Uudet pöytäsermit

Yhteensä 13 tuotetta

 

42,50(alv 0 %)

Tilaustuote

ACUSTO pöytäsermejä on kolmea mallia: ACUSTO 53ACUSTO 76 ja ACUSTO DUO. Nämä akustiikkasermit vaimentavat ääntä tehokkaasti, sillä sisällä on erittäin korkealaatuista ääntä eristävää akustista vaahtomuovia. Sermin päällinen verhoillaan kestävällä villa- tai polyesterikankaalla. Kangas- ja värivaihtoehtoja on useita erilaisia.

ACUSTO 53 sermi kohoaa 53 sentin korkeudelle pöytälevyn ylle, kun taas ACUSTO 76 jatkuu myös pöytälevyn alapuolelle ja näin tarjoaa hieman perusteellisemman äänieristyksen ja näkösuojan. ACUSTO 53 -mallia on tarjolla kuudella eri leveydellä 70 ja 180 senttimetrin välillä, ACUSTO 76 on puolestaan 100–160 cm leveä. ACUSTO 53 pöytäsermiä on saatavilla myös korkeussäädettävillä kiinnikkeillä, jolloin korkeuden pöydän pinnasta voi asettaa haluamaansa kohtaan väliltä 0-50 cm. Kokovaihtoehdot ovat 120-180 cm. ACUSTO DUO sermin korkeuden voi säätää haluamakseen, sermin kokonaiskorkeus on 74 cm. ACUSTO DUO sermiä saa kahdella eri värillä ja leveydellä 140 cm tai 160 cm. Isompiin projekteihin voit kysyä tarjousta pöytäsermeistä myös mittojen mukaan!

Kaikki nämä akustiikkasermit vaimentavat ääntä tehokkaasti, sillä sisällä on erittäin korkealaatuista ääntä eristävää akustista vaahtomuovia. Sermin päällinen verhoillaan kestävällä villa- tai polyesterikankaalla. Värivaihtoehtoja on useita erilaisia - pöytäsermit ovatkin oiva tapa tuoda väriä toimistoon tai vaikka korostaa yrityksen brändiväriä. Pöytäsermit kiinnitetään pöydän alle ruuveilla, pöytäkiinnikkeet sisältyvät tuotteen hintaan.