Milloin käytän ostoskoria, milloin tarjouskoria?

Uusi

HÅG Futu työtuoli

Elegantti ja älykäs työtuoli.

Tuote ID: 836

766,00 € (alv 0 %)

949,84(sis. alv 24 %)

Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote

Tilausaika: 3-8 vko

HÅG Futu, elegantti & älykäs

10 V. TAKUU normaalissa toimistokäytössä

HÅG Futu -mallissa on ristiselän tuki ja istuinsyvyyden säätömahdollisuus. Tuolissa on erikoissuunniteltu FutuKnit-kangas. Tuolin inBalance™-tekniikka mahdollistaa tasapainoisen kelluvan kallistustoiminnon sekä eteen- että taaksepäin. Keinuvastus on säädettävä, ja sen voi myös lukita. Korkeus- ja leveyssäädettävät käsinojat ovat lisävaruste. Tuolissa on 165 mm:n kaasujousi. Alumiininen jalkaristikko jalkatukineen on hopeanvärinen. Tuoliin voi valita kovat pyörät pehmeälle lattialle tai pehmeät pyörät kovalle lattialle.

Tuotekuvaus

HÅG Futu -tuolissa yhdistyvät kahden maailman parhaat ominaisuudet: edistyksellinen ydin perustuu HÅGin uuteen inBalance-® tekniikkaan, ja modernin ja tyylikkään ulkoasunsa ansiosta tuoli sopii monenlaisiin huoneisiin ja käyttötarkoituksiin. Selkeälinjainen ja yhtenäisesti muotoiltu HÅG Futu on pikemminkin huonekalu kuin tekninen apuväline. Se sulautuu kauniisti ympäristöönsä.

Vaikka HÅG Futu on täydellisen toimiva toimistotuoli, siitä puuttuvat ulkonäköä häiritsevät pitkät säätövivut ja muut kömpelöt säätimet. Pelkistetty ja helppokäyttöinen HÅG Futu sopii niin suuriin avokonttoreihin kuin erillisiin toimistohuoneisiinkin.

HÅG Futu on tilaustuote. HÅG Futun verhoilussa käytetään sille suunniteltua FutuKnit neulosta. Ilmeeltään modernin ja pelkistetyn kankaan pinta kätkee alleen useita materiaalikerroksia, jotka on neulottu yhteen edistyksellisillä 3D-koneilla. Kangas on joustavaa ja miellyttävän tuntuista, mutta samalla se pysyy hyvin paikallaan. FutuKnit-kankaassa on tyylikäs ja hillitty reliefimäinen kuviointi, jossa valo taittuu kauniisti. FutuKnit-kangasta on saatavana kahdeksan kaunista ja harmonista väriä istuimeen ja selkänojaan. Tuolin toimitusaika vaihtelee 3-8 viikon välillä. Katso oheisesta liitetiedostosta FutuKnit kankaan värivaihtoehdot.

Tuolin säädöt:
- InBalance-® (tasapainoitettu kallistutoiminto eteen- ja taaksepäin)
- Istuimen syvyyden säätö
- Säädettävä ristiseläntuki
- Istuimen korkeuden säätö
- Säädettävä kallistuksen vastus eteen- ja taaksepäin
- Lukittava keinu
- Alumiininen hopeanvärinen jalkaristikko
- 165 mm kaasujousi

Tuolin mitat:
- Istuinkorkeus 400-550 mm
- Selkänojan korkeus 600 mm
- Selkänojan tukipisteen korkeus ja säätövara 170-250 mm
- Istuinsyvyys 380-460 mm
- Istuimen leveys 485 mm
- Tuolin enimmäisleveys 625-710 mm
- Jalkaristikon läpimitta 720 mm
- Paino 16,8 kg

Lisätiedot

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 10 v.


Paketin mittatiedot:

• Paino 16,8 kg

• Pakkauskoko 1 kpl