NARBUTAS TWIST&SIT nojatuoli

NARBUTAS TWIST&SIT nojatuoli

Puujalka ja ristikkojalka korkeussäädöllä

NARBUTAKSEN TWIST&SIT sarjan kalusteet erottuvat minimastisilla ja puhtaan hienostuneilla linjoillaan sekä vahvalla visuaalisella ilmeellä. Sarjaan kuuluu asiakas- ja neuvottelutuoleja, baarituoleja sekä lepotuoleja. TWIST&SIT sarjan tuolit sopivat tavanomaisten toimistojen lisäksi kaikkiin julkisiin tiloihin.

Korkea selkänojainen nojatuoli sopii mm. aula- ja odotustiloihin sekä ravintoloihin ja kahviloihin. Voit valita erilaisia värikombinaatioita tuolin pehmustetulle osalle. Lounge tuolin pyöristetty ja korkea selkänoja eristää käyttäjää ympäröivästä melusta sekä antaa mukavuutta ja suojaa. Lounge tuolin istuin on leveämpi kuin tyypillisessä lepotuolissa, joten voit rentoutua ja nauttia äärimmäisestä mukavuudesta.

Verhoilu- ja värivaihtoehdot:
Useita erilaisia, katso tarkemmat tiedot värikartoista ja valitse omasi!

Tuoli voi olla verhoiltuna kokonaan samalla kankaalla tai nahalla. Kontrastia voidaan luoda erivärisellä sisä- ja ulkopuolella tai yhdistämällä kangasta ja nahkaa  (Huom! Sisäpuoli nahalla ja ulkopuoli kankaalla ei saatavilla). Ilmoitathan halutut verhoilut ja värit tarjouspyynnössä.

Jalustavaihtoehdot:
- 4-sakarainen ristikko (pyörivä istuin ja korkeussäätö), väri alumiini tai maalattu musta
- 4-pistejalka massiivipuuta, väri saarni tai mustaksi petsattu saarni

Red Dot

Katso tuotteen värivaihtoehdot tuotteen lisäkuvasta tai linkistä

Vantaa: Tilaustuote

Tampere: Tilaustuote

Kuopio: Tilaustuote