Uudet neuvottelu- ja asiakastuolit

Yhteensä 152 tuotetta

 

510,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

322,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

305,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

322,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

645,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

288,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

442,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

677,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

249,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

891,00(alv 0 %)

Tilaustuote

 

708,06(alv 0 %)

Tilaustuote

Laaja valikoima erilaisia neuvottelu- ja asiakastuoleja. Osa soveltuu myös ravintolakäyttöön sekä ulkoterassille. Neuvottelutuoleja löytyy sekä ilman verhoilua sekä verhoiltuja, pyörillä tai ilman. 

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita neuvottelu- ja asiakastuoleja. Valikoimastamme löytyvät ihanat italaisen desgin-valmistajan Pedralin neuvottelutuolit. Vain osa malleista on myynnissä verkkokaupassamme, kuitenkin kaikkia malleja saa ostettua meidän kauttamme. Pedralin malleista "monitaitureita" eli moneen tilaan sopivia ovat esim. Gliss ja Volt.

  • Manager-tuotesarjassa on monenlaisia tuolivaihtoehtoja. Tyylikkäät ja kookkaat Mesh- ja Fit-mallit luovat ammattimaisen vaikutelman ja tarjoavat tarvittavan tuen ja liikkuvuuden monenlaisia neuvottelutilanteita varten.
  • MOON-neuvottelutuolisarjasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja edullisesti eli jokaiselle jotakin. Tuolia saa verhoiltuna tai puisena ja eri jalustavaihtoehdoilla. Halutessaan tuolia saa myös pyörällisenä.
  • Rennompaan neuvottelutilaan sopivat nojatuolimaiset neuvottelutuolit kuten GIULIA POP, ME tai YOU. Tuoleista saa yhdistettyä hauskoja kokonaisuuksia.
  • Varastossamme on aina runsain mitoin myös edullisia yleistuoleja kuten Masa ja Rolle. Nämä yleistuolit sopivat monenlaisiin eri tiloihin ja ovat myös yllättävän kestäviä tuoleja.