PEDRALI REMIND tuoli

käsinojilla tai ilman

Tuote ID: 4323

110,00 € (alv 0 %)

Minimitilaus 8 kpl, 4kpl/pkt. Hinta per kappale.

Ostoskori vai tarjouskori?

Värivaihtoehdot:

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 3-8 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Malli esillä myymälöissä (Vantaa), tervetuloa tutustumaan!

Tuotteita voi mahdollisesti tilata myös pakkauskoon mukaisesti vähemmän kuin minimitilausmäärä, mutta tällöin tulee maksettavaksi pientoimituslisä. Kysy lisää!

Minimimäärään voit yhdistää saman valmistajan nettisivuillamme olevia tuotteita tai muita valmistajan valikoimassa olevia tuotteita.

Muut tuotteet löydät kirjoittamalla "Mitä etsit"-kohtaan valmistajan nimen ja koko valikoiman valmistajan omilta nettisivuilta.

Pedrali

Tuotekuvaus

PEDRALI REMIND on tyylikäs ja ajaton yleistuoli, jota on saatavissa seitsemässä eri värissä, käsinojilla tai ilman. Väri harmaa RG on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista. REMIND on tilaustuote ja sitä myydään vain 4 kpl setteinä.

REMIND tuolit ovat säänkestäviä, joten ne sopivat hyvin vaikkapa ravintolan terassille taikka toimiston parvekkeelle. Tuolin selkänojaan voi lisätä värikkäitä polypropeeni paloja. Niitä käyttämällä voit luoda tuolin selkänojaan esimerkiksi kuvioita tai kontrastivärejä.

Tuolit ovat valmistettu kestävästä polypropeenista, jota on vahvistettu lasikuidulla. Tuoleja voidaan kasata päällekkäin 8kpl. Ilman käsinojia tuolin paino on 3,7kg ja käsinojilla 4,5kg.

Tuoleille on myös saatavilla tuolikärry, kysy lisää tarjouspyynnössä.

Lisätiedot

 TESTATTU

Tuolit on Catas testattu kovaan julkiseen käyttöön, mm. sairaalat, yökerhot, koulut, toimistot.


Paketin mittatiedot:

• Pakkauskoko 4 kpl