MALMSTOLEN R7 HIGH työtuoli

TÄYDELLINEN TYÖTUOLI, JOS SAMAA TUOLIA KÄYTTÄÄ USEAMPI HENKILÖ VUOROTELLEN.

Tuote ID: 1208

1 131,00 € (alv 0 %)

Ostoskori vai tarjouskori?
Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Tilausaika: 4-5 vkoa

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

10 V. TAKUU normaalissa toimistokäytössä

VIIKON ILMAINEN KOEKÄYTTÖ YRITYKSILLE, KYSY TÄSTÄ LISÄÄ!
Kahdeksan kymmenestä koekäyttäjästä päätyy Malmstoleniin.

Malmstolen

Tuotekuvaus

MALMSTOLEN R7 ON TÄYDELLINEN TUOLI, JOS SAMAA TUOLIA KÄYTTÄÄ USEAMPI HENKILÖ VUOROTELLEN. Kehosi saa hyvän tuen ja rentoutuksen, vaikka työtuolia käyttäisi useampi ihminen vuorotellen. Kun selkäranka saa hyvän tuen, voivat sitä ympäröivät selkälihakset rentoutua, eikä sinun tarvitse miettiä miten istut.

MALMSTOLEN R7 on ergonominen työtuoli, jossa on syncroglide polvi-kallistus mekanismi, mikä tarkoittaa sitä, että selkänoja liikkuu noin kaksi kertaa niin paljoin kuin istuin kallistuu. Lisäksi istuin liukuu taaksepäin, kun kallistaa taaksepäin, joka poikkeaa useimpien muiden tuolin synkro-mekanismista. Tämä tarkoittaa sitä, että selkä on jatkuvasti yhteydessä selkänojaan. Polvi-kallistusmekanismin liike tarkoittaa myös, että lantion kulma avautuu ja sulkeutuu, sitten kun kallistaa jälleen eteenpäin, joka stimuloi kehosi verenkiertoa.

Miksi MALMSTOLEN R7 on niin hyvä?
Malmstolen on tutkinut ihmiskehoa ja kehittänyt työtuolin tältä pohjalta. Selkänoja on itsestään muotoutuva, siinä on ZenXit pehmuste. Selkänoja tarjoaa erinomaisen tuen ja rentoutuksen sekä tarjoaa selälle laajan tukipinnan ja vähentää kuormitusta. Istuin on kehitetty yhdessä ruotsalaisen DUX-sänkyvalmistajan kanssa ja siinä käytetään samaa spiraalijousitettua DUX-materiaalia mitä sängyissäkin. Tämän lisäksi istuin on edestä pyöristetty ja tämä vähentää painetta polvien hermoissa ja verisuonissa. Istuimessa on lisäksi LiquiCell geelikalvo, joka vähentää pintajännitystä ja parantaa edelleen painojakaumaa. Tästä johtuen istuin on erittäin pehmeä ja muotoutuu käyttäjän vartaloon, sekä jakaa istujan painon tasaisesti.

MALMSTOLEN R7 on tilaustuote ja sitä on saatavilla eri varusteilla. Valitse omasi! Kysy meiltä muista malleista, lisäosista ja väreistä lisää!

Malmstolenin saa tilattua millä kankaalla tahansa, myös asiakkaan omalla kankaalla. Värivaihtoehtoja on paljon! Jos et löydä haluamaasi tai haluat yhdistellä värejä, kysy meiltä lisää!

Lisätiedot

ErgoFlex käsinojat:
Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö sekä käsinojan kierto.

Corona Plus käsinojat:
(suositellaan 24 h tuoleihin)

Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö.

Paino testattu: 110 kg asti

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 10 v. (5 v. 24/7)


Paketin mittatiedot:

• Paino 31,5 kg

• Leveys 69 cm

• Syvyys 50 cm

• Korkeus 68 cm

• Pakkauskoko 1 kpl