MASSIMO COPENHAGEN REPEAT matto

100% kierrätettyä PET lankaa, käsin tuftattu

Tuote ID: 5600

alk. 719,00 € (alv 0 %)

Ostoskori vai tarjouskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote


Mitä ihmettä on kierrätetty PET?

PET (lyhenne sanoista Polyethylene Terephthalate) on vahva, kevyt ja usein läpinäkyvä. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta PET on yksi yleisimmin käytetyistä muoveista. PET voidaan kierrättää rPET:ksi. Kierrätysprosessissa PET-muovi kerätään, puhdistetaan ja valmistetaan uusiksi tuotteiksi kuluttamatta luonnonvaroja sekä vähentämällä energiaa ja hiilidioksidipäästöjä, minkä vuoksi rPET:tä pidetään laajalti erittäin kestävänä valintana.

Innovatiivinen prosessi, jossa rPET muutetaan tekstiileiksi, antaa toisen elämän materiaalille, joka ei ole biohajoava ja joka muuten päätyisi kaatopaikalle tai mereen. Tällä prosessilla on monia muita ympäristöhyötyjä: se vähentää ympäristövaikutuksia, välttää uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä, vähentää energiankulutusta ja voi osaltaan vähentää raakaöljyn ja maakaasun talteenottoa maapallosta.

Massimo Copenhagen

Tuotekuvaus

MASSIMO COPENHAGEN REPEAT matto on käsin tuftattu 100 % kierrätetystä muovista (rPET) innovatiivisella prosessilla, joka luo hiilineutraalin kuidun. rPET:n ekohyödyt ovat lukemattomat, sillä se vähentää ympäristövaikutuksia, välttää uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä, vähentää energiankulutusta ja vähentää riippuvuuttamme öljystä raaka-aineena.

RPET:stä valmistetuilla matoilla on korkea kulutuskestävyys ja hyvä lämpösuoja, ja ne näyttävät ja tuntuvat aivan villalta. Kuitu kestää tahroja, hometta ja kosteutta. Voit puhdistaa maton yksinkertaisesti puutarhaletkulla tai pistepuhdistamalla kostealla sienellä. Taustapuolella on ylimääräinen OEKO-TEX-puuvillakerros, joten se sopii kaikille lattioille.

 

Kokovaihtoehdot

  • 160 x 230 cm
  • 200 x 300 cm
  • 250 x 350 cm
  • Ø 300 cm

Mattoa on saatavana myös omilla mitoilla, kysy tästä lisää!

 

Puhdistus: 

Ammattimainen puhdistus on suositeltavaa. Älä koskaan puhdista kemikaaleilla!
Päivittäinen puhdistus: Käytä pölynimuria ilman harjaa usein kun matto on uusi, koska siitä irtoaa nukkaa jonkin aikaa. Matto kannattaa kääntää kahdesti vuodessa epätasaisen kulumisen välttämiseksi ja sijoittaa esim. pehmuste raskaiden huonekalujen jalkojen alle. Huomaa, että värit voivat haalistua, jos matto altistuu voimakkaalle auringonvalolle pidemmän aikaa. Maton alapuolelle saattaa ilmaantua tahroja, joten on suositeltavaa käyttää alusmattoa herkillä pinnoilla.

Lisätiedot

Materiaali: 100% kierrätettyä PET lankaa

Valmistus: Käsin tuftattu

Paino: 4,0 kg/m2

Kokovaihtelu: +/-3%

Värinkesto valolle: ISO 105-B02 – luokka 5

Syttyvyys: 16CFR 1630 (FF-1-70)

Tuotanto:
SA 8000

Suojaus: Scotchgard käsittely ja koinsuojaus mahdollista

Paloa hidastava käsittely: Voidaan käsitellä FLOVAN CGN-01:llä

Takuuaika: 2 v.