Palvelutiskit

Yhteensä 14 tuotetta

 

1658,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

1596,00(alv 0 %)

Tilaustuote

Palvelu- ja vastaanottotiskit

Tavara Tradingin laajasta valikoimasta löydät edullisesti erilaiset palvelutiskit, sermitiskit ja vastaanottotiskit. Voit myös laittaa meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tiskistä, jota olet etsimässä, niin autamme kokoamaan tarpeisiisi sopivan vastaanottotiskin!

Tuotteet toimitetaan suoraan varastolta pääkaupunkiseudulla sijaitseville asiakkaille nopeasti ja viipyilemättä. Muualle maahan palvelutiskit toimitetaan pääsääntöisesti rahdilla, suuret tiskit lähetämme yleensä osina. Tarvittaessa kysy asennus- ja toimitushintaa myös muualle Suomeen!

Oikean vastaanottotiskin valitseminen yrityksen aulatilaan tai muuhun palvelutarkoitukseen on tärkeää, sillä vierailijalle vastaanottotila ja vastaanottotapahtuma luovat ensivaikutelman yrityksestä. Jos tiski on epäkäytännöllinen tai tyylitön, asiakkaalle syntyy helposti käsitys huonosti organisoidusta yrityksestä. Siksi oikean tiskin valitseminen on yllättävän tärkeää. Aulatila ja vastaanottotiski on yrityksen käyntikortti - luo yrityksesi näköinen tila vastaanottotiskillä!

Palvelutiskivalikoimastamme löytyy MDD:n tiskivalikoima, josta löytyy tiskejä eri tarpeisiin useissa eri väreissä ja mitoissa.

Valikoimmamme uutuus on hauska DOMINO tiski, jonka etupaneelit voit valita itse - paneeleissa voit tuoda esiin esim. yrityksen värejä. Lisäksi valikoimassa tyylikäs NOVA tiski, jonka sisällä on pöytä valmiina. DOMINO- ja NOVA-tiskit ovat tilaustuotteita, joiden tilausaika vaihtelee. 

Heti varastosta löytyy COSY tiskiä, joka on puhdaslinjainen ja moderni perustiski, jonka sisällä on valmiina pöytä.

Muista katsoa myös vaihtuva käytettyjen palvelutiskien valikoimamme, josta voit löytää yllättävän edullisia vaihtoehtoja! Voit halutessasi vierailla suoraan päävarastollamme katsastamassa palvelutiskitarjontaa.