Vastuullisuus ja ympäristöpoliitikka

Tervetuloa tutustumaan vastuullisuuteemme ja ympäristöpolitiikkaamme! Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Panostamme ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja pyrimme minimoimaan hiilijalanjälkeämme kaikissa toiminnoissamme. Teemme tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Vastuullisuus kalusteissamme:
Tuotevalikoimassamme haluamme tarjota kalusteita ja palveluita kustannustehokkaasti, eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Haluamme panostaa tuotteiden korkeaan laatuun, materiaaleihin ja muotoiluun. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaasti valmistettuja, ajattomia kalusteita, jotka kestävät aikaa, kulutusta ja käyttöä. Pyrimme suosimaan kalusteita, jotka ovat ympäristöystävällisesti tuotettuja ja valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja tai kierrätettäviä materiaaleja. Pitkällä elinkaarella ja materiaalivalinnoilla säästämme sekä vähennämme luonnonvarojen käyttöä ja syntyvää jätettä.

Nettisivuiltamme löydät tuotteita, joissa on ”GREEN”-merkintä. Merkintä kertoo siitä, että valmistaja on tiedottanut vastuullisesta valmistusmenetelmästään tuotteessa, esim. kierrätysmateriaalien suhteen. Myyjiltämme saat lisätietoa kalusteiden materiaalivaihtoehdoista.

Panostamme elinkaariajatteluun myös myymällä käytettyjä, mutta edelleen hyväkuntoisia kalusteita. Pidennämme käytettyjen kalusteiden elinkaarta huoltamalla ja kunnostamalla niitä esimerkiksi uudelleenverhoilulla. Lisäksi huolehdimme vanhojen kalusteiden ohjauksesta uudelleenkäyttöön ja asianmukaisesta kierrätyksestä.

 

Toimimme ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardin mukaisesti. Alta voit tutustua ISO 14001:2015-sertifikaattiimme. Olemme luoneet yrityksellemme ympäristöpolitiikan, jota olemme sitoutuneet noudattamaan. Ympäristöpolitiikkaamme voit tutustua alla.