NARBUTAS CHOICE avohylly, kork. 178 cm

Leveys 80 cm, 100 cm tai 120 cm

Tuote ID: 2516

240,00 € (alv 0 %)

Ostoskori vai tarjouskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Tuotekuvaus

NARBUTAKSEN CHOICE avohylly väliseinällä on osa modulaarista CHOICE säilytyskalustesarjaa. Kaapin runko ja sisusta on helppohoitoista matalapainelaminaattia, jota on saatavissa usealla eri värillä. Voit valita hyllylevyt/väliseinät joko samanvärisinä tai erivärisinä mitä itse kaapin runko on. Näin voit tehdä hauskan kombinaation. Sokkelivaihtoehtoja on useita, valitse omasi.

CHOICE sarjan kaappeihin on lisäksi saatavana erillisiä sivu- ja päälipaneeleita sekä taustalevyjä. Näiden avulla voit luoda persoonallisen toimiston. Kysy näistä lisää!

Huomioithan että avohyllyn lopullinen korkeus riippuu valitsemastasi sokkelista. Ovellisessa kaapissa on lukko ja 2 avainta.

Mitat: leveys valittavissa 80 cm, 100 cm tai 120 cm, korkeus 178 cm + valittu sokkeli, syvyys ilman ovia 40 cm, syvyys ovien kanssa 42 cm

Vetimiksi voit valita joko maalatut upotetut alumiinivetimet tai maalatut metallivetimet. Huom! Upotetuilla vetimillä liukuovi aukeaa koko hyllyn mitalta, kun taas metallivetimillä ovi ei aukea täysin auki, vaan jää 57 mm hyllyn eteen. 

Lisätiedot

Avohylly toimitetaan koottuna. Asiakas kiinnittää kaappiin vain valitsemansa sokkelin, joka on paketissa mukana. 

Takuuaika: 5 v.