TRECE CLOUD kierrätysasema

Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

Tuote ID: 3811

alk. 2 531,00 € (alv 0 %)

Alk. hinta Cloud 2 -osainen

Ostoskori vai tarjouskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Trece

Tuotekuvaus

TRECE CLOUD on siirrettävä kierrätyskaluste, joka on suunniteltu sopimaan moderniin työympäristöön, jossa joustavuus ja estetiikka ovat avaintekijöitä. Yksinkertainen ja tyylikäs suunnittelu, pyöristetyt kulmat ja "rohkeat" pyörät.

Kantavuus 80 kg / pyörä, mustat pyörät kumipinnalla, korkeus 100 mm (Cloud 3-kaapissa ylimääräinen pyörä, yht. 5 kpl). Kaikki pyörät kääntyviä ja kahdessa pyörässä jarru.

Käytettävä molemmin puolin, joten Cloudin voi sijoittaa seinää vasten tai keskelle huonetta. Ovien sisäpuolella luiska, joka ohjaa jätteet pussiin. Symbolit ovissa ja takana: symbolit voi itse valita vaihtoehdoista. Edessä ovet ja kiinteä takaosa. Rungon materiaali umpilaminaatti (väri helmevalkoinen tai antrasiitinharmaa) tai lakattu MDF (eri värivaihtoehtoja). Ovet pulverimaalattua terästä, oville useampia eri värivaihtoehtoja.

Mitat:
Cloud 2: leveys 787 mm, korkeus 1090 mm, syvyys 500 mm
Cloud 3: leveys 1172 mm, korkeus 1090 mm, syvyys 500 mm

Suunniteltu 85-125 litran jätesäkeille. Lisävarusteena saatavana 85 litran jätesäkkejä (25 ps/pkt), kosteussuoja alaosaan sekä kumimatto.

Suunnittelija

Design: Ebba Hellberg ja Sigrid Ljungström

Lisätiedot

Kestävä kehitys ja materiaalit:

Ruotsissa valmistetut jauhemaalatusta teräksestä valmistetut ovet. Teräs koostuu 20% kierrätetystä materiaaleista. Teräs 100% kierrätettävää. Jauhemaalaus on kestävä valinta, koska liuottimia ei käytetä. MDF-kehys täyttää formaldehydi / CARB2-vaatimukset E1 MDF sertifioidusta metsätaloudesta.