Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

MALMSTOLEN 7000 työtuoli

TÄYDELLINEN TYÖTUOLI, JOS SAMAA TUOLIA KÄYTTÄÄ USEAMPI HENKILÖ VUOROTELLEN.

Tuote ID: 788

801,00 € (alv 0 %)

993,24(sis. alv 24 %)

Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Malli esillä myymälöissä (Vantaa ja Tampere), tervetuloa tutustumaan!

Tilausaika: 4-5 vkoa

 

Tuotekuvaus

MALMSTOLEN 7000 on erittäin helppokäyttöinen. Kehosi saa hyvän tuen ja rentoutuksen, vaikka työtuolia käyttäisi useampi ihminen vuorotellen. Kun selkäranka saa hyvän tuen, voivat sitä ympäröivät selkälihakset rentoutua, eikä sinun tarvitse miettiä miten istut.

MALMSTOLEN 7000 on ergonominen työtuoli, jossa on syncroglide keinumekanismi. Keinun ollessa vapautettuna, selkänojaa kallistettaessa istuin liukuu taaksepäin. Tämä tarkoittaa sitä, että istujan selkä on kontaktissa selkänojaan koko ajan ja selkä saa parhaan mahdollisen tuen. Tämä mahdollistaa myös sen että verenkierto ja ruuansulatus paranee, jolloin istujan vireystaso ja keskittymiskyky paranee. Istuimen ja selkänojan kulmaa voi säätää erikseen. 

Miksi MALMSTOLEN 7000 on niin hyvä?
Malmstolen on tutkinut ihmiskehoa ja kehittänyt työtuolin tältä pohjalta. Selkänojassa on neljä elastista nauhaa muokkaamassa selkänojan muotoa selän profiilin mukaan. Elastiset nauhat ovat säädettävät. Tämän vuoksi selkänoja tarjoaa selälle laajan tukipinnan ja vähentää kuormitusta. Istuin on kehitetty yhdessä ruotsalaisen DUX-sänkyvalmistajan kanssa ja siinä käytetään samaa spiraalijousitettua DUX-materiaalia mitä sängyissäkin. Tästä johtuen istuin on erittäin pehmeä ja muotoutuu käyttäjän vartaloon, sekä jakaa istujan painon tasaisesti.

Malmstolenin omilta nettisivuilta voit lukea lisää. Siellä on hyvin paljon tietoa ergonomiasta, kaikki Malmstolenin sertifikaatit, käyttöohjevideot ym. Sivut ovat luettavissa ruotsiksi tai englanniksi. Ohessa linkki: MALMSTOLEN

MALMSTOLEN 7000 on tilaustuote ja sitä on saatavilla eri varusteilla. Valitse omasi! Saatavissa myös ESD versiona. 24 H valvomotuolina käytettäessä, on mahdollisuus tilata työtuoli nahkavahvistuksilla sekä vahvistetulla selkänojan kiinnikkeellä. Toimitusaika näille n. 3-4 vk. Kysy meiltä muista malleista, lisäosista ja väreistä lisää!

Lisätiedot

VIIKON ILMAINEN KOEKÄYTTÖ YRITYKSILLE, KYSY TÄSTÄ LISÄÄ! Kahdeksan kymmenestä koekäyttäjästä päätyy Malmstoleniin.

ErgoFlex käsinojat:
Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö sekä käsinojan kierto.

Corona Plus käsinojat:
(suositellaan 24 h tuoleihin)

Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö.

10 V. TAKUU normaalissa toimistokäytössä tai 5 V. TAKUU 24 H valvomotuolina

Tämä tuoli sopii molempiin käyttökohteisiin.

Paino testattu: 110 kg asti

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 10 v. (5 v. 24/7)


Paketin mittatiedot:

• Paino 31,5 kg

• Leveys 69

• Syvyys 50

• Korkeus 68

• Pakkauskoko 1 kpl

Saatat tarvita myös: