Käytetty Kinnarps

Yhteensä 3 tuotetta

Kinnarpsin käytetyt toimistokalusteet meiltä!

Kinnarps Oy on vuonna 1990 perustettu toimistokalusteita myyvä kotimainen perheyritys. Konsernitasolla Kinnarps on Euroopan suurin toimistokalusteiden ja julkitilojen sisustusratkaisujen toimittaja. Kinnarps on voittanut kalusteillaan useita arvostettuja design -palkintoja, kuten muun muassa Red Dot Awardin sekä Excellent Swedish Design ja Guldsyrsan –palkinnot.

Kinnarps toi ensimmäisenä Suomen markkinoille ympäristömerkityt toimistokalusteet, ja tänäkin päivänä lukuisat Kinnarpsin huonekalut kantavat joutsenmerkkiä. Yhtiö on tunnettu ympäristön huomioimisesta ja kestävään kehitykseen pyrkivästä suunnittelusta. Myymällä heidän tuotteitaan käytettyinä olemme askeleen edellä ympäristöystävällisyydessä jo valmiiksi asiansa erinomaisesti hoitanutta Kinnarpsia. Valikoimamme vaihtelee, mutta meiltä löytyy usein esimerkiksi suosittua Kinnarps 6000 tuolimallia.

Ergonomia lisää viihtyvyyttä ja jaksamista

Jos pitää työntekijöistään huolta, huolehtii myös heidän työpisteensä ergonomiasta. Kinnarpsilla ergonomian tärkeys on tiedostettu jo kauan, ja tämä näkyy tuotteidensa muodoissa ja säädettävyydessä. Jotta työntekijöiden viihtyvyys ja terveys saisivat parhaan mahdollisen tuen, on huonekalut muotoiltava sekä innostamaan että tehostamaan työntekoa.

Työterveyteen panostaminen on kannattava sijoitus. Työympäristö vaikuttaa suoraan yrityksen tuottavuuteen ja valmistettavien tuotteiden laatuun. Mikäli ergonomia laiminlyödään, syntyy lisäkuluja sairauspoissaolojen ja henkilöstön vaihtuvuuden tähden.

Kinnarpsin visio ergonomisesta työtuolista kiteytyy lauseeseen ”kehon tulee ohjata toimistotuolia, ei päinvastoin.” Hyvä työtuoli tukee käyttäjänsä liikkeitä ja on nopeasti säädettävissä. Suuri osa Kinnarpsin työtuoleista on suunniteltu niin, että niillä voi istua monella eri tavalla. Työskentelyasennon vaihteleminen tukee työssä jaksamista. 

Kinnarpsin toimistokalusteet ovat värikkäitä ja kestäviä

Kinnarps käyttää toimistokalusteidensa valmistuksessa vain kestäviä ja laadukkaita materiaaleja. Toisin kuin monelta muulta toimistokalustevalmistajalta, Kinnarpsin valmistamista huonekaluista löytyy myös hyvin persoonallisia ja värikkäitä piirteitä.

Me valikoimme meille tarjotuista käytetyistä Kinnarpsin työtuoleista, työpöydistä ja neuvottelupöydistä vain parhaat. Myymälästämme löydät myös Kinnarpsin tuolit, sohvakalusteet ja tilan jakamiseen tarvittavat sermit. Tarkistamme jokaisen huonekalun kunnon ennen kuin luovutamme sitä eteenpäin. Meidän kauttamme saa myös mittatilaustyönä tehtyjä pöytien lyhennyksiä ja muotoiluja.