Referenssikohde: Sisustus Linne Oy:n Tea-Mariia Pyykösen koti

Tavara Tradingilla oli ilo ja kunnia päästä mukaan Tea-Mariian kotiprojektiin kalustetoimittajaksi. Lopputuloksesta tuli upea kokonaisuus herkullisine väreineen ja muotoineen.
Samassa tilassa toimii myös Sisustus Linnen toimisto, joten tilojen monikäyttöisyys on tärkeää.

   

”Kun ostimme uuden kodin, oli suunnittelussa huomioitava, että 1910-luvun koti vaihtuu 1930-luvun kodiksi, joten tyylin oli yksinkertaistuttava. Lisäksi uudesta kodista tulisi löytymään myös Sisustus Linnen toimitilat, joiden tulisi palvella niin suunnittelutöitä, palavereita, etäluentoja kuin perheen illallisia ja kutsuja sekä perhe-elämää. Tyylillisesti kaikki hankinnat tehtiin modernista tyylisuunnasta, mutta niin, että kaikki valinnat ovat inspiroituneet klassisesta tyylistä. Tällä tyylillä saimme sisustuksen yleisilmeen entistä yksinkertaisemmaksi. Perhe-elämä huomioitiin valitsemalla paljon pyöreitä muotoja ja kestäviä materiaaleja. Perheen pieni mies on huomioitu kaikissa kalusteissa, mutta se ei tarkoittanut, että tyylistä tulisi tinkiä”, kertoo Tea-Mariia suunnittelun lähtökohdista.

   

Ruokasalissa vallitsee sopivasti julkisen tilan ilme, jotta tila toimii toimistona ja neuvotteluhuoneena. Tunnelmavaloa ruokailutilassa luo Normann Copenhagenin AMP valaisin sekä &Traditionin ladattavat ja johdottomat Flower Pot valaisimet. Ja kun tarvitaan tehokkaampaa valoa, otetaan käyttöön himmennettävä Flos Parentesi seinävalaisin. Pöytä Galligariksen Icaro.

 

Tea-Mariia on onnistunut upeasti yhdistämään eri aikakauden ja tyylin tuotteita toisiinsa. Lopputulos on mielenkiintoinen, runsas ja kodikas mutta samaan aikaan rauhallinen ja harmoninen. Tea-Mariia kertoo että olohuoneeseen haettiin perheen oleskelutilan lisäksi hieman lounge-henkeä, jotta tarvittaessa toimiston tilat voivat laajentua olohuoneen puolelle. Olohuoneessa Flos kattokruunu, Gubi Grässhoppa lattiavalaisin sekä kuvassa keskellä &Tradition Fly sohvapöytä. Vasemmalla seinässä Flos Wirering seinävalaisin sekä sohvan edessä upea marmorijalustainen &Tradition Lato sohvapöytä.

   

”Eteisen valaisimien valinta oli äärimmäisen tärkeä osa suunnittelua ensivaikutelman osalta. Oli tärkeää, että tyylillisesti ehyt kokonaisvaikutelma alkaa heti sisääntulosta, kun tilaan astuu asiakas, vieras tai meidän perhe”. Eteisen, käytävän ja keittiön tason valaisimissa yhdistyy kauniisti pallomainen muoto. Eteisen riippuvalaisin Nuura Miira, seinä- ja pöytävalaisimet &Tradition Journey -sarjaa.

”Nyt vuoden asuntoa ja toimistoa käyttäneenä, voimme todeta, että projekti oli 100% onnistunut. Kohteessa yhdistyy saumattomasti toimitilat sekä koti, ilman että kumpikaan kärsii, vaan ne tuovat lisäarvoa toinen toisilleen”, kertoo Tea-Mariia.

Kaikki tekstissä mainitut kalusteet ja valaisimet Tavara Tradingista.

Teksti Tavara Trading
Valokuvat @photorajakontu

Made by Tremedia