SCORE AMAZONE BALANCE HEALTH CARE aktiivinen satulatuoli

Saumaton verhoilu puhdastiloihin

Tuote ID: 5429

787,00 € (alv 0 %)

Muita tuotevaihtoehtoja on saatavilla
Lisävarusteet
Ostoskori vai tarjouskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Aktiivinen liike istumisen aikana sekä lantion liikkeet vähentävät staattista rasitusta, joka kohdistuu istuessa mm. nikamien välilevyihin sekä eri lihasryhmiin. Terveen istumisen ydin on hyvä, dynaaminen työasento, jonka tämä tuoli auttaa säilyttämään pidempään. Aktiivisella tuolilla saat lisäksi samalla harjoitettua lihaksistoa!

Score

Tuotekuvaus

SCORE AMAZONE BALANCE HEALTH CARE on saumattomasti verhoiltu aktiivinen satulatuoli, jonka säädettävä Balanssi-tasapainomekanismi varmistaa sen, että tuolin istuin liikkuu käyttäjän liikkeiden mukana. AMAZONE BALANCE HEALTH CARE satulatuoli on erityisesti kehitetty käytettäväksi sairaaloissa, klinikoilla, lääkäreissä, fysioterapiassa tai työpaikoilla, joissa hygienialle asetetaan korkeat vaatimukset. Ergonomisesti muotoiltu istuin varmistaa oikean asennon ja vähentää väsymystä. 

Saumaton verhoilu estää lian ja pölyn kerääntymisen saumoihin. Verhoiluvaihtoehtoja on kaksi, molemmat verhoiluvaihtoehdot ovat antibakteerisia. PUxx on korkealaatuinen ja joustava PU-nahka. Toisin kuin useimmat verhoilut, PUxx keinonahalla verhoillut istuimet kestävät klooripohjaisia ​​puhdistus- ja desinfiointiaineita, 70 % alkoholia ja vetyperoksidia. Stamskin on kestävä ja hengittävä keinonahka, joka kestää verta, virtsaa, hikeä, hometta ja vettä.

Jos on tärkeää pitää kätesi steriilinä, on suositeltavaa käyttää satulatuolia, jossa on jalkasäädin korkeudensäätöön. Jalkasäädön avulla istuinkorkeutta säädetään kätevästi jalalla, joilloin kädet jäävät vapaaksi. Jalkasäätöä käytetään paljon terveydenhuollossa, erityisesti hammaslääkäreillä ja leikkaussaleissa, joissa hygieenisyys on avainasemassa. Usein puhutaankin dental mallista tai kirurgin jalkasäädöstä.

Verhoiluvaihtoehdot:

 • PUxx keinonahka - korkealaatuinen ja joustava PU-nahka, joka kestää klooripohjaisia ​​puhdistus- ja desinfiointiaineita, 70 % alkoholia ja vetyperoksidia.
 • Stamskin keinonahka - kestävä ja hengittävä keinonahka, joka kestää verta, virtsaa, hikeä, hometta ja vettä.

Tuolin ominaisuudet:

 • keinuva aktiivinen istuin, keinun jäykkyys säädettävissä
 • kiillotettu alumiini jalkaristikko
 • pyörät ovat pehmeät, koville lattioille tarkoitetut (vaihtoehtoisesti saa kovat pyörät, jarrulliset pehmeät pyörät tai liukunastat)
 • korkeudensäätö kaasujousella (saatavana eri korkeuksia)

Lisävarusteet:

 • selkänoja, jossa korkeussäätö ja kulman (kallistus) säätö
 • korkeudensäätö jalkasäätimellä (ristikon alapuolelle tuleva kehä, josta korkeuden saa säädettyä) - tällä säätimellä kädet pysyvät vapaina ja työympäristö puhtaampana
 • leveämpi istuin (L44 x S30 cm) - kysy tästä lisää!

Lisätiedot

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Tuolin mitat:

 • korkeudensäätö kaasujousella:
  matala 49-63 cm, normaali 59-77 cm, korkea 63-88 cm
 • istuimen leveys 34 cm, syvyys 30 cm
 • jalkaristikon halkaisija 54 cm

Takuuaika: 5 v.


Paketin mittatiedot:

• Pakkauskoko 1 kpl


Katso tuotevideo