Uuden sähköpöydän valintaopas

Sähköpöydän valintaopas

Uusien sähköpöytien valikoimastamme löytyy erilaisia laadukkaita sähköpöytiä. Kaikki sähköpöytämallimme ovat EU-direktiivien hyväksymiä, poikkitankoa ei ole jalkojen tiellä.

Oman sähköpöydän valintaan vaikuttaa mm. se, minkä kokoisen pöydän haluaa ja minkä kokoinen itse on. Lue alta vinkkimme oikean sähköpöydän valintaan!

Peruskäyttöön

MOVE H on kaksijalkainen sähköpöytä, molemmissa jaloissa on omat moottorit. Sähköpöydän korkeuden säätöväli on 71-121 cm, joka on riittävä keskivertopituiselle ihmisille. Sähköpöydän käyttöpaneelissa on korkeudensäätönappulat. MOVE H sähköjalkoihin voi asentaa suoran pöytälevyn. Pöydän nostokyky on 150 kiloa.

Ammattilaiskäyttöön

MOVE M on kaksijalkainen sähköpöytä, molemmissa jaloissa on omat moottorit. Sähköpöydän korkeuden säätöväli on 62-127 cm, eli se soveltuu sekä erittäin lyhyille että erittäin pitkille henkilöille ja tietenkin kaikille keskivertopituisille. Sähköpöydän käyttöpaneelissa on korkeudensäätönappuloiden lisäksi juokseva korkeusnäyttö sekä 4 muistipaikkaa. Käyttöpaneeli lisää käyttömukavuutta ja soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi monen käyttäjän ympäristössä. MOVE M sähköjalkoihin voi asentaa suoran tai pienen kulmamallisen pöytälevyn. Pöydän nostokyky on 150 kiloa. Pöytään on saatavilla laaja valikoima pöytälevyjä - osa suoraan varastosta, osa tilauksesta.

Kun tarvitset ison pöydän

MOVE U on kolmijalkainen sähköpöytä, kaikissa jaloissa on omat moottorit. Sähköpöydän korkeuden säätöväli on 62-127 cm, eli se soveltuu sekä erittäin lyhyille että erittäin pitkille henkilöille ja tietenkin kaikille keskivertopituisille. Sähköpöydän käyttöpaneelissa on korkeudensäätönappuloiden lisäksi juokseva korkeusnäyttö sekä 4 muistipaikkaa. Käyttöpaneeli lisää käyttömukavuutta ja soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi monen käyttäjän ympäristössä. MOVE U sähköjalkoihin voi asentaa ison kulmamallisen pöytälevyn. Pöydän nostokyky on 200 kiloa.

Usealle käyttäjälle

Sähköpöytäjärjestelmä MOTION on usealle käyttäjälle tarkoitettu sähköpöytäjärjestelmä. Järjestelmää saa monella eri kokoonpanolla ja värillä. Järjestelmä on todella tyylikäs ja monikäyttöinen avotoimistoon tai ryhmätilaan! Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous.