Tuotekuvat
  • NARBUTAS SILENT ROOM L puhelinkoppi/vetäytymistila
  • NARBUTAS SILENT ROOM L puhelinkoppi/vetäytymistila
  • NARBUTAS SILENT ROOM L puhelinkoppi/vetäytymistila
  • NARBUTAS SILENT ROOM L puhelinkoppi/vetäytymistila
  • NARBUTAS SILENT ROOM L puhelinkoppi/vetäytymistila
Värikartat ja lisäkuvat

NARBUTAS SILENT ROOM L puhelinkoppi/vetäytymistila

1-4 hengelle, PYYDÄ TARJOUS!

Tuote ID: 3803

Tarjouskori vai ostoskori?

Saatavuus

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Toimitus

Toimitusaika: 4-6 vko

Toimitukset kattavasti koko Suomeen.

Tuotekuvaus

NARBUTAKSEN SILENT ROOM sarja on hiljainen tila keskellä modernia toimistoa. Rauhallinen paikka kokouksille, puhelinkeskusteluihin ja keskittymistä vaativiin yksilöllisiin töihin. SILENT ROOM sarjan akustisissa tiloissa on hyvä sisäilma, akustiikka ja valaistus. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja värivaihtoehtoja on runsaasti. 

Paneelit on valmistettu korkealaatuisesta akustisesta materiaalista, joka poistaa kaiun ja jolla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Verhoillut ulkopinnat poistavat melun tehokkaasti ja luovat akustisesti optimoidun työympäristön.

SILENT ROOM L on varustettu sähköpistokkeella tai sähkö- sekä USB-pistokkeella tai kolmella sähköpistokkeella valintasi mukaan. Led valaistus ja ilmastointi toimivat automaattisesti. Älykäs ohjausyksikkö valitsee optimaalisen ilmavaihto- ja valaistustason ja tarvittaessa yksilöllinen säätäminen on mahdollista. Henkilön poistuessa tilasta voimakas ilmanvaihto ja valojen himmennys aktivoituu automaattisesti. Lisäksi Silent Room L mallissa on vakiona VESA kiinnikkeet näyttöä varten ja kiinteä pöytä. Ainutlaatuisen suunnittelunsa ansiosta SILENT ROOM L voidaan asettaa mihin tahansa tilassa keskelle lattiaa tai seinän viereen, itsenäisenä akustisena yksikkönä tai kokonaisuutena.

Ulko- ja sisäpuolen materiaali- ja verhoiluvalikoima on laaja, joka mahdollistaa juuri tilaan sopivan väriyhdistelmän ja tunnelman. Voit valita valmiin värikokonaisuuden tuotteen suunnitteluryhmän ehdotuksista tai suunnitella oman materiaali- ja värikokonaisuuden.

Lisävarusteet: matto ja savuilmaisin sekä valitsemasi kalusteet. 

Silent Room sarjaan vetäytymistilaa saa myös isossa XL-KOOSSA, kysy tästä lisää!

Lisätiedot

Tiedostoissa esite, suunnitteluryhmän väriehdotukset ja tekniset tiedot.

Tuote toimitetaan osina, pyydä tarjous asennuksesta !

Takuuaika: 5 v.