Uudet säilytyskaapit

Yhteensä 50 tuotetta

Laaja valikoima uusia toimiston säilytyskalusteita! Laajasti erilaisia toimistokaappeja, laatikostoja, liukuovikaappeja jne. Jos et löydä mieleistäsi kaappia, niin voit lähettää siitä kyselyn meille, niin selvitämme, saisiko toiveidesi mukaista kaappia tilattua juuri Sinun tarpeisiisi.

Valikoimamme ytimen muodostavat UNI-sarjan sekä CHOICE- sarjan säilytyskalusteet, joihin kuuluu liuta erilaisia laatikostoja, kaappeja ja hyllyjä. Edulliset ja kestävät tuotteet sopivat niin suuren toimiston kalustamiseen kuin kotitoimistonkin tarpeisiin. 

Sarjaan kuuluu mm. valikoima eri kokoisia ja värisiä arkistokaappeja, avohyllyjä ja liukuovikaappeja. Lisäksi laatikostojavaatekaappeja ja lokerokaappeja. BOXI sarjasta löydät työpöydän päätyyn sijoitettavia apteekkarinkaappeja, joissa on markkinoiden parhaat liukumekanismit. Apteekkarinkaappeja saa eri kokoisina ja eri värisinä - halutessaan myös kaksivärisenä! 

Kalusteet on valmistettu helppohoitoisesta melamiinista, joka sopii erinomaisesti pitkäaikaiseenkin arkistokäyttöön. Pinta ei kerää helposti pölyä eikä kärsi kosteudesta tai kolhuista. Kaappien ja säilytyskalusteiden kyljet ja selät on viimeistelty niin, että niitä voidaan käyttää huoletta tilanjakajina yleistä ilmapiiriä latistamatta. Joihinkin malleihin on saatavilla myös akustiikkapaneeleita - kysy näistä lisää!