Hellekesää toimistolla

Hay Splash vase

Tänä kesänä olemme saaneet nauttia helteisistä ilmoista jo pitkään tai toiset nauttivat ja toisten mielestä ehkä jo vähän liiankin kuumaa. Tänä vuonna ei voi olla katkera, että ne parhaimmat kelit osui juuri oman kesäloman ulkopuolelle ja vaikka ei sitä kesälomaa olisi vielä kertynytkään niin nyt kannatta ottaa kaikki irti tästä kesäajasta, että jaksetaan sitten taas se marraskuu,  joka tuntuu kolme kertaa pitemmältä kuin heinäkuu.

Kun odotetaan sitä alkavaa kesälomaa, ”kärvistellään” töissä ja katsellaan ehkä hiukan kateellisina toisten lomakuvia sosiaalisessa mediassa tai sitten jo palataan loman jälkeen töihin vähän haikein mielin niin silloin korostuu se työpaikan viihtyvyys.

Viihtyvyyttä lisäävät kukat, viherkasvit, valaisimet ja muut kauniit esineet, eikä pelkästään kesällä vaan ihan ympäri vuoden.

Ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille ! ☀️

&Tradition Planter SC43-SC45
SACKit Bearbag

 

&Tradition Flowerpot
Normann Copenhagen Shorebird
Vihersisustus Bueno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Made by Tremedia