Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

PIVOT aktiivinojain

Tuote ID: 2074

297,58 € (alv 0 %)

369,00(sis. alv 24 %)

Värivaihtoehdot:

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Malli esillä myymälöissä (Vantaa), tervetuloa tutustumaan!

Tilausaika: 2-7 päivää

Pivot-nojain on minimalistinen työistuin, joka huomioi tärkeitä ergonomisia näkökohtia. Pivot-nojain pitää sinut aktiivisena: se yksinkertaisesti kannustaa kierähtämään, kaartamaan, pyörähtämään ja jopa kääntymään!

Tuotekuvaus

Pivot on aktiivinojain - siinä ei siis istuta, vaan nimensä mukaisesti siihen nojataan. Pivot-nojaimen painollinen jalusta on aktiivisesti vakaa, se vastaa jokaiseen liikkeeseesi. Istuimen kumisen Octogrip-overmoldin tarjoama juuri oikeanlainen kitka tarjoaa täyden liikkumisvapauden.

Pivotin selkeälinjaisen nojaimen asento on eteenpäin, niin että löydät luonnollisen tasapainon aktivoimalla keskustasi kehosi ohjautuessa täydelliseen asentoon. Istuinkaukakalo on kohtisuoraan eteenpäin, joka edistää lonkan optimaalista avointa kulmaa.

Pivotin istuinosa on miellyttävää EVA-vaahtoa, joka tekee istuimesta entistä mukavamman. Istuintyynyssä on sisäänrakennettu istuinreunaa tukeva osa, joka muodostaa reunasta istuinlihaksia sekä jalkojen yläosaa mukailevan. Tämä vähentää painetta ja edistää tervettä verenkiertoa. Pohjan kumisen mustekalamuotoilun laajasta liikeradasta voi nauttia turvallisin mielin - kääntyvän jalan ansiosta liikerata on 360 astetta.

Helposti säädettävien mäntäkahvojen avulla istuinta voi nostaa tai laskea halunsa mukaan. Tämä mahdollistaa monet terveelliset asennot aktiivisesta istumisesta nojaamiseen. Pivot on erinomainen myös sähköpöydän ääressä työskentelevälle.

Lisätiedot

Katso video Pivotin säädöistä.

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 1 v.


Paketin mittatiedot:

• Paino 7 kg

• Pakkauskoko 1 kpl

Tiedostot

Saatat tarvita myös: