Uudet työtuolit

Hyvä valikoima laadukkaita uusia työtuoleja, meiltä löydät mm. Malmstolenin ja Hågin työtuolit. Tutustu työtuolin valintaoppaaseemme: paina alta LUE LISÄÄ ja tutustu eri työtuolien ominaisuuksiin!

Työtuolin valintaopas

"Sen oikean työtuolin" valintaan vaikuttaa moni asia. Tärkeintä on kuitenkin miettiä, mihin tarkoitukseen työtuoli tulee ja ottaa huomioon istujan yksilölliset tarpeet sekä mieltymykset. Käyttötarkoitus (eli kauanko tuolissa istutaan päivittäin) voi olla peruskäyttöä, ammattilaiskäyttöä tai 24 h käyttöä (esim. valvomokäyttöä). Käyttötarkoitus määrittelee tuoliin valittavat ominaisuudet (esim. tuolin säädöt) ja valittavan kankaan. Kankaaksi valitaan yleensä polyesteri- tai villakangasta, tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Kankailla on erilaisia käyttökestävyyksiä, joita mitataan Martindale-asteikolla.

Yksilölliset tarpeet määrittelevät tuolin koon, esimerkiksi selkänojan tai kaasujousen korkeuden. Yksilölliset mieltymykset määrittelevät onko työtuolissa tarpeellista olla esimerkiksi käsinojat tai niskatuki.

Parhaiten oikea työtuoli löytyy kokeilemalla, joten toivottammekin asiakkaamme tervetulleiksi liikkeesemme testaamaan eri tuolimalleja! Tietyille tuolimalleille tarjoamme myös koekäyttöä, kysy tästä lisää. Lisäksi ohessa vinkkejä sopivan työtuolin valintaan.

Peruskäyttöön

Työtuoli sopii käytettäväksi lyhytaikaiseen istumiseen. Työtuolissa on hyvät säädöt, käsinojat ovat suositeltavat, mutta eivät pakolliset. Peruskäytön työtuoli sopii työpisteelle, jossa istutaan vain hetkiä kerrallaan tai vain osan päivää. Työtuoli sopii myös työpisteelle, jossa työntekijät vaihtuvat.

Halpa Barca palvelee pienen budjetin tarpeita – tuolissa yhdistyy hyvä ja halpa. Tuolissa on hyvät säädöt ja matala selkänoja. Kankaan hankauskesto on 50 000 Martindalea. Tuolia saa sekä käsinojilla että ilman. Barca on varastotuote, eli sitä löytyy aina heti varastostamme.

INFRA 1 on tyylikäs matalaselkäinen työtuoli hyvillä säädöillä, joko käsinojilla että ilman. Verhoiluna on Gabriel Event polyesterikangas, jonka hankauskesto on 100 000 Martindalea.

AURA on moderni työtuoli hyvillä säädöillä, joko käsinojilla tai ilman. Verhoiluksi voi valita polyesteri- tai villakankaan, tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Kankailla on eri hankauskestoja, esim. Berta ja Fidivi Bondai kankaiden hankauskesto on jopa 150 000 Martindalea.

TUNE perheen tuolit ovat edullisia, mutta ergonomisia työtuoleja. Tuolissa on niskatuki ja säädettävät käsinojat. TUNE MESH tuoli on verkkoselkäinen ja TUNE SOFT kangasselkäinen. Molempia tuoleja löytyy heti varastostamme!

Ammattilaiskäyttöön

Työtuoli sopii käytettäväksi työpäivän ajan istumiseen. Työtuolissa on monipuoliset säädöt ja säädettävät käsinojat. Pitkään yhtäjaksoiseen istumiseen sopii parhaiten korkea selkänoja ja niskatuki. Ammattilaiskäytön työtuoli sopii erityisesti työpisteelle, jossa sama työntekijä istuu työtuolissa päivän ajan.

