MALMSTOLEN 4000 työtuoli

EHKÄ PARAS TYÖTUOLI IKINÄ!

Tuote ID: 1181

840,00 € (alv 0 %)

Ostoskori vai tarjouskori?
Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Tilausaika: 4-5 vkoa

Malli esillä myymälöissä (Vantaa ja Tampere), tervetuloa tutustumaan!

 

Tuotekuvaus

MALMSTOLEN INDIVIDUAL 4000 – tuoli, joka täydentää sinua.

Individual sarja kattaa Malmstolenin ergonomisesti edistyneimmät ja hienoimmat tuolit. Individual-sarjan tuolit on suunniteltu nimensä mukaisesti juuri Sinulle. Laajat säädöt mahdollistavat täydellisen istuinmukavuuden ilman kompromisseja takaamaan parhaan mahdollisen ergonomian työskennellä pitkiäkin aikoja istuen. Yksilöllisesti säädetty tuoli seuraa jokaista liikettäsi antaen tukea kun sitä tarvitset ja mukavuutta koko päiväksi.

MALMSTOLEN INDIVIDUAL 4000 mallissa on portaattomasti säätyvä polvi-kallistusmekanismi, jossa liikkeen akseli sijaitsee välittömästi istuimen etureunan alla. Tuolin tasapaino säilyy täydellisenä samalla kun tuki ja kuormituksen poisto kohdistuvat juuri oikeille kehon alueille.

Selkänojan muodon saa säädettyä neljän elastisen tarranauhan avulla juuri oikeaksi ja istuinmukavuudesta vastaa DUX-sänkyvalmistajan kanssa yhteistyössä työtuoliin kehitetty spiraalijousitus. DUX jousituksen ansiosta istuin on erittäin miellyttävä ja mukautuu käyttäjän vartalon mukaisesti jakaen painon tasaisesti koko istuimelle. DUX-istuin täytyy kokea – tule koeistumaan!

Varastotuotteenamme on MALMSTOLEN INDIVIDUAL 4000 High tuoli erittäin kestävällä mustalla FAME 60999 verhoilulla (hankauskestävyys 200.000 Martindalea), kiillotetulla alumiiniristikolla ja 4 suuntaan säätyvillä ErgoFlex käsinojilla, sekä koville lattioille tarkoitetuilla pyörillä. Muut mallit ja värit saadaan tilauksesta noin 3-4 viikon toimitusajalla. Mahdollisuus myös käyttää asiakkaan omaa kangasta. Kysy lisää ja rakennetaan juuri Sinun tuolisi! 

Lisätiedot

VIIKON ILMAINEN KOEKÄYTTÖ YRITYKSILLE, KYSY TÄSTÄ LISÄÄ! Kahdeksan kymmenestä koekäyttäjästä päätyy Malmstoleniin.

ErgoFlex käsinojat:
Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö sekä käsinojan kierto.

Corona Plus käsinojat:
(suositellaan 24 h tuoleihin)

Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö.

Paino testattu: 110 kg asti

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 10 v. (5 v. 24/7)


Paketin mittatiedot:

• Paino 31,5 kg

• Leveys 69

• Syvyys 50

• Korkeus 68

• Pakkauskoko 1