ACUSTO LIGHT seinä-/kattopaneeli

Eri kokoja, Berta polyesterikangasverhoilu

Tuote ID: 2147

38,00 € (alv 0 %)

Ostoskori vai tarjouskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Malli esillä myymälöissä (Tampere), tervetuloa tutustumaan!

Tuotekuvaus

ACUSTO LIGHT seinä-/kattopaneeli on ääntä vaimentava, pehmeä sermi, jolla voit luoda toimistoosi rauhaa, tyylikkyyttä ja persoonallisen ilmeen. ACUSTO LIGHT seinä-/kattopaneeli minimoi kaikuja ja melua sekä parantaa työrauhaa. Lisäksi paneeleita yhdistelemällä voit luoda yritysilmeeseesi sopivia taideteoksia toimistoosi.  ACUSTO LIGHT seinä-/kattopaneelin sisällä on ääntä vaimentavaa materiaalia ja päälikangas on pehmeää villaa tai polyesteriä. Paneelin paksuus on valittavissa joko 4,8 (C-luokka) cm tai 6,8 cm (A-luokka). Kangas- ja värivaihtoehtoja on useita. Kiinnikkeet on tilattava eriksen.

Hinnat Berta verhoilulla. Jos haluat jollain muulla verhoilulla, ilmoitathan siitä tarjouspyynnön lisätiedoissa, niin laskemme tarjouksen!

Lisätiedot

Huom! Kiinnikkeet ja mahdolliset yhdistyskappaleet on tilattava erikseen.

Paneelien kiinnikkeita löytyy kahta eri mallia, joko porattavia tai liimattavia, riippuen seinän materiaalista. Kattopaleelit voi lisäksi halutessaan laittaa katosta roikkumaan. Vaijerit ovat korkeussäädettävissä välillä 5-120 cm.

Lisäksi löytyy omat paneelit ns. Armstrong kattoon. Eli jos katossa on valmiina Armstrong listat, voit vaihtaa tavalliset levyt ACUSTO LIGHT paneeleihin. Tällöin paneeleissa on valmiina metalliset kiinnikkeet, joilla saat paneelin kiinni katossasi jo oleviin Armstrong listoihin. 

Takuuaika: 5 v.