Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

NARBUTAS TANGO nojatuoli

Puujalka ja ristikkojalka korkeussäädöllä

Tuote ID: 3377

442,00 € (alv 0 %)

548,08(sis. alv 24 %)

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Malli esillä myymälöissä (Vantaa, Tampere ja Kuopio), tervetuloa tutustumaan!

Tilausaika: 4-6 vko

Tuotekuvaus

NARBUTAKSEN TANGO sarjan kalusteet erottuvat minimastisilla ja puhtaan hienostuneilla linjoillaan sekä vahvalla visuaalisella ilmeellä. Sarjaan kuuluu asiakas- ja neuvottelutuoleja, baarituoleja sekä lepotuoleja. TANGO sarjan tuolit sopivat tavanomaisten toimistojen lisäksi kaikkiin julkisiin tiloihin.

Korkea selkänojainen nojatuoli aula- ja odotustiloihin sekä ravintoloihin ja kahviloihin. Voit valita erilaisia värikombinaatioita tuolin pehmustetulle osalle. Lounge tuolin pyöristetty ja korkea selkänoja eristää käyttäjää ympäröivästä melusta sekä antaa mukavuutta ja suojaa. Lounge tuolin istuin on leveämpi kuin tyypillisessä lepotuolissa, joten voit rentoutua ja nauttia äärimmäisestä mukavuudesta.

Saatavana 4-sakaraisella ristikolla, jossa pyörivä istuin ja korkeussäätö sekä massiivipuujaloilla. Ristiikon värivaihtoehdot: alumiini tai pulverimaalattu musta. Massiivipuussa 2 värivaihtoehtoa: saarni tai mustaksi petsattu saarni. 

Tuoli voi olla verhoiltuna kokonaan samalla kankaalla tai nahalla. Kontrastia voidaan luoda erivärisellä sisä- ja ulkopuolella tai yhdistämällä kangasta ja nahkaa  (Huom! Sisäpuoli nahalla ja ulkopuoli kankaalla ei saatavilla). Ilmoitathan halutut verhoilut tarjouspyynnössä.

Lisätiedot

Design: Christina Strand ja Niels Hvass

Tango Lounge on voittanut arvostetun 2019 Red Dot-palkinnon tuotesuunnittelusta.

Takuuaika: 5 v.