Palvelut

Meiltä saat halutessasi kokonaispalvelun suunnittelusta asennukseen. Kartoitamme kanssanne tilauudistuksen tarpeet ja tavoitteet. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme saat tukea päätöksentekoon ja vastuulliseen kalustamiseen. Asentajamme varmistavat, että tilanne valmistuvat käyttökuntoon ajallaan, tehokkaasti ja suunnitelmien mukaisesti.

Projektimyynti ja suunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua kalustevalintoihin tai kaipaatko ideoita toimitilojesi sisustuksen suunnitteluun? Autamme sinua löytämään oikeat ja toimivat kalusteratkaisut tilaasi tai projektiisi käyttäen uusia ja/tai käytettyjä kalusteita sekä yhdistämään niitä jo mahdollisesti olemassa oleviin kalusteisiin.

Myyntinäyttelyissämme on kattavasti malleja kalusteista, materiaaleista ja kankaista sekä valmistajien ideakuvastoja, jotka kaikki ovat suunnittelijoiden, arkkitehtien ja muiden asiakkaidemme käytössä helpottamaan suunnittelua ja kalustevalintoja. Tarjoamme yritysasiakkaillemme myös mahdollisuuden kalusteiden koekäyttöön.

Varaa aika ennakkoon haluamastasi toimipisteestä niin voimme palvella parhaiten varaamalla tapaamiseen ajan suunnittelijoidemme kanssa. Voit halutessasi ottaa tapaamiseen mukaan kuvia tilasta ja sen materiaaleista ja väreistä sekä tilan mitat. Halutessasi voit myös etukäteen katsella nettisivujemme tuotevalikoimaa ja listata sinua kiinnostavimmat tuotteet.


Toimitus ja asennus

Toimitamme kalusteet omalla kuljetuskalustollamme sovittuna ajankohtana tai luotettavien rahtiyhtiöiden kuljetuksilla. Palveluumme kuuluu myös asennuspalvelu. Omat ammattitaitoiset asentajamme toimittavat kalusteet valmiiksi kasattuina, paikoilleen asennettuna sekä pakkaus- ja kuljetusjätteet poisvietynä.

Noudatamme ISO 14001 ympäristöjärjestelmää. Kuljetamme kalusteet mahdollisuuksien mukaan omalla kuljetuskalustollamme kuljetus- ja pakkausmateriaalien minimoimiseksi sekä pakkausmateriaalien uudelleenkäytön mahdollistamiseksi. Kierrätämme myös tarvittaessa käytöstä poistuvat kalusteet, jolloin ne voidaan kierrättää parhaalla mahdollisella tavalla ja ympäristöystävällisesti.


Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Verkkokaupassa voit tutustua rauhassa kalusteisiin ja tehdä tarjouspyynnön tai tilauksen, jonka jälkeen myyjämme on yhteydessä sinuun.


Maksutavat

Liikkeessämme käy maksutavaksi yleisimmät maksukortit (pankki- ja luottokortit). Yrityksiä voimme myös laskuttaa. Vantaan liikkeessä käy maksutavaksi myös käteinen (varaudu mielellään tasarahalla). Tampereen ja Kuopion liikkeet eivät valitettavasti voi ottaa käteistä vastaan.

Verkkokaupan kautta tilatessa maksutapoja on useita erilaisia. Lue lisää maksutavoista.


Noutopalvelu

Halutessasi voit noutaa kalusteet päävarastolta Vantaalta tai myyntinäyttelyistämme Tampereelta ja Kuopiosta. Maksu onnistuu kätevästi pankki- tai luottokortilla.


Peräkärryn lainaus

Meiltä on myös mahdollista lainata peräkärryä oston yhteydessä. Kun ostat meiltä kalusteita ja haluat hoitaa toimituksen itse, voit lainata peräkärryämme veloituksetta. Peräkärryn lainaaminen vain Vantaan liikkeestä. Ilmoitathan lainahalukkuudestasi etukäteen, niin voimme varmistaa, että peräkärry on vapaana.


Varastotuotteet ja käytetyt kalusteet

Varastomallistomme ja käytetyt kalusteet nopeasti heti päävarastostamme tai myyntinäyttelyistämme. Voit noutaa kalusteet itse tai halutessasi toimitamme kalusteet sovitusti.


Koekäyttö

Yrityksille voimme toimittaa mm. Malmstolen työtuoleja  koekäyttöön viikon ajaksi. Koekäyttötuolin toimitus on pääkaupunkiseudulla ilmaista, muualle maahan toimituskuluista on sovittava erikseen.  

Jos tuote palautetaan koekäytöstä on sen oltava pakattuna pakkaukseen samalla tavalla, mitä se oli vastaanotettaessa. Yrityksen halutessa tuoleja koekäyttöön, on asiakkaan oltava suoraan yhteydessä Tavara Tradingin myyntiin.


Käytettyjen kalusteiden ostopalvelu

Ostamme isoja eriä hyväkuntoisia toimisto- ja julkitilakalusteita. Teemme kaikille käytetyille kalusteille kuntotarkistukset ja puhdistuksen ennen toimitusta asiakkaalle. Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti.


Kalusteiden kuntotarkastus ja kierrätys

Käymme kalusteet aina läpi ennen niiden toimittamista asiakkaalle. Kuntotarkastamme, puhdistamme ja tarvittaessa huollamme kalusteet ennen luovutusta. Osan työtuoleista verhoilutamme uudelleen.

Myyntiin kelpaamattomat kalusteet puramme, lajittelemme ja kierrätämme asianmukaisesti uusiokäyttöä varten.


Puitesopimukset

Olemme Helsingin kaupungin puitesopimustoimittaja toimisto- ja julkitilakalusteissa, Valtion Hallinnon (Hanselin) puitesopimustoimittaja toimistokalusteissa sekä Sansian puitesopimustoimittaja työympäristökalusteissa.


Vastuullisuus

Meillä on sertifioitu ISO 14001-standardin mukainen ympäristöjärjestelmä käytössä. Haluamme, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät tiukatkin ympäristövaatimukset.

Löydät ympäristöpolitiikkamme, sertifikaattimme sekä lisää tietoa vastuullisuudesta täältä: Vastuullisuus ja ympäristöpolitiikka