Vauhdikas vuosi 2021 alkaa olemaan lopuillaan

Otsikon mukaisesti meillä on ollut melko vauhdikas ja muutoksia täynnä oleva vuosi. Pandemia on hankaloittanut monia asioita, mutta olemme pitäneet positiivisen asenteen ja uudet jutut ovat piristäneet koko henkilöstöämme. Pikkujoulut pidimme jo hyvissä ajoin marraskuussa ennen tilanteen pahenemista. Omalla porukalla kokkailimme illallisen mestarikokin opastuksella.

 

Mutta nyt niihin muutoksiin…

Uusi visuaalinen ilme

Visuaalisen ilmeen muuttamista olemme jo pitkään miettineet sekä työstäneet yhdessä mainostoimiston kanssa ja nyt ihan loppuvuodesta saimme uudistettua nettisivumme ja myös logomme. Logoissa r-kirjaimet on ideoitu muistuttamaan tuolia ja kuvaamaan toimialaamme. Nettisivuillamme olemme tavoitelleet, että ne oli raikkaat, selkeät ja palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaitamme. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta uusista nettisivuistamme ja logostamme, josta olemme tietysti hyvin iloisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljon uusia tuotebrändejä

Lähes kaikki isoimmat alan messut ja tapahtumat ovat peruuntuneet niin kävimme Kööpenhaminassa tutustumassa 3 Days of Design -taphtumaan ja mm. sieltä löytyi mielenkiintoisia uusia brändejä. Tapahtumasta kirjoitettiinkin oma blogi. Olemme yrittäneet aktiivisesti kuunnella arkkitehtien, suunnittelijoiden ja asiakkaiden tarpeita sekä seuranneet alan trendejä  ja muokanneet tuotevalikoimaamme sen mukaisesti.

 

Uusia TTR:läisiä

Vantaan toimipisteestä Helmi jäi kesäkuussa äitiyslomalle ja nyt hän on pienen Aurora tytön äiti, joten tarvisimme ”lisäkäsiä”. Kesällä Tiina ja Tanja tulivat vahvistamaan meidän myyntiä. Myynnin lisääntymisen myötä myös toimituksien ja asennuksien määrä kasvoi niin paljon, että henkilökapasiteetti alkoi olemaan tiukilla. Syksyllä saatiin Ali uudeksi meidän varasto- ja asennustiimiin. Tampereella Tea oli 3 kk päivittämässä verkkokauppaamme uusilla tuotteilla ja muutenkin apuna muutos- ja kehitystyössä.

Joulu on jo ihan nurkalla, joten toivotamme kaikille

Rauhallista joulua ja onnekasta uutta vuotta 2022 !

 

Eliina Harvia, myyntipäällikkö/sisustussuunnittelija

Made by Tremedia