Uudet lattiasermit

Ääntä vaimentavat ACUSTO sermit tuovat toimistollesi pehmeyttä, rauhaa sekä tyylikkyyttä. Akustiikkasermejä ja -paneeleita on saatavissa pöytään, seinään tai kattoon kiinnitettävinä. Seinään kiinnitettävillä akustiikkalevyillä voit tehdä vaikka taideteoksen seinällesi, joka samalla vaimentaa ääniä. Sarjaan kuuluu myös Acusto sohva, jossa voit rauhassa puhua puhelimessa tai pitää pikku palavereja. Tutustu alta valikoimaamme!


ACUSTO pöytäsermejä on kolmea mallia: ACUSTO 53, ACUSTO 76 ja ACUSTO DUO. ACUSTO 53 sermi kohoaa 53 sentin korkeudelle pöytälevyn ylle, kun taas ACUSTO 76 jatkuu myös pöytälevyn alapuolelle ja näin tarjoaa hieman perusteellisemman äänieristyksen ja näkösuojan. ACUSTO 53 -mallia on tarjolla kuudella eri leveydellä 70 ja 180 senttimetrin välillä, ACUSTO 76 on puolestaan 100–160 cm leveä. ACUSTO 53 pöytäsermiä on saatavilla myös korkeussäädettävillä kiinnikkeillä, jolloin korkeuden pöydän pinnasta voi asettaa haluamaansa kohtaan väliltä 0-50 cm. Kokovaihtoehdot ovat 120-180 cm. ACUSTO DUO sermin korkeuden voi säätää haluamakseen, sermin kokonaiskorkeus on 74 cm. ACUSTO DUO sermiä saa kahdella eri värillä ja leveydellä 140 cm tai 160 cm. Isompiin projekteihin voit kysyä tarjousta pöytäsermeistä myös mittojen mukaan!

ACUSTO sermi on mittojen mukaan tilattava seisova sermi. Sermiin tilataan erikseen jalat tai pyörälliset jalat, jotka ovat tarpeelliset tiloissa, joissa sermin paikkaa vaihdetaan usein tai sitä tulee säilöä aina toisinaan. Sermejä voi myös kiinnittää yhteen, jolloin tulee erikseen tilata kiinnityskappaleet.

Kaikki nämä akustiikkasermit vaimentavat ääntä tehokkaasti, sillä sisällä on erittäin korkealaatuista ääntä eristävää akustista vaahtomuovia. Sermin päällinen verhoillaan kestävällä villa- tai polyesterikankaalla. Värivaihtoehtoja on useita erilaisia - pöytäsermit ovatkin oiva tapa tuoda väriä toimistoon tai vaikka korostaa yrityksen brändiväriä. Pöytäsermit kiinnitetään pöydän alle ruuveilla, pöytäkiinnikkeet sisältyvät tuotteen hintaan.

ACUSTO-tuoteperheeseen kuuluvat myös itseoikeutetusti seinien ja katon akustiikkalevyt: ACUSTO seinä-/kattopaneeli ja ACUSTO LIGHT seinä-/kattopaneeli. Tyylikkäät paneelit rauhoittavat työtilan äänimaisemaa ja tekevät siitä samalla visuaalisesti miellyttävän. Villa- tai polyesterikankaalla verhoillut akustiikkalevyt kiinnitetään joko seinään ruuveilla tai liimaamalla. Kattoon paneelit kiinnitetään liimamalla tai säädettävillä vaijereilla. Värivaihtoehtoja on useita erilaisia, joten paneeleilla on mahdollista tehdä ihmeitä sisustuksen ilmeelle.

ACUSTO sohva on erikoisen ihana toimistokaluste, joka luo keskelle työtilan hälyä rauhallisen sopukan, jossa on hyvä käydä pieniä palavereja tai ihan vain rauhoittua hetken aikaan. Sohvaa ympäröivät kolmelta sivulta korkeat villatekstiilillä verhoillut akustiikkasermit, jotka eristävät sohvan ulkomaailman melusta. Värivaihtoehtoja on jälleen kokonaista viisitoista erilaista.

ACUSTO WALL iso seinäpaneeli

ACUSTO WALL iso seinäpaneeli

ACUSTO WALL iso seinäpaneeli

KAIKUUKO? Nyt löytyi edullinen ja helppo ratkaisu. ACUSTO WALL seinäpaneeli on tyylikäs ja kevyen oloinen ja se luo tilaan kodikkaan ilmapiirin. Paneeli on todella nopea ja helppo asentaa, sen voi joko liimata seinään (betoni/kivi) tai niitata, esim viimeistelynaulaimella. ACUSTO WALL on valmistettu PET kierrätysmuovista...

200,81(alv 0 %)

249,00 € (sis. alv 24 %)

Näytä:

Yhteensä 3 tuotetta

Uusi

120,16 € (alv 0 %)

149,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

659,68 € (alv 0 %)

818,00 € (sis. alv)

Tilaustuote

Uusi

24,19 € (alv 0 %)

30,00 € (sis. alv)

Tilaustuote