Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

NARBUTAS BOXI LOW apteekkarinkaappi

Matalampi apteekkarinkaappi, kätisyys vaihdettavissa

Tuote ID: 2168

350,00 € (alv 0 %)

434,00(sis. alv 24 %)

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitusaika: 4-6 vko
Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Tuotekuvaus

NARBUTAKSEN BOXI LOW apteekkarinkaappi sijoitetaan pöydän päätyyn, jolloin se toimii myös tilanjakajana. Kaappia on saatavana sekä oikean- että vasemmankätisenä. Tarvittaessa kätisyyden voi vaihtaa myöhemmin, vaihto helposti tehtävissä.

Kaapissa on yksi hylly mapeille, toinen matalampi hylly ja yllä kynäteline. Lisäksi kaapin päälle voi tilata avohyllyn tai kukkalaatikon. Kaappi on lukittava ja mukana tulee 2 avainta. Kaapin kuormitus on max 50 kg.

Käyttötapa (määrittelee apteekkarinkaapin syvyyden):
Yhden pöydän päätyyn (vastapäätä ei toista pöytää): syvyys 80 cm
Kahden pöydän päätyihin (pöydät vastakkain): syvyys 82 cm

Mitat: syvyys 80 cm tai 82 cm, leveys 42 cm, korkeus 74 cm

BOXI LOW apteekkarinkaappi on tilaustuote ja sitä on saatavissa usealla eri värillä, myös kaksivärisenä. Halutessaan kaapin sisälle voi tilata lisätuotteena CHOICE BOX laatikoston.

Lisätiedot

Kaappi toimitetaan koottuna. Asiakas kiinnittää kaappiin vain valitsemansa kahvan, joka on paketissa mukana.

BOXI kalustesarja tarjoaa edullisen ja tyylikkään ratkaisun nykyajan moderniin toimistoon. BOXI LOW apteekkarinkaappi on helppohoitoista ja huoletonta matalapainelaminaattia.

Kaapissa on markkinoiden parhaat liukumekanismit: kaappi aukeaa erittäin kevyesti liukuen suoraan eteenpäin ja näin siitä on kätevää ottaa mappeja. Kiinni työnnettäessä ovessa on pohjavaimennus, jolloin se sulkeutuu pehmeästi. Lisäksi BOXI LOW apteekkarinkaapissa on pohjassa säätötassut, joilla voi tasata lattian epätasaisuuksia.

Takuuaika: 5 v.