TRECE OFFICE BACKPACK toimistoreppu

Tuote ID: 3813

347,00 € (alv 0 %)

Minimitilausmäärä 5 kpl

Ostoskori vai tarjouskori?
Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Tuotteita voi tilata myös pakkauskoon mukaisesti vähemmän kuin minimitilausmäärä, mutta tällöin tulee maksettavaksi pientoimituslisä. Kysy lisää!

Minimimäärään voit yhdistää saman valmistajan nettisivuillamme olevia tuotteita tai muita valmistajan valikoimassa olevia tuotteita.

Muut tuotteet löydät kirjoittamalla "Mitä etsit"-kohtaan valmistajan nimen ja koko valikoiman valmistajan omilta nettisivuilta.

Trece

Tuotekuvaus

TRECE OFFICE BACKPACK toimistoreppu - Järjestä, säilytä ja siirrä toimistotarvikkeitasi ja tietokonettasi. Täydellinen ratkaisu erityisesti toimistoihin, joissa ei ole omia työpisteitä. Säilytä ja siirrä tavaroitasi turvallisesti, ergonomisesti ja tyylikkäästi. Muotoile ja säädä reppua tarpeesi mukaan painikkeilla ja magneettisella lukituksella.

OFFICE BACKPACK on valmistettu neulotusta polyesterihuovasta, 7% villaa, yksityiskohdat käsittelemätöntä nahkaa, jo patinoituu kauniisti ajan myötä.

Kaikissa sääolosuhteissa

Vedenkestävässä pohjassa integroituna sadesuoja, joka on helposti vedettävissä repun päälle.

Kestävä kehitys ja materiaalit:

Huopa täyttä Oekotex 100, luokka I, käsittelemätön nahka. Ei sisällä kiellettyjä atsoväriaineita, syöpää aiheuttavia ja allergeenisia väriaineita, formaldehydiä, torjunta-aineita, raskasmetelleja, tiettyjä kloori- ja tinaorgaanisia aineita, biologisesti aktiivisia tuotteita ja palonestoaineita.

Väri antrasiitti.

 

Lisätiedot

Design: TreCe


Paketin mittatiedot:

• Leveys 31

• Syvyys 13,5

• Korkeus 40