Toimistotuolien erikoistarpeet

Malmstolen-toimistotuolit on suunniteltu vastaamaan erilaisten kehojen tarpeisiin. Tämä tarkoittaa, että Malmstolen on maailman paras työtuoli kaikenkokoisille ihmisille ja jopa kaikenlaisista sairauksista kärsiville. Lue, miksi ruotsalaisen perheyrityksen kehittämä Malmstolen ottaa huomioon työntekijän ergonomiaan liittyvät erikoistarpeet paremmin kuin mikään muu tuoli.

Malmstolen tukee, liikkuu ja huomioi erityistarpeet

Ruotsalaisen Malmstolenin suunnittelufilosofian peruskivenä on yritys palauttaa ihmisen ergonomia juurilleen. Ihmiskehoa ei ole suunniteltu istumaan kaiket päivät aloillaan. Tästä lähtökohdasta Malmstolen on kehittänyt tuolin, joka sallii liikkumisen ja samalla tarjoaa tarvittavan tuen selkärangalle ja olkapäille.

Tuolin joustavuus ja liikkuvuus on tärkeää, sillä suurin osa istumatyöhön liittyvistä rasitusvammoista ja kivuista johtuu laskimoverenkierron hidastumisesta työpäivän aikana. Hidastunut verenkierto surkastuttaa lihaksia, estää kuona-aineiden poistumista kudoksesta ja asettaa hermoston tarpeettoman rasituksen alle. Kun keho saa työpäivän aikana liikkua, vammoja syntyy paljon vähemmän.

Malmstolen-tuolit sopivat kaikenkokoisille työntekijöille

Malmstolen-tuolit huomioivat erilaisten kehojen erikoistarpeet. Niin tavanomaista pidempi kuin lyhyempikin työntekijä hyötyy Malmstolenin ergonomisista edistysaskelista. Harva tuolivalmistaja pystyy tarjoamaan täydellisen työmukavuuden mille kehotyypille tahansa. Malmstolen pystyy. Ruotsalaisyrityksen tuolit sopivat kaikenkokoisille työntekijöille.

Valitse oikea tuolimalli kuhunkin erikoistarpeeseen

Malmstolen on kehittänyt tuolimallejana monen alan asiantuntijoiden kanssa. Siksi eri malleilla on selkeästi erilaiset ominaisuudet. Kukin tuolityyppi palvelee erilaisia asiakkaita.

Lääketieteelliset erityistarpeet huomioivia tuoleja on markkinoilla erittäin vähän, mutta Malmstolenin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy vastaus miltei mihin tahansa kehon vaivaan. Malmstolen-tuolit voivat parhaimmillaan olla jopa osa hoitoa, sillä oikealla tapaa tuettuna keho voi palautua aiempien huonojen tuolien aiheuttamista kroonisista kiputiloista.

Esimerkiksi Malmstolen 4000 -istuimessa on edistynyt polvi-kallistusmekanismi. Se parantaa lantiopohjan lihasten verenkiertoa ja avaa lantion kulmaa ja lisää verenkiertoa istumatyössä helposti rasittuvilla lantion ja alaselän alueilla. Selkänoja liikkuu taivutuskulman mukaisesti ja käytännössä varmistaa jatkuvan tuen selkärangalle asennosta riippumatta. Tämä parantaa työntekijän yleistä ryhtiä ja antaa kehon palautua työpäivän aikana muun muassa aiemmin syntyneistä selkäkivuista ja lantioalueen vaivoista.

Korkealla selkänojalla varustettu Malmstolen High5 -satulatuoli sopii erinomaisesti asennon vaihtelemiseen istuma- ja seisomatyöpisteen välillä. Satulamallinen istuin pitää yllä lantion verenkiertoa. Korkea selkänoja sallii aina tarvittaessa selän lepuuttamisen. High5 soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä sähköpöydän kanssa. Tällöin työasentoa voidaan vaihtaa kesken työpäivän. Istumatyöpisteestä voidaan käden käänteessä tehdä seisomapiste ja toisin päin. Tämä yleisasennon vaihteleminen vähentää tutkimusten mukaan yksittäisille lihaksille ja nivelille kohdistuvaa rasitusta ja parantaa selkeästi työhyvinvointia.

Malmstolen ja erikoistyöpisteet

Malmstolen palvelee monia erilaisia työtarpeita. Kullekin työpisteelle ja työtehtävälle löytyy paras mahdollinen ratkaisu.

Esimerkiksi Malmstolen 6000 on äärimmäisen vakaa ja tasapainoinen työtuoli, joka helpottaa huolellista työskentelyä vaikkapa laboratorioissa tai kassapisteissä. Tässä mallissa ei ole keinumekanismia tasapainoisuuden varmistamiseksi. Pyörät lukittuvat istuessa. Istuja hallitsee tuolin liikkeet täysin.

Valvomotuoliksi soveltuvia malleja Malmstolenilla on useita. Tähän tarkoitukseen erityisen hyvä tuoli on Malmstolen R7. Sillä on valvomotuolina kaksi etua tavalliseen työtuoliin nähden. Ensinnäkin R7 on säädöiltään helppo ja näppärä. Se sopii työpisteeseen, jossa työntekijä vaihtuu. Tällöin tärkeää on, että tuoli on ergonominen jokaiselle istujalle, ei vain ensimmäiselle työntekijälle, jonka kehon mittoihin se sattuu olemaan säädetty. Tämä tuolimalli on mahdollista tilata myös nahkavahvistuksilla ja vahvistetulla selkänojan kiinnikkellä, jolloin se kestää pitkäänkin 24/7 -tyyppisessä valvontakäytössä.

Made by Tremedia