Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

NARBUTAS BOXI apteekkarinkaappi

Sisusta hyllyillä ja laatikoilla

Tuote ID: 3620

536,00 € (alv 0 %)

664,64(sis. alv 24 %)

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitusaika: 4-6 vko
Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Tuotteen lisätuotteet

Tuotekuvaus

NARBUTAKSEN BOXI apteekkarinkaappi sijoitetaan pöydän päätyyn, jolloin se toimii myös tilanjakajana. Kaappia on saatavana sekä oikean- että vasemmankätisenä.

Kaapissa on joko 2 hyllytasoa mappikorkeudessa ja alalaatikko (sopii riippukansioille mutta myös käsilaukulle tai muille henk.koht. tavaroille) tai 1 ylähylly ja 2 pientä laatikkoa. Lisäksi laatikkojen päällä, alla ja sivulla lasku- ja säilytystilaa. Kaappi on lukittava ja mukana tulee 2 avainta. Kaapin kuormitus on max 50 kg.

Käyttötapa (määrittelee apteekkarinkaapin syvyyden):
Yhden pöydän päätyyn (vastapäätä ei toista pöytää): syvyys 80 cm
Kahden pöydän päätyihin (pöydät vastakkain): syvyys 82 cm

Mitat:
syvyys 80 cm tai 82 cm, korkeus 120 cm, leveys 42 cm

BOXI apteekkarinkaappi on tilaustuote ja sitä on saatavissa usealla eri värillä, myös kaksivärisenä. Halutessaan kaappiin, jossa 1 hylly ja 2 pientä laatikkoa, voi tilata lisätuotteena CHOICE BOX laatikoston tai takkikoukun.

Lisätiedot

Kaappi toimitetaan koottuna. Asiakas kiinnittää kaappiin vain valitsemansa kahvan, joka on paketissa mukana.

BOXI kalustesarja tarjoaa edullisen ja tyylikkään ratkaisun nykyajan moderniin toimistoon. BOXI apteekkarinkaappi on helppohoitoista ja huoletonta matalapainelaminaattia.

Kaapissa on markkinoiden parhaat liukumekanismit: kaappi aukeaa erittäin kevyesti liukuen suoraan eteenpäin ja näin siitä on kätevää ottaa mappeja. Kiinni työnnettäessä ovessa on pohjavaimennus, jolloin se sulkeutuu pehmeästi. Lisäksi BOXI apteekkarinkaapissa on pohjassa säätötassut, joilla voi tasata lattian epätasaisuuksia.

Takuuaika: 5 v.