WIND sarjan työtuolit ovat tyylikkäitä, moderneja ja monikäyttöisiä työtuoleja, jotka toimivat myös neuvottelutuoleina. Työtuoleissa on monipuoliset säädöt ja monipuolisesti vaihtoehtoja käsinojille, niskatuelle, verhoilulle ja verkkoselkänojan väreille. Tuolia saa joko verkkoselkänojalla tai kangasselkänojalla - nyt myös erikoiskorkeana! Tuolien verhoiluvaihtoehtona on erilaisia polyesteri- ja villakankaita sekä tekonahkaa. Kankailla on eri hankauskestoja, esim. Berta ja Fidivi Bondai kankaiden hankauskesto on jopa 150 000 Martindalea.

MAGNA-sarjan tuolit tuovat laatua toimistoon. MAGNA MANAGER työtuolissa on muotoiltu istuin ja keskikorkea selkänoja. MAGNA EXECUTIVE työtuolissa on muotoiltu istuin ja korkea selkänoja. Molemmissa on monipuoliset säädöt, mm. synkro keinumekanismi, joka on lukittavissa viiteen eri asentoon. MAGNA EXECUTIVE työtuolissa on lisäksi ristiselän tuen säätö ja mahdollisuus säädettävään niskatukeen. Tuolien verhoiluna on Gabriel Event polyesterikangas, jonka hankauskesto on 100 000 Martindalea.

Malmstolen on ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa kenties maailman parhaat työtuolit. Malmstolen työtuoleissa on patentoituja ratkaisuja, joita muista työtuoleista ei löydy. Malmstolenin istuimet on suunniteltu äärimmäisen ergonomisiksi. Ne muovautuvat moniin tarkoituksiin ja sopivat kaikille kehotyypeille. Malmstolenin suunnittelijat ovat huomioineet jopa erilaisista kroonisista vammoista kärsivät työntekijät. Malmstolenin tuolit verhoillaan yleensä Fame villakankaalla, jonka hankauskesto on jopa 200 000 Martindalea. Malmstoleneita saa myös tekonahalla tai aidolla nahalla. Nahka on laadukasta Elmosoft nahkaa, joka ei hiosta, sillä nahka on läpivärjättyä eikä pintavärjättyä kuten useimmat nahat. Nahka on hyvä materiaalia tiloihin, joissa tuolin helppo puhtaanapito on tärkeää - nahka on helppo pyyhkiä puhtaaksi märällä liinalla. Nahka sopii myös usean käyttäjän ympäristön työtuoleihin. Tuoliin on mahdollista saada osa verhoilusta nahalla, esimerkiksi vain niskatuki. Malmstolenin huippuunsa viritetyt tuotteet on varustettu kaiken muun hyvän lisäksi pohjoismaisella ympäristömerkillä. Malmstolenin mallistosta löytyy lisäksi tuoleja, jotka voi säätää seisoma-asennossa työskentelemiseen. 

Malmstolenin tuoleista malli 4000 soveltuu parhaiten yksittäisen henkilön vaativaan käyttöön. Tuolia löytyy sekä tilauksesta halutuilla ominaisuuksilla että heti varastostaLue lisää Malmstolenin ominaisuuksista ja tuolimallien eroista!

HÅG on Malmstolenin kova kilpailija. Suosituin tuolimalli on Håg Capisco. Yrityksen valmistamat tuolit ovat kevytrakenteisempia ja pienempiä kuin Malmstolenin toimistoistuimet - kevyin HÅGin malli on selkänojaton. HÅGin tuolimalleista löytyy paljon erilaisia, erilaisille henkilöille sopivia tuoleja. Tuoleihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, esim. jalkatukia. HÅG tuoleihin yleisimmin käytetyt kangasvaihtoehdot ovat Xtreme (hankauskesto 100 000 Martindalea) ja Fame villakangas (hankauskestävyys jopa 200 000 Martindalea). HÅG mallistosta löytyy myös tuoleja, jotka voidaan säätää sopiviksi seisoma-asennossa työskentelemiseen. 

