VAIMEE BASED seinä-/kattopaneeli

S ja XL

Tuote ID: 4338

91,00 € (alv 0 %)

Minimitilausmäärä 9 kpl.

Ostoskori vai tarjouskori?

Värivaihtoehdot:

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Tuotteita voi tilata myös pakkauskoon mukaisesti vähemmän kuin minimitilausmäärä, mutta tällöin tulee maksettavaksi pientoimituslisä. Kysy lisää!

Minimimäärään voit yhdistää saman valmistajan nettisivuillamme olevia tuotteita tai muita valmistajan valikoimassa olevia tuotteita.

Tuotekuvaus

VAIMEE BASED on helppokäyttöinen akustiikkapaneeli. BASED akustiikkapaneelia on kaksi eri kokoa: S 60 x 60 cm ja XL 122 x 244 cm. S kokoisen paneelin takapuolella on kiinnitystarra, jonka avulla kiinnität sen helposti lähes minne tahansa- ja tarvittaessa se on helppo irrottaa. Tarra sopii käytännössä kaikkiin pintoihin. S kokoinen paneeli tarttuu maalattuihin tai lakattuihin pintoihin, tapettiin, betoniin, metalliin ja lasiin. Erillisiä liimoja tai muita asennustarvikkeita ei tarvita kiinnittämiseen, mutta kiinnityspintojen tulee olla puhtaat liasta ja rasvasta.

XL kokoisen akustiikkalevyn voi kiinnittää erittäin vahvalla kaksipuolisella teipillä tai akustiikkalevyn kiinnitysliimalla. Se voidaan myös ripustaa vaijerilla tai profiililla kattoon tai seinään.

BASED akustiikkalevy on sitkeää, iskunkestävää ja tiivistä materiaalia. Sillä on erittäin hyvä äänenvaimennuskyky, sillä se on tiheää. Levyyn voidaan porata reikiä ja aukkoja. Sitä voidaan aina leikata ja muokata huoletta, koska se on sisältä samanväristä kuin pinnalta.

Saatavilla myös omalla kuvalla, kysy lisää!

Lisätiedot

- Absorptioluokka A SFS-EN ISO 354:2003 ja SFS-EN ISO 11654:1997 mukaan

- Palokuokka D-s2, d0(EN 13501-1:2018, EN ISO 11925-2:2010)

- Mitat 600 x 600 x 24 (mm), 1 220 x 2 440 x 24 (mm)

- Paino 1,2 kg, 3,6 kg/m2

- Valmistettu kierrätetyistä juomapulloista

- Läpivärjätty materiaali

- Voidaan leikata ja maalata

- Iskunkestävä

- Hajuton ja päästötön M1-sisäilmaluokiteltu materiaali

- Jäykkä, voidaan ripustaa käyttäen vain vähän kiinnityspisteitä

- Myydään kolmen kappaleen pakkauksissa.