme käy seuraavat maksutavat: käteinen, yleisimmät maksukortit ja MASH-lasku. Yrityksiä voimme myös laskuttaa. Verkkokaupan kautta tilatessa maksutapoja on useita erilaisia. Lue lisää maksutavoista.

Rahoitus

Nyt meiltä saa myös kalusteita rahoituksella. Pyydä rahoitustarjous!
Rahoituksen hoitaa Suomen Kalustoratkaisut. Suomen Kalustoratkaisut
Oheisessa liitteessä lisätietoa. 

Ostot

Ostamme isoja eriä siistikuntoisia kalusteita. Emme osta yhtä tai viittä työpistettä kerrallaan, vaan isompia eriä (yli 10 työpisteen kokonaisuudet). Kalusteiden on oltava hyväkuntoisia ja sellaisia, jotka voimme myydä eteenpäin. Jos joukossa on kalusteita, joilla ei ole enää menekkiä, lajittelemme ne kierrätykseen.

Jos sinulla on tarjota meille isompaa erää kalusteita, ota valokuvia kalusteista ja lähetä kuvat sekä kalustelistaus (jossa kpl-määrät) sähköpostitse osoitteeseen: kristian.rajakontu@tavaratrading.com

Kalusteiden kuntotarkastus

Käymme kalusteet läpi ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Kuntotarkastamme, puhdistamme ja tarvittaessa huollamme kalusteet ennen luovutusta. Osan työtuoleista verhoilutamme uudelleen.

Kierrätys

Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti uusiokäyttöä varten.

 

Esimerkkejä suunnitelemistamme ratkaisuista