Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

MALMSTOLEN R7 työtuoli

TÄYDELLINEN TYÖTUOLI, JOS SAMAA TUOLIA KÄYTTÄÄ USEAMPI HENKILÖ VUOROTELLEN.

Tuote ID: 1208

862,00 € (alv 0 %)

1068,88(sis. alv 24 %)

Muita tuotevaihtoehtoja on saatavilla
Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Tilausaika: 4-5 vkoa

 

Tuotekuvaus

MALMSTOLEN R7 ON TÄYDELLINEN TUOLI, JOS SAMAA TUOLIA KÄYTTÄÄ USEAMPI HENKILÖ VUOROTELLEN. Kehosi saa hyvän tuen ja rentoutuksen, vaikka työtuolia käyttäisi useampi ihminen vuorotellen. Kun selkäranka saa hyvän tuen, voivat sitä ympäröivät selkälihakset rentoutua, eikä sinun tarvitse miettiä miten istut.

MALMSTOLEN R7 on ergonominen työtuoli, jossa on syncroglide polvi-kallistus mekanismi, mikä tarkoittaa sitä, että selkänoja liikkuu noin kaksi kertaa niin paljoin kuin istuin kallistuu. Lisäksi istuin liukuu taaksepäin, kun kallistaa taaksepäin, joka poikkeaa useimpien muiden tuolin synkro-mekanismista. Tämä tarkoittaa sitä, että selkä on jatkuvasti yhteydessä selkänojaan. Polvi-kallistusmekanismin liike tarkoittaa myös, että lantion kulma avautuu ja sulkeutuu, sitten kun kallistaa jälleen eteenpäin, joka stimuloi kehosi verenkiertoa.

Miksi MALMSTOLEN R7 on niin hyvä?
Malmstolen on tutkinut ihmiskehoa ja kehittänyt työtuolin tältä pohjalta. Selkänoja on itsestään muotoutuva, siinä on ZenXit pehmuste. Selkänoja tarjoaa erinomaisen tuen ja rentoutuksen sekä tarjoaa selälle laajan tukipinnan ja vähentää kuormitusta. Istuin on kehitetty yhdessä ruotsalaisen DUX-sänkyvalmistajan kanssa ja siinä käytetään samaa spiraalijousitettua DUX-materiaalia mitä sängyissäkin. Tämän lisäksi istuin on edestä pyöristetty ja tämä vähentää painetta polvien hermoissa ja verisuonissa. Istuimessa on lisäksi LiquiCell geelikalvo, joka vähentää pintajännitystä ja parantaa edelleen painojakaumaa. Tästä johtuen istuin on erittäin pehmeä ja muotoutuu käyttäjän vartaloon, sekä jakaa istujan painon tasaisesti.

Malmstolenin omilta nettisivuilta voit lukea lisää. Siellä on hyvin paljon tietoa ergonomiasta, kaikki Malmstolenin sertifikaatit, käyttöohjevideot ym. Sivut ovat luettavissa ruotsiksi tai englanniksi. Ohessa linkki: MALMSTOLEN

MALMSTOLEN R7 on tilaustuote ja sitä on saatavilla eri varusteilla. Valitse omasi! 24 H valvomotuolina käytettäessä, on mahdollisuus tilata tuoli nahkavahvistuksilla. Toimitusaika näille n. 3-4 vk. Kysy meiltä muista malleista, lisäosista ja väreistä lisää!

Malmstolenin saa tilattua millä kankaalla tahansa, myös asiakkaan omalla kankaalla. Yleisin käytetty kangas ja värivaihtoehdot löytyvät oheisesta linkistä: FAME värivaihtoehdot. Hankauskesto 200 000 Martindalea.

Värivaihtoehtoja on paljon! Jos et löydä haluamaasi tai haluat yhdistellä värejä, kysy meiltä lisää!

10 V. TAKUU normaalissa toimistokäytössä
tai 5 V. TAKUU 24 H valvomotuolina
Tämä tuoli sopii molempiin käyttökohteisiin.

VIIKON ILMAINEN KOEKÄYTTÖ YRITYKSILLE, KYSY TÄSTÄ LISÄÄ!
Kahdeksan kymmenestä koekäyttäjästä päätyy Malmstoleniin.

MALMSTOLEN HIGH on korkeaselkäinen tuoli. 

MALMSTOLEN MEDIUM on keskikorkeaselkäinen tuoli.

Lisätiedot

FAME värivaihtoehdot
Hankauskesto 200 000 Martindalea.

ErgoFlex käsinojat:
Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö sekä käsinojan kierto.

Corona Plus käsinojat:
(suositellaan 24 h tuoleihin)

Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö.

Paino testattu: 110 kg asti

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 10 v. (5 v. 24/7)


Paketin mittatiedot:

• Paino 31,5 kg

• Leveys 69

• Syvyys 50

• Korkeus 68

• Pakkauskoko 1 kpl