Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

EASY CHOICE vaatekappi liukuovilla, kork. 143 tai 178 cm

Tuote ID: 2527

249,19 € (alv 0 %)

309,00(sis. alv 24 %)

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

4-6 vko

Tuotekuvaus

EASY CHOICE vaatekaapit ovat osa modulaarista EASY CHOICE säilytyskalustesarjaa. Kaapin runko ja sisusta on helppohoitoista matalapainelaminaattia. Voit valita hyllylevyt/väliseinän joko samanvärisinä tai erivärisinä mitä itse kaapin runko on. Näin voit tehdä hauskan kombinaation. Huom! kaksiväristen kaappien selkämyksissä näkyy kaapin väliseinän väri. EASY CHOICE vaatekaappi on tilaustuote ja sitä on saatavissa usealla eri värillä. Vetimiksi voit valita joko maalatut upotetut alumiinivetimet tai maalatut metallivetimet. Huom! Upotetuilla vetimillä liukuovi aukeaa koko hyllyn mitalta, kun taas metallivetimillä ovi ei aukea täysin auki, vaan jää 57 mm hyllyn eteen. Sokkelivaihtoehtoja on useita, valitse omasi. 

Kaikki EASY CHOICE kalustesarjan kapit ovat lukittavia ja niiden mukana tulee 2 avainta. Kaikissa kaapeissa on keskellä väliseinä.

EASY CHOICE sarjan kaappeihin on lisäksi saatavana erillisä sivu- ja päälipaneeleita sekä taustalelvyjä. Näiden avulla voit luoda persoonallisen toimiston. Kysy näistä lisää!

Huomioithan että vaatekapin lopullinen korkeus riippuu valitsemastasi sokkelista. 

Mitat: leveys 120 cm, korkeus valittavissa 143 cm tai 178 cm, syvyys ovien kanssa 42 cm

Lisätiedot

Vaatekaappi toimitetaan koottuna. Asiakas kiinnittää kaappiin vain valitsemansa sokkelin, joka on paketissa mukana. 

Takuuaika: 5 v.