Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

MOBIS aktiivinojain

Tuote ID: 2075

419,35 € (alv 0 %)

520,00(sis. alv 24 %)

Värivaihtoehdot:

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Malli esillä myymälöissä (Vantaa), tervetuloa tutustumaan!

Tilausaika: 2-7 päivää

Mobis on ergonominen nojain, jolla on asennetta. Se sopii täydellisesti yhteen minkä tahansa seisomapöydän tai korkeussäädettävän työpisteen kanssa. Tilaa säästävän suunnittelunsa ansiosta se sopii hienosti myös kokoustiloihin.

Tuotekuvaus

Mobis on aktiivinojain - siinä ei siis istuta, vaan nimensä mukaisesti siihen nojataan. Mobis tukee ergonomisesti kehoa puolipystyasennossa, pitäen selkärangan luonnollisessa asennossaan ja suurimmat lihasryhmät aktiivisina. Mobisin keholle tarjoama terveydellinen tuki on paras mahdollinen!

Mobis vahvistaa hyvää asentoa hellästi palauttamalla selkärangalle ominaisen terveellisen S-mutkan. Istuimen kulman suunnittelu edistää liikkumista, jolloin sekä kehosi että aivosi pysyvät vireinä.

Mobisin istuinosa on miellyttävää EVA-vaahtoa, joka tekee istuimesta entistä mukavamman. Jalan holkki mahdollistaa pehmeän säädettävyyden ja 90° kierron, lattiavasteen pohjan rengas taas estää liukumisen. Korkeudensäätökahvat mahdollistavat korkeuden säätämisen halutulle tasolle. Mobis on erinomainen myös sähköpöydän ääressä työskentelevälle. 

Lisätiedot

Katso video Mobisin säädöistä.

Katso lyhyt esittelyvideo!

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 1 v.


Paketin mittatiedot:

• Paino 7 kg

• Pakkauskoko 1 kpl

Tiedostot

Saatat tarvita myös: