Valvomotuolit 24/7

Uudet MALMSTOLEN valvomotuolit 24/7

Meiltä löydät markkinoiden laadukkaimmat Malmstolen-valvomotuolit. Malmstolen on ruotsalainen perheyritys, jonka päämääränä on tuoda markkinoille maailman paras työtuoli. Liikkeestämme löytyy mallit Malmstolenin työtuoleista, tervetuloa tutustumaan!

Valvomotuoleja tarvitaan työtehtävissä, joissa työntekijä joutuu istumaan pitkään aloillaan, jopa läpi koko työvuoronsa (esim. erilaiset valvonta- ja päivystystehtävät). Työntekijälle jatkuva istuminen on kuitenkin vaarallista. Keho kärsii istumisesta huonolla tuolilla ja pahimmillaan istumatyö voikin johtaa kroonisiin kipuihin.

Ruotsalaisen Malmstolenin valvomotuoleissa tärkeintä onkin ergonomisuus. Ruotsalaissuunnittelijat ovat kehittäneet tuolinsa nimenomaan terveyttä silmällä pitäen ja kehon eri tarpeita ajatellem. Runsaasti istuvan työntekijän hyvinvoinnissa ero keskinkertaisen ja erinomaisen tuolin välillä voi olla merkittävä. Malmstolen on työväline, joka vähentää ja ehkäisee työperäisiä vammoja ja vaivoja.

Malmstolenin tuolit soveltuvat myös moniin erityistarpeisiin. Sopivat säädöt löytyvät helposti niin lyhyille kuin poikkeuksellisen pitkillekin ihmisille. Erilaiset sairaudet, kuten skolioosi, häntäluun vammat ja hiirikäsi aiheuttavat ikäviä oireita, mutta Malmstolenin avulla oireet on helppo pitää poissa tai ainakin kurissa.

Työnantajalle tärkeää on tietysti myös kalusteen kestävyys ja laadukkuus. Malmstolen-valvomotuoleissa on käytetty korkeatasoisia materiaaleja, muun muassa päällyskankaan hankauskestävyys on poikkeuksellisen korkea, jopa 200 000 Martindalea. Kaikilla Malmstolen-tuoleilla on viiden vuoden takuu ympärivuorokautisessa käytössä. Malmstolen-valvomotuolit ovat kaiken muun hyvän lisäksi ympäristöystävällisiä: niille on myönnetty joutsenmerkki, joka on yhteispohjoismainen tunnustus tuotteen ekologisuudesta.

Myönnämme Malmstolen työtuoleille myös koekäyttöä, kysy tästä lisää!

 

Näytä:

Yhteensä 5 tuotetta