Kalusteita eri tarpeisiin ja tiloihin

Tavara Trading tarjoaa kalusteet kaikkiin toimisto- ja työtiloihin. Laajasta valikoimastamme löytyvät monenlaiset pöydät ja istuimet, hyllyt, sermit ja sohvaryhmät. Kaikentasoiset budjetit on otettu huomioon, sillä myymme myös korkeatasoisia käytettyjä kalusteita. Lue lisää ja löydä se, mitä etsit.

Meiltä uudet ja käytetyt kalusteet vaivattomasti

Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri sitä, mitä he haluavat ilman turhia odotuksia. Siksi pidämme yllä poikkeuksellisen laajaa varastoa toimitiloissamme Vantaalla. Sieltä löytyvät erittäin lyhyellä odotusajalla kalusteet eri tarpeisiin ja tiloihin. Huomaa, että varastossamme on usein tarjolla suuri määrä kutakin mallia, jotenkin isonkin toimiston sisustaminen yhdenmukaisesti tapahtuu käden käänteessä.

Kuljetamme tilatut tuotteet itse perille pääkaupunkiseudun lähistöllä. Kauemmas toimitamme kalusteet luotettavasti rahtina. Tule tutustumaan tuotteisiimme paikan päälle Vantaan-varastollemme ja testaa samalla parhaat työtuolit.

Työtuolit

Meiltä saat markkinoiden parhaat ja ergonomisimmat työtuolimallit kaikkiin tarpeisiin. Suosittelemme tutustumaan etenkin Malmstolen-työtuoleihin. Ruotsalaisen perheyrityksen mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle kehotyypille. Ergonomisuuteen panostava Malmstolen pystyy vastaamaan jopa erilaisista kroonisista vaivoista kärsivien työntekijöiden tarpeisiin ja parhaimmillaan lievittämään olemassaolevia oireita.

Malmstolenilta löytyvät myös sopivat istuimet valvomotuoleiksi. Etenkin nahkavahvisteilla varustettuna yhtiön tuolit palvelevat täydellisesti ympärivuorokautista käyttöä – ergonomiaa unohtamatta.

Tarkkuutta vaativiin tehtäviin löytyy myös omat mallinsa. Osan tuoleista pyörät lukittuvat automaattisesti ja sallivat näin tukevan ja tasapainoisen työskentelyasennon. Tällaiset istuimet sopivat erityisen hyvin laboratoriotyöskentelyyn sekä kassapisteisiin.

Malmstolen-tuolien takuu on kymmenen vuotta normaalissa toimistokäytössä.

Pöydät ja palvelutiskit

Peruslaadukkaiden työpöytien ja neuvottelupöytien lisäksi valikoimastamme löytyvät työtasot kaikkiin erityistarpeisiin.

Nykyaikaisen ergonomisen työpisteen sielu eli sähköpöytä on ylpeytemme. Tarjoamme erimallisia ja erilaisiin työympäristöihin soveltuvia sähköisesti säädettäviä pöytiä, jotka yhdessä hyvän työtuolin kanssa siirtävät työergonomian uudelle tasolle. Työntekijän ei tarvitse enää istua koko päivää samassa tuskaisassa asennossa, vaan kesken työpäivän on mahdollista painaa nappia, jolloin sähköpöytä muuttuu seisomatyöpisteeksi. Selkänikamat ja lantiopohjan lihakset kiittävät.

Myymme myös erilaisia palvelutiskejä. Valikoimastamme löytyvät sopivat tiskit kaikkiin tilatarpeisiin ja kaikkiin tehtäviin.

Neuvotteluhuoneen kalustus

Käytännölliset ja kauniit neuvottelupöydät sekä neuvottelutuolit ovat tärkeä osa menestyvän yrityksen työprosessia. Tarjoamme kalusteita kaikenlaisten neuvottelutilojen sisustamiseen. Meiltä löytyy laaja valikoima kevyitä yleistuoleja ja osalle malleista myös niille soveltuva kuljetuskärry – tai sitten voit hankkia ergonomiset ja rennot istuimet korkeamman profiilin neuvotteluja varten.

Neuvottelupöydän valitseminen tilan ja tarkoituksen mukaisesti on erittäin tärkeää. Siksi meiltä löytyvät kaiken kokoiset ja muotoiset pöydät erilaisilla pintamateriaaleilla ja väreillä. Voit myös itse koota isomman kokouspöydän pienistä elementeistä.

Säilytyskalusteet

Pukukaappien ja peltikaappien valikoimamme on riittävä vastaamaan niin pienten yritysten kuin suurten toimijoidenkin säilytystarpeisiin. Lukolliset lokerot, lokerikot ja apteekkarinkaapit ovat kestäviä, turvallisia ja tyylikkäitä. Katsasta myös tarjolla olevat vaatekaapit, avohyllyköt ja muut sisustuksen kannalta tärkeät kalusteet. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivimmat turvalliset säilytystilat.

Sermit ja tilanjakajat

Meiltä saat kaikki toimiston sisustamiseen ja työtilan organisoimiseen tarvitsemasi kalusteet. Erilaiset sermit ja tilanjakajat ovat pysyvä osa tuotevalikoimaamme. Värimalleja on tarjolla useita, samoin pintamateriaaleja.

Älä myöskään unohda näitä toimistotuotteita

Tavara Trading vastaa kaikkiin toimiston kalustustarpeisiin. Kysy, niin me kerromme lisää. Peruskalusteiden lisäksi toimitamme pöytävalaisimia, jalkalamppuja, jakorasioita, mattoja, naulakoita sekä myös aulakalusteita, kuten sohvaryhmiä ja nojatuoleja. Äläkä unohda tarkistaa vaihtuvaa käytettyjen hyväkuntoisten toimistokalusteiden valikoimaamme.

Made by Tremedia