24 h käyttöön/valvomokäyttöön

Työtuoli sopii käytettäväksi työpäivän ajan istumiseen tai pidempään, yhtäjaksoiseen istumiseen. Työtuolit sopivat myös valvomotuolikäyttöön eli valvonta- ja päivystystehtäviiin, joissa joudutaan istumaan jopa läpi koko työvuoron. Työtuolissa on monipuoliset säädöt ja erityislaatuiset ominaisuudet, jotka mahdollistavat pitkän yhtäjaksoisen istumisen. Vaativan käytön työtuoli sopii työpisteelle toimistoon, pelikäyttöön tai valvomokäyttöön. Vaativan käytön työtuoli on myös välttämätön henkilöille, joilla on esim. tukielimiin tai jalkoihin liittyviä sairauksia tai ongelmia.

Malmstolen on ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa kenties maailman parhaat työtuolit. Malmstolen työtuoleissa on patentoituja ratkaisuja, joita muista työtuoleista ei löydy. Malmstolenin istuimet on suunniteltu äärimmäisen ergonomisiksi. Ne muovautuvat moniin tarkoituksiin ja sopivat kaikille kehotyypeille. Malmstolenin suunnittelijat ovat huomioineet jopa erilaisista kroonisista vammoista kärsivät työntekijät. Malmstolenin tuolit verhoillaan yleensä Fame villakankaalla, jonka hankauskesto on jopa 200 000 Martindalea. Malmstoleneleita saa myös tekonahalla tai aidolla nahalla. Nahka on laadukasta Elmosoft nahkaa, joka ei hiosta, sillä nahka on läpivärjättyä eikä pintavärjättyä kuten useimmat nahat. Nahka on hyvä materiaalia tiloihin, joissa tuolin helppo puhtaanapito on tärkeää - nahka on helppo pyyhkiä puhtaaksi märällä liinalla. Nahka sopii myös usean käyttäjän ympäristön työtuoleihin. Tuoliin on mahdollista saada osa verhoilusta nahalla, esimerkiksi vain niskatuki. Malmstolenin huippuunsa viritetyt tuotteet on varustettu kaiken muun hyvän lisäksi pohjoismaisella ympäristömerkillä. 

Malmstolenin tuoleista malli 7000 soveltuu parhaiten valvomokäyttöön. Nyt tuolista on tullut myös malli 7000 XL, jossa on erikoisleveä istuin ja selkänoja. Tutustu Malmstolenin tuolimalleihin, jotka soveltuvat valvomotuolikäyttöön. 

Nyt meiltä myös MaXX työtuolit, jotka on testattu 250 kiloon asti! Tuolissa eri malleja ja korkealaatuiset materiaalit.

Näytä:

Yhteensä 27 tuotetta

Uusi

609,00 € (alv 0 %)

755,16 € (sis. alv)

Varastotuote

Uusi

429,00 € (alv 0 %)

531,96 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

347,00 € (alv 0 %)

430,28 € (sis. alv)

Varastotuote

Uusi

279,03 € (alv 0 %)

346,00 € (sis. alv)

Varastotuote

Uusi

333,00 € (alv 0 %)

412,92 € (sis. alv)

Varastotuote

Uusi

270,00 € (alv 0 %)

334,80 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

275,81 € (alv 0 %)

342,00 € (sis. alv)

Varastotuote

Uusi

275,81 € (alv 0 %)

342,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

249,19 € (alv 0 %)

309,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

337,90 € (alv 0 %)

419,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

378,23 € (alv 0 %)

469,00 € (sis. alv)

Varastossa 6 kpl

Uusi

395,16 € (alv 0 %)

490,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

281,45 € (alv 0 %)

349,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

208,87 € (alv 0 %)

259,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

225,00 € (alv 0 %)

279,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

336,00 € (alv 0 %)

416,64 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

241,13 € (alv 0 %)

299,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

288,00 € (alv 0 %)

357,12 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

383,00 € (alv 0 %)

474,92 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

2261,00 € (alv 0 %)

2803,64 € (sis. alv)

Tilaustuote

10 vuoden takuu

Uusi

1047,00 € (alv 0 %)

1298,28 € (sis. alv)

Varastotuote

10 vuoden takuu

Uusi

840,00 € (alv 0 %)

1041,60 € (sis. alv)

Tilaustuote

10 vuoden takuu

Uusi

897,00 € (alv 0 %)

1112,28 € (sis. alv)

Tilaustuote