Keitä me olemme – Tampere ja Kuopio

Tampereen toimipiste

Elokuussa 2018 avattiin Tampereen myyntinäyttely Sarankulmassa. Tampereella toimii kahden henkilön tiimi. Tampereelta käsin hoidetaan asiakaspalvelu Pirkanmaan, Satakunnan, Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Lapin alueelle.

Eliina Harvia

”Allekirjoittaja toimii myyntipäällikkönä ja sisustussuunnittelijana Tampereen toimipisteessä. Vaihdoin sisustus- ja kalustealaan 18 vuotta sitten, kun valmistuin sisustussuunnittelijaksi, julkikalustepuolella olen työskennellyt nyt yli 10 vuotta. Hoidan pääasiassa projektimyyntiä ja yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa sekä olen mukana yrityksen markkinoinnin ja laadun kehittämistyössä. Meidän tiimissä Jonin kanssa tehtäväjako on vain ”karkea” ja meillä molemmat tekevät kaikkia töitä ehtimisen ja osaamisen mukaan.  Myös kalusteiden kokoaminen ja asentaminen kiinnostaa minua, vaikka myönnettäköön, että lähinnä siinä osaaminen jää pakettien avaamiseen ja joskus saankin leikkisän kommentin ”jaa, sä tuut taas pällistelemään” 😄

Olen innokas liikkuja, joten vapaa-ajastani paljon kuluu joko kuntosalilla tai lenkkipolulla. Olen myös ”lätkäfani”, kuten varmaan suuri osa Tampereen seudulla. Rakkaus lajiin on kuitenkin enemmän juniorijääkiekossa, jonka toiminnassa olen ollut kauan mukana  ja vieläkin minut löytää 18 vuotiaan poikani pelien katsomosta tai toimihenkilökopista kuuluttamassa. Live keikoilla käynti on myös intohimoni, joten nyt innokkaana odotellaan kesää, jospa nyt pääsisi taas nauttimaan ulkoilmakeikoista pitkän tauon jälkeen.”

Joni Anttila

Joni hoitaa myyntiä ja huolehtii asennukset muiden asentajien kanssa Tampereen myyntialueella sekä hän on meidän yrityksen oma ”IT asiantuntija” jolta onnistuu lähes mikä vaan kun on kyseessä ohjelmat tai nettisivujen muokkaaminen. Hänellä on aiempaa kokemusta kuluttajapuolen kalustemyynnistä, joten siirtyminen julkitilakalustepuolelle oli helppoa. Jonilla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa ja hänen mottonsa onkin ”Ei ole ongelmia vain ratkaisuja”.

Jonilla on pieni reilun vuoden ikäinen Leo poika kotona, joten vapaa-ajan ongelmia ei ole, mutta hän innokkaana maastopyöräilijänä on houkutellut myös vaimon mukaan ja siitä onkin nyt muodostunut koko perheen yhteinen harrastus.

Kuopion toimipiste

Tammikuussa 2019 avattiin Kuopion myyntinäyttelyssä. Kuopiossa myynnin hoitaa yksi henkilö. Kuopiosta käsin hoidetaan asiakaspalvelu Kainuun, Savon ja Karjalan alueelle.

Harri Miettinen

Harri  toimii myyntipäällikkönä Kuopion toimipisteessa. Hän on  tehnyt pitkän työuran kalustemyynnin parissa, jo yli 30 vuotta, joten voi ehkä jo sanoa, että Harri on  kalustemyynnin konkari sekä ”joka paikan höylä”, koska hän hoitaa kaiken myynnistä asennuksiin. Kuopion seudulla myyntityössä painottuu paikallisuus, verkostot ja henkilökohtaiset kontaktit niin Harrin ehdoton vahvuus on se, että hän on alkuperäinen kuopiolainen. Tavara Trading tarroilla varustettu MB Vito ja Harri on tuttu näky Kuopiossa ja Kuopion lähiympäristössä. Vähän ehkä juron ulkoisen olemuksen takana on erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen tyyppi.

Vapaa-ajalla Harri viihtyy Pohjois-Savon kauneissa maisemissa vaeltamassa, kalastamassa tai veneilemässä, joka antaa vastapainoa hektiselle myyntityölle.

 

Eliina Harvia

Myyntipäällikkö / sisustussuunnittelija

Made by Tremedia