DEVORM HALE tuoli

Istuin ja selkänoja valmistettu PET-huovasta

Tuote ID: 5777

alk. 262,00 € (alv 0 %)

Minimitilausmäärä 6 kpl. Hinta per kappale.

Ostoskori vai tarjouskori?
Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

8-10 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Hale-tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu PET-huovasta. PET-huopa on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. PET-huopa on pehmeä, mutta kestävä materiaali, jolla on erinomainen akustinen suorituskyky. Se on sekä kierrätettyä että kierrätettävää. 

Tuotteita voi tilata myös pakkauskoon mukaisesti vähemmän kuin minimitilausmäärä, mutta tällöin tulee maksettavaksi pientoimituslisä. Kysy lisää!

Minimimäärään voit yhdistää saman valmistajan nettisivuillamme olevia tuotteita tai muita valmistajan valikoimassa olevia tuotteita.

Muut tuotteet löydät kirjoittamalla "Mitä etsit"-kohtaan valmistajan nimen ja koko valikoiman valmistajan omilta nettisivu

DeVorm

Tuotekuvaus

DEVORM HALE tuolin muotoilu on saanut inspiraationsa klassisesta koulutuolista. Tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu PET-huovasta ja runko kestävästä teräksestä. PET-huopa on pehmeä materiaali, joka on valmistettu täysin kierrätetyistä muovipulloista. 

Istuin ja selkänoja ovat saatavilla 11 eri värisessä PET-huopasekoituksessa. Rungon standardi väreinä musta ja valkoinen, mutta voit valita minkä tahansa RAL-värin täydentämään ilmettä. HALE tuoli on saatavissa myös käsinojilla tai istuinverhoilulla. Tuoli on pinottava max 8 kpl.

Mitat:

  • Leveys 51 cm
  • Syvyys 51 cm
  • Korkeus 79 cm
  • Istuinkorkeus 45 cm
  • Paino 5 kg

Suunnittelija

Design: Ivan Kasner

Lisätiedot

Takuuaika: 2 v.