NARBUTAS CHOICE säilytyskokonaisuudet

Eri vaihtoehtoja, valitse omasi ja pyydä tarjous!

Tuote ID: 5682

Ostoskori vai tarjouskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Hinta määrittyy valitun kokonaisuuden ja värien perusteella.
Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! 

Tuotekuvaus

NARBUTAKSEN CHOICE on modulaarinen säilytyskalustesarja, johon kuuluu useita erilaisia säilytyskalusteyksiköitä. Niistä voit koota haluamasi säilytyskokonaisuuden. Kuvissa esimerkkejä erilaisista kokonaisuuksista. Voimme myös rakentaa haluamasi kokonaisuuden, kysy tästä lisää!

Kaapin runko ja sisusta ovat helppohoitoista matalapainelaminaattia, jota on saatavissa usealla eri värillä. Voit valita hyllylevyt/väliseinät joko samanvärisinä tai erivärisinä mitä itse kaapin runko on. Näin voit tehdä hauskan kombinaation! Katso värivaihtoehdot lisäkuvista. Sokkeli ja mahdolliset vetimet valittavissa, mallit näkyvissä lisäkuvissa.

Kaappeihin voi halutessaan tilata myös verhoiltuja paneeleita, joilla tilaan saa tuotua lisää väriä. Kangas- ja värivaihtoehtoja on useita, kysy näistä lisää!

Värivaihtoehdot:
Matalapainelaminaatti, värivaihtoehdot lisäkuvassa.

Mitat:
Riippuu valitusta kokonaisuudesta, eri yksiköiden mitat lisäkuvassa. Lopulliseen korkeuteen vaikuttaa valittu sokkeli.

Lisätiedot

Kaappiyksiköt toimitetaan koottuna, asiakas kiinnittää kaappiin vain valitsemansa sokkelin ja vetimet, jotka ovat paketissa mukana. Eri kaapit ovat toisistaan erillään. Mikäli haluat kaappikokonaisuuden kasattuna, pyydäthän tarjouksen asennuksesta.

Takuuaika: 5 